Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
érdekel,érdekel,érdekelMessiFan írta:barca99 nem tudom mennyit áldoznál, de 13 millióért megtudod venni Jerome Boatenget aki szélen és belül is remek védő.
Egyébként csak én fifázok mostanában? Miután vége lett a szezonnak, otthagytam a ManCityt és a Bayernhez mentem ahol összeraktam egy brutális csapatot. Eddig vezetem a tabellát és a BL csoportkörből is simán megyek tovább mert 13 ponttal állok az utolsó meccs előtt.
Ha érdekel valakit leírom a csapat tagjait.
Micah Richard....Assou-Ekotto(vagynemtudom). Evra,Lahm,Verthongen.szajko írta:Kolarovbarca99 írta:Cácereshez hasonló játékost tudtok ajánlani? Tehát a védelem két szélén és középen is bevethető legyen, és ne legyen lassú sem. Az uruguayi pont tökéletes lenne, de most érkezett véglegesen a Sevillához, így most még nem lehet megvenni.
Kolarovbarca99 írta:Cácereshez hasonló játékost tudtok ajánlani? Tehát a védelem két szélén és középen is bevethető legyen, és ne legyen lassú sem. Az uruguayi pont tökéletes lenne, de most érkezett véglegesen a Sevillához, így most még nem lehet megvenni.
szerk :bocsi ez lemaradt ,h a hiba üzenetnél amit kidob akkor olyas mit ír ,h hiba központja a game.exe fájl a főkönyvtárban'messibarca írta:üdv mindenkinek!
Nem rég raktam újra windows-t (xp) és fel raktam újra a fifa 12-et ,de amikor elindítom akkor azt írja,h "az alkalmazást nem sikerült elindítani ,mert a konfigurációja helytelen!Az újra telepítés megoldhatja a gondot" már 100szot újra telepítettem ,de semmi .Vki valami ötlet?:/
Nálam Götze "vonult" vissza 25 évesenMessidona10 írta:Megvan az első visszavonulóm is, a 4. szezonba belekezdve Puyolt elnyelte a föld. Azért szólhattak volna, vagy mi...Aki esetleg játszott már tovább, attól kérdezném, hogy mikor vonulnak vissza a többiek? Pl. Abidalra vagyok kíváncsi, szerintem neki már nem sok van.
A B-ből pótlom a csapatot, meg mondjuk Bojant tervezem hazahozni, illetve a balhátvédem Alba lett. Sergi Roberto nagyon jó, de Montoyára sem lehet panasz.
felvettelek!!!ferninho írta:Ferni__Rezi Torres írta: én ps3on tolom!!!adj egy nevet aztán felveszlek!!!nem játszok húúú de jól de játszogatok szívesen:):):)
kettő alsóvonal
majd írd be a Request Friendses üzenetbe, hogy Rezi Torres, köszi
mondjuk ha most felvennél ,az lenne a legegyszerűbb
Ferni__Rezi Torres írta: én ps3on tolom!!!adj egy nevet aztán felveszlek!!!nem játszok húúú de jól de játszogatok szívesen:):):)
én ps3on tolom!!!adj egy nevet aztán felveszlek!!!nem játszok húúú de jól de játszogatok szívesen:):):)ferninho írta:hát igen, ilyeneket nem nagyon lehet... a lövőcselet lehet használni, viszont azt gyakran.Rezi Torres írta: Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
meg R2+L2 egyszerre, az úgy lassan vezeti a labdát és a kkor rágyorsítok, így ellehet mellette vinni.
de nagyon cselezni nem lehet... vagy ahhoz nagyon jónak kell lenni, de nem láttam még sok ilyen embert, pedig játszottam már jópár meccset online...![]()
játszik itt valaki FIFA 12-t PS3-on?
Mostani felállásom:
Brazil válogatott
3-5-2 (alap)
-------------César
--Ramires-Maicon-Dani Alves--
-David Luiz-----Thiago Silva
Lucas-------------------Robinho
-----------Neymar
----Pato---------------Hulk
idáig nagyon jó, viszont jól is kell vele védekezni, mert különben halott ügy.
hát igen, ilyeneket nem nagyon lehet... a lövőcselet lehet használni, viszont azt gyakran.Rezi Torres írta: Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
Még egyszer mondom, és utoljára, h ez profi szinten van nem amatőr, ennyi...Rezi Torres írta:Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)
Ez mind szép és jó de online ez halott dolog!!amatőr gép ellen viszont csoda!!!:):):)samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék.Köszike!:D
A LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=D83k2G6W_dE
Igen-igen, Hummels az. Hát most visszakerült cserébe, mert Puyolt valamennyire biztosabbnak érzem.Lionel85 írta:Szerintem Hummels lesz.
Nekem 2016 január van. '15 nyarán visszavonult Puyol, mert már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy visszavonul, így rá tudtam készülni, de fura mód eltűnt Xavi... :/
Messi sajna nekem már a City-ben van, őt Dani Pacheco pótolja.
--------------Víctor Valdés---------
Dani Alvés--Piqué--Fontás--Abla--
--Thiago--Mascherano--Iniesta----
----Sánchez---Pacheco---Neymar-
Cserék: Mino, Rami, Sergi Roberto, Adriano, Fábregas, Villa, Afellay
Lady Gaga csinált egy jó számot?
parancsolj:http://www.youtube.com/watch?v=q9M7XpHqeP0Varatrix írta:A számot ami alatta megy betudod linkelni youtube-ról vagy valami? Amúgy jó vidi bár sajnos én nem nagyon imerem a 12-es játékot (gyenge a gépem).
Előre is köszönöm!