Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
barca99
Llegenda del Barça

2012.01.21. 21:08:02

Köszönöm, rájuk nézek majd, bár most Ansaldit néztem ki magamnak. Igaz, csak a két szélen bevethető, de gyors és kétlábas.

Egyébként én is játszottam egy keveset a múlthéten, a Spurs-szel keztem egy szezont. Tetszetős keretük van, bár a védelem erősítésre szorul. Eladtam Kaboult, Bassongot, Corlukat, a helyükre érkezett Gary Cahill és Verthongen. Viszont a védelemmel kicsit megjártam, mert egyrészt Cáceres nem jött, másrészt Gomes megsérült, így nem tudtam eladni. Ezért visszahívtam a már kölcsönadott Naugtont és Rose-t is balbekként játszatom, ha kell (bár a másodlagos posztja amúgy is az). Mondjuk a kezdőtőke akkor fogyott el, amikor elhoztam Akinfejevet 22 millió euróért. :)

Egyelőre az élbolyban vagyok, bár az utolsó két meccsem csak döntetlen lett. Igaz, a legutolsó elég viccesen, egy kontránál csak az a játékos futott, amelyiket én irányítottam, a többiek a visszajátszás alapján pár lépés után megálltak. Persze beadta mellettem a gép, középen meg érkezett a társ, méteres körzetben senki. :D Az ilyen unfair megoldás eléggé elveszi a kedvem, majd valamikor talán folytatom.
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.21. 20:59:44

MessiFan írta:barca99 nem tudom mennyit áldoznál, de 13 millióért megtudod venni Jerome Boatenget aki szélen és belül is remek védő.
Egyébként csak én fifázok mostanában? Miután vége lett a szezonnak, otthagytam a ManCityt és a Bayernhez mentem ahol összeraktam egy brutális csapatot. Eddig vezetem a tabellát és a BL csoportkörből is simán megyek tovább mert 13 ponttal állok az utolsó meccs előtt.
Ha érdekel valakit leírom a csapat tagjait.
érdekel,érdekel,érdekel :D
nagy fan vagyok,de ezt a topicot ritkán olvasom.

most hagytam abba a Spurs el. ez volt a csapatom:
Hart,Walker,Kompany,Verhongen/Samba,Coentrao. két vkp: Tioté vagy N'Zonzi és Vidal. irányító Götze, jobbszél Bale, balszél Hulk vagy Lennon elöl pedig Moussa Sow.

Széleket megcserélve játszatom,befele cselezek,lövök nem nagyon játszok beadásokra.
Ami nem tetszik,VdV és Modric is lelécelt... minden évben 2 kupát nyertem,4évig toltam. a Bl mindig megvolt és mindig a Barca ellenében :)

szerk.: 1000. HSZ :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2012.01.21. 21:08:47-kor.
Abi & Tito
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.21. 20:56:09

szajko írta:
barca99 írta:Cácereshez hasonló játékost tudtok ajánlani? Tehát a védelem két szélén és középen is bevethető legyen, és ne legyen lassú sem. Az uruguayi pont tökéletes lenne, de most érkezett véglegesen a Sevillához, így most még nem lehet megvenni.
Kolarov
Micah Richard....Assou-Ekotto(vagynemtudom). Evra,Lahm,Verthongen.

remélem elég :D biztos tudnék még...
Abi & Tito
szajko
Director del Fútbol

2012.01.21. 20:28:40

barca99 írta:Cácereshez hasonló játékost tudtok ajánlani? Tehát a védelem két szélén és középen is bevethető legyen, és ne legyen lassú sem. Az uruguayi pont tökéletes lenne, de most érkezett véglegesen a Sevillához, így most még nem lehet megvenni.
Kolarov
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.21. 20:21:47

barca99 nem tudom mennyit áldoznál, de 13 millióért megtudod venni Jerome Boatenget aki szélen és belül is remek védő.
Egyébként csak én fifázok mostanában? Miután vége lett a szezonnak, otthagytam a ManCityt és a Bayernhez mentem ahol összeraktam egy brutális csapatot. Eddig vezetem a tabellát és a BL csoportkörből is simán megyek tovább mert 13 ponttal állok az utolsó meccs előtt.
Ha érdekel valakit leírom a csapat tagjait.
barca99
Llegenda del Barça

2012.01.17. 17:10:22

Cácereshez hasonló játékost tudtok ajánlani? Tehát a védelem két szélén és középen is bevethető legyen, és ne legyen lassú sem. Az uruguayi pont tökéletes lenne, de most érkezett véglegesen a Sevillához, így most még nem lehet megvenni.
messibarca
Jugador d'estrella

2012.01.16. 17:45:10

messibarca írta:üdv mindenkinek!
Nem rég raktam újra windows-t (xp) és fel raktam újra a fifa 12-et ,de amikor elindítom akkor azt írja,h "az alkalmazást nem sikerült elindítani ,mert a konfigurációja helytelen!Az újra telepítés megoldhatja a gondot" már 100szot újra telepítettem ,de semmi .Vki valami ötlet?:/
szerk :bocsi ez lemaradt ,h a hiba üzenetnél amit kidob akkor olyas mit ír ,h hiba központja a game.exe fájl a főkönyvtárban'
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
zola8787
Director del Fútbol

2012.01.15. 22:52:09

Messidona10 írta:Megvan az első visszavonulóm is, a 4. szezonba belekezdve Puyolt elnyelte a föld. Azért szólhattak volna, vagy mi... :D Aki esetleg játszott már tovább, attól kérdezném, hogy mikor vonulnak vissza a többiek? Pl. Abidalra vagyok kíváncsi, szerintem neki már nem sok van.
A B-ből pótlom a csapatot, meg mondjuk Bojant tervezem hazahozni, illetve a balhátvédem Alba lett. Sergi Roberto nagyon jó, de Montoyára sem lehet panasz.
Nálam Götze "vonult" vissza 25 évesen :lol: Vagyis én nem találtam :D
messideco
Presidente del Barça

2012.01.15. 22:47:34

Én saját stílusomra alakítom a csapatot :D
A kezdőm:
VV- Alves,Puyol,Piqué,Fontás
Fabre-Masch-Ini
Messi- Huntelaar-Afellay

Huntelaar cserének érkezett, de jól teljesített és bent ragadt. Alexis nagyon sérülékeny, rá nem lehet alapozni.
Abidalnak és Pintonak lejár a szerződése, ők majd távoznak. Xavit akartam eladni, 90misit ajánlottak érte, de maradt.
Távoztak: Adriano, Keita, Busquets,Villa
Kölcsönbe: Bartra, JDS

Cserék: Soriano, Pedro,Alexis, Thiago,Xavi,Montoya,Abidal,Jagielka,Mino
Kép
"And my heart will leave you never."
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.01.15. 22:24:05

Megvan az első visszavonulóm is, a 4. szezonba belekezdve Puyolt elnyelte a föld. Azért szólhattak volna, vagy mi... :D Aki esetleg játszott már tovább, attól kérdezném, hogy mikor vonulnak vissza a többiek? Pl. Abidalra vagyok kíváncsi, szerintem neki már nem sok van.
A B-ből pótlom a csapatot, meg mondjuk Bojant tervezem hazahozni, illetve a balhátvédem Alba lett. Sergi Roberto nagyon jó, de Montoyára sem lehet panasz.
messibarca
Jugador d'estrella

2012.01.15. 22:01:39

üdv mindenkinek!
Nem rég raktam újra windows-t (xp) és fel raktam újra a fifa 12-et ,de amikor elindítom akkor azt írja,h "az alkalmazást nem sikerült elindítani ,mert a konfigurációja helytelen!Az újra telepítés megoldhatja a gondot" már 100szot újra telepítettem ,de semmi .Vki valami ötlet?:/
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
messideco
Presidente del Barça

2012.01.12. 20:57:42

Sergi Roberto hogyan muzsikál? :) És Fontás?
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.12. 18:57:00

Másfél szezon után visszahoztam Messit egy vastag bankóért a Shopping City-től. Ezzel Dani Pachecónak meg is köszöntem az eddig munkáját és lepasszoltam (asszem a Leverkusennek). Leo így visszakapta a 10-es mezszámát. A Spanyol Szuperkupát megnyertem az Atlético ellen, igaz csak idegenben lőtt góllal, az Európai Szuperkupát viszont simán hoztam a Liverpool ellenében. A meccset 3-0-ra nyertem, Fábregas két gólt lőtt és Messi első gólját lőtte visszatérése óta. Egyébként megjegyzem, az első Fábregas-gól szabadrúgásból született, ami hatalmas szó, mert amióta megjelent a játék és játszom vele, azóta ezen kívül csak egy szabigólom volt. Most szerencsére jól irányítottam a gyereket és sikerült eltalálni a megfelelő rúgóerőt. :D

--------------Víctor Valdés---------

--Alvés----Piqué--Fontás--Alba----

-Fábregas---Mascherano---Iniesta

--Pedro-------Messi---------Neymar-

Kispad: Mino, Opara, Adriano, Thiago, Sergi Roberto, Goodwillie, Alexis Sánchez

u.i.: Theo Walcottot is eladtam, mert létszámfelettivé vált, a MU vitte.
Kép
Kép
Kép
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.10. 22:59:25

ferninho írta:
Rezi Torres írta: én ps3on tolom!!!adj egy nevet aztán felveszlek!!!nem játszok húúú de jól de játszogatok szívesen:):):)
Ferni__
kettő alsóvonal

majd írd be a Request Friendses üzenetbe, hogy Rezi Torres, köszi :D
mondjuk ha most felvennél ,az lenne a legegyszerűbb :D
felvettelek!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
ferninho
Madridista

2012.01.10. 22:53:11

Rezi Torres írta: én ps3on tolom!!!adj egy nevet aztán felveszlek!!!nem játszok húúú de jól de játszogatok szívesen:):):)
Ferni__
kettő alsóvonal

majd írd be a Request Friendses üzenetbe, hogy Rezi Torres, köszi :D
mondjuk ha most felvennél ,az lenne a legegyszerűbb :D
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.10. 22:40:23

Én nemrégiben Kölnnel kezdtem egy menedzsert. Podolski egyből kijelentette, h menni fog, így helyére Gomist hoztam. Most másfél év után a 2 kezdő csatáromat (Novakovic és Gomis) kellett eladni, mert menni akartak. Gomis helyére Callejon, Novakovic helyére Long a WBA-tól.

Én unom azt, ha sok pénzem van, elkezdtem egyszer a Barcával egyet, 1 meccsem után azt mondtam, nekem ennyi elég is vt, akárkit megvehettem...Ez így nagyobb kihívás, h kevesebb pénzből kell gazdálkodnod és bizony van, hogy el kell adni a jó játékosaidat, ha jó ajánlat érkezik, mert kell a pénz, majd mással kell pótolni. Akárcsak a nagy világban... :)
Bobberto
Capitá del Barça

2012.01.10. 22:26:14

Sok csapattal elkezdtem már, de gondoltam egy picivel nehezebb utat választok a hírnév felé. Legyen a Málaga, persze úgy, hogy imádom a Barcelonát, de ott mégis van némi pénz, de mégsem city milliárdosok és még nem is egy francia bajnokság (PSG).

Szóval átalakítottam a csapatot első szezonban. A másodikra már szinte tökéletesítettem a dolgokat.
Felállás: 3-2-1-2-2, ha pontosan akarom vázolni. 3 inkább belső védő, de csak a középső ember aki "lassabb", a másik kettő inkább szélső védő, de legalább gyors, előttük 2 tisztogató vkp. Majd 1 hátrébb vont irányító és 2 "hamis" szélső, akik inkább beljebb vannak az átlagosnál és bal és jobb közép poszton játszanak és elöl 2 csatár. Itt is jól kell védekezni, mert halott különben a dolog (nah ez a része még nem igazán megy :D).
Jelenleg így fest a keret:
Caballero
Monreal - Fontás - Tsimanga (nagyon gyors kisember :))
Bender (dortmundos) - Javi Martinez (bilbao)
Buonanotte
Cazorla - Belhanda (ugyancsak nagyon gyors és fiatal + gyorsan fejlődik)
Welliton - Doumbia

3. lettem ( volt egy pár szimulálás is a szezon végeztével és most végre már nemzetközi kupában is játszatok. Eddig a 2 győzelmem volt, bár sokgólos :D 4-3 és egy 5-3. Bayern, Galatasaray és Ajax trió mellett igyekszem életben maradni :)
Kép
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.10. 22:12:15

ferninho írta:
Rezi Torres írta: Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
hát igen, ilyeneket nem nagyon lehet... a lövőcselet lehet használni, viszont azt gyakran.
meg R2+L2 egyszerre, az úgy lassan vezeti a labdát és a kkor rágyorsítok, így ellehet mellette vinni.
de nagyon cselezni nem lehet... vagy ahhoz nagyon jónak kell lenni, de nem láttam még sok ilyen embert, pedig játszottam már jópár meccset online... :lol:

játszik itt valaki FIFA 12-t PS3-on?

Mostani felállásom:

Brazil válogatott
3-5-2 (alap)
-------------César
--Ramires-Maicon-Dani Alves--
-David Luiz-----Thiago Silva
Lucas-------------------Robinho
-----------Neymar
----Pato---------------Hulk

idáig nagyon jó, viszont jól is kell vele védekezni, mert különben halott ügy.
én ps3on tolom!!!adj egy nevet aztán felveszlek!!!nem játszok húúú de jól de játszogatok szívesen:):):)
ferninho
Madridista

2012.01.10. 21:56:29

Rezi Torres írta: Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
hát igen, ilyeneket nem nagyon lehet... a lövőcselet lehet használni, viszont azt gyakran.
meg R2+L2 egyszerre, az úgy lassan vezeti a labdát és a kkor rágyorsítok, így ellehet mellette vinni.
de nagyon cselezni nem lehet... vagy ahhoz nagyon jónak kell lenni, de nem láttam még sok ilyen embert, pedig játszottam már jópár meccset online... :lol:

játszik itt valaki FIFA 12-t PS3-on?

Mostani felállásom:

Brazil válogatott
3-5-2 (alap)
-------------César
--Ramires-Maicon-Dani Alves--
-David Luiz-----Thiago Silva
Lucas-------------------Robinho
-----------Neymar
----Pato---------------Hulk

idáig nagyon jó, viszont jól is kell vele védekezni, mert különben halott ügy.
madridista
samy85
Capitá del Barça

2012.01.08. 14:51:54

Rezi Torres írta:Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
Még egyszer mondom, és utoljára, h ez profi szinten van nem amatőr, ennyi...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.08. 14:23:43

samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék. :) Köszike!:D
A LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=D83k2G6W_dE
Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
ferninho
Madridista

2012.01.08. 13:54:14

PC-n nem olyan erős a gép, mint a konzolokon :)
madridista
fifaorult
Barça B

2012.01.08. 13:47:13

Lionel85 írta:Szerintem Hummels lesz.

Nekem 2016 január van. '15 nyarán visszavonult Puyol, mert már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy visszavonul, így rá tudtam készülni, de fura mód eltűnt Xavi... :/

Messi sajna nekem már a City-ben van, őt Dani Pacheco pótolja.

--------------Víctor Valdés---------

Dani Alvés--Piqué--Fontás--Abla--

--Thiago--Mascherano--Iniesta----

----Sánchez---Pacheco---Neymar-

Cserék: Mino, Rami, Sergi Roberto, Adriano, Fábregas, Villa, Afellay
Igen-igen, Hummels az. Hát most visszakerült cserébe, mert Puyolt valamennyire biztosabbnak érzem.:D
"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2012.01.08. 11:06:05

samy85 írta:parancsolj:http://www.youtube.com/watch?v=q9M7XpHqeP0
bár ez az eredeti nem a mix :D
Lady Gaga csinált egy jó számot?
:shock: :lol:

Bocs az offért!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
samy85
Capitá del Barça

2012.01.08. 10:57:02

Varatrix írta:A számot ami alatta megy betudod linkelni youtube-ról vagy valami? Amúgy jó vidi bár sajnos én nem nagyon imerem a 12-es játékot (gyenge a gépem).

Előre is köszönöm! :wink:
parancsolj:http://www.youtube.com/watch?v=q9M7XpHqeP0
bár ez az eredeti nem a mix :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Válasz küldése