Dede nyugodtan, remélem sokkal több örömöd nem is lesz a szezonbandaffy írta:indokolatlanul nem örömködhetek?Sanama írta: nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értem![]()
hol kezdünk,barcában?

Dede nyugodtan, remélem sokkal több örömöd nem is lesz a szezonbandaffy írta:indokolatlanul nem örömködhetek?Sanama írta: nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értem![]()
hol kezdünk,barcában?
indokolatlanul nem örömködhetek?Sanama írta: nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értem![]()
nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értemdaffy írta:ezzel nem cáfoltad meg a kijelentésemlluisllach89 írta: Szerk.: Daffy, center van nálatok, mert nálunk nincs
az első meccs jövő héten lesz
ezzel nem cáfoltad meg a kijelentésemlluisllach89 írta: Szerk.: Daffy, center van nálatok, mert nálunk nincs
Te meg erre a nagyképű kijelentésre ha esetleg mégsem így történneferninho írta: majd emlékezz erre 1-2 év múlva, akkor már nem kell ebben alkalmaznod ezt a mérhetetlen iróniát
nálunk legalább van center,aki gólt is tud lőniferninho írta: majd emlékezz erre 1-2 év múlva, akkor már nem kell ebben alkalmaznod ezt a mérhetetlen iróniát
Most a szerencse nem állt melléjük. Sztem Pellegrini taktikája az lett volna h elaltatják a Madridot és a végén rúgnak egyet h ne legyen idejük egyenlíteni, de hát sajna nem az első számú kapus védett (az lesérült a meccs előtti edzésen) így becsúszott ez a hiba. Kiváncsi vagyok mire leszünk jók ellenük 2 hét múlva.RELOAD írta:Ez a Malaga egy vicc! Ha ennyi pénz van miért nem követik a City példáját és vesznek épkézláb focistákat?
majd emlékezz erre 1-2 év múlva, akkor már nem kell ebben alkalmaznod ezt a mérhetetlen iróniátSanama írta:
Ezt Ő így akarta, de megkérdőjelezed? Ne nevettesd már ki magad!
Hisz ő az a csatár,akiben - igazi Ronaldo óta- megvan az a magas szintű elegancia és elhivatottság, ami a profi focihoz kell, és ami ahhoz, hogy ő legyen mindenidők legjobb centere!
öcsém, ezt a troll kapust...ab1daL írta:Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VZgKfRt5Lo
Ezt Ő így akarta, de megkérdőjelezed? Ne nevettesd már ki magad!ab1daL írta:Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VZgKfRt5Lo
Eredmenyek.com-on követem az eseményeket, nincs digim. Mi volt?levproff írta:Ezt lővésnek azért nem nevezném...ab1daL írta:Ennyi. Bemegy Benzema, és gólt is lő. Nincs rossz formában..
Ezt lővésnek azért nem nevezném...ab1daL írta:Ennyi. Bemegy Benzema, és gólt is lő. Nincs rossz formában..
Úúú, jobbulást neki. Nemcsak mert ezt kívánja a sportszerűség, de vele azért nem az igazi a Madridferninho írta:ja és Khedira megsérült... sztem súlyosabb fajtából való...
Ez csak természetesen, évek óta oda-vissza csak asszisztálnak (a kivétel erősíti a szabályt), ha most kiejtenének, szerintem egy hétig a Cibelesen parádéznának. Mert Mourinho aztán kaphat akárhányszor, akármennyit, az a napnál is világosabb, hogy szerényebb az nem lesz. Ezért is bíztam (na meg azért is, mert "hatalmas" rajongója vagyok a CDR-nek), hogy az Osasuna ellen sikerül egy "jó" eredményt elérni. Ami a hétvégi x-et nézve még bosszantóbb, az lehetett volna 1-2, az Osasuna meg felőlem hazamehetett volna egy 3 gólos előnnyel is akár, vagy amennyit nem szégyellnek.barcaforever írta:Nekem most az a bajom csak, h sztem a csapat sokkal többet tudna veszíteni mentálisan egy esetleges el classico utáni kiesésből, mintha elvernék újra a Madridot.Tehát nekünk nagyobb a veszteni valónk sztem.És ez nem jó.
Nekem most az a bajom csak, h sztem a csapat sokkal többet tudna veszíteni mentálisan egy esetleges el classico utáni kiesésből, mintha elvernék újra a Madridot.Tehát nekünk nagyobb a veszteni valónk sztem.És ez nem jó.Cali írta:Nagyon nem bánnám, ha végre nem csak a mi csapatunk kapna a vége felé egy gólt, amivel nem épp úgy alakul a meccs, ahogy azt legtöbben előre gondolták vagy tervezték! Nekem nem hiányzik most januárra is egy Clasico... persze az tetszik, hogy mostanában nagyrészt a mi csapatunk dominál, de már kezdi elveszíteni a hatását az évi 6 7 8 Clasico.
Teljesen iksz a meccs...bence-barca írta:Első félidő után mi a játék képe? Azt látom, h két nagy 0 van az eredményjelzőn...