Slither írta:
Gondolom azért, mert olyan cseréket ajánlsz fel, ami csak neked jó...

Pl. egy Harrington-Bosh cserét te sem csinálnál, szóval ne várd hogy a másik fél odaadja a jobbik játékost a semmiért...
Jó ez valszeg igaz.

De 1 abból főzök ami van, 2 még csak most ismerkedek a játékosokkal/játékkal, 3 nyilván ha nem top játékost akarok szerezni, csak 1-2 tulajdonsága miatt kellene kiegészítőnek, akkor nem azzal kezdek, hogy beajánlom a 3. legjobb játékosomat, hanem egy olyat adok, amit azért nem érzek pofátlanságnak, de én is nélkülözni tudok. Egyébként én ezt a tradelgetést úgy képzeltem el, hogy jelzem, hogy kéne 1-2 játékos egy adott embertől, teszek 1 ajánlatot, ő visszajelez, hogy jó-e neki, ha úgy gondolja, hogy nem kell neki amit adtam, akkor vagy mondja, hogy ez 1 [auto_cenzúra], de ott van xy, az nekem jól jönne, vagy azt mondja, hogy nincs olyan játékosod amiért reálisan oda tudnám adni az enyémet és hagyjuk ennyiben a dolgot.
Pl a te esetedben asszem küldtem neked 1 SG-t. (Ha nem volt ilyen akkor sry) Szal a lényeg, hogy ha elutasítod, akkor 2 dolgot tehetek. Vagy zaklatlak egy hasonló centerrel, PF-el, PG-vel és az őrületbe kergetlek a fos ajánlatokkal, vagy hagyom a francba a dolgot, de ez esetben benne van a pakliban, hogy valami másért meg tudtam volna szerezni, csak nem próbálgattam végig a lehetőségeimet.

Szal érted a dilemmám. De ez a saját topicos dolog nekem tetszik, akkor majd ott spamelek.