Illetve oda van írva,hogy NSO komment.MichaaBee írta:Ferninho poénnak szánta, emberek! Ez 100%, mert különben retardált idióta.De tényleg ott a 3 lol szmájli a végén, na meg ezt józan ember nem gondolhatja komolyan.
Barça vs. Real - El Clásico
Ferninho poénnak szánta, emberek! Ez 100%, mert különben retardált idióta.
De tényleg ott a 3 lol szmájli a végén, na meg ezt józan ember nem gondolhatja komolyan. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Értem...ferninho írta:nso kommentcsak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
- a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
- az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
- a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.
![]()
![]()

- levproff
- Director del Fútbol
Hát nem tudom..én amikor futok, akkor egyik kezem elöl másik hátul, nem mindakettő a mellkasom előtt.
Ez minden volt csak természetes kéztartás nem-
De lehet én vagyok büdös hobbit.

De lehet én vagyok büdös hobbit.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
nso kommentcsak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
- a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
- az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
- a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.

madridista
szerintem nyerni fog a real. nagyon nem lehet tartalékolni és nincs is miért,így erős kezdő fog szerintem szerepelni. 1-3 a tippemdak900 írta: Semmi gond!Tényleg hülyén fogalmaztam kicsit... Amúgy mit mondasz a mai meccsre daffy? Szerinted nyer a Reál, vagy x is jó lesz nekik?
Bekapcsolódnék én is... ha az esti Malaga-Real Madrid meccsre át tértek...
Valahogy olyan érzésem van hogy 'megfingathatja' kicsit a Reált a Malaga.Gondolok itt faltokra,küzdésre. De szerencse nélkül nem fog menni.
Az meg mostanában a Madrid oldalán van. (ezzel semmi gond,ezvan)
Csak mikor meglepetést vár az ember,akkor szokott 0-5 lenni
Valahogy olyan érzésem van hogy 'megfingathatja' kicsit a Reált a Malaga.Gondolok itt faltokra,küzdésre. De szerencse nélkül nem fog menni.
Az meg mostanában a Madrid oldalán van. (ezzel semmi gond,ezvan)
Csak mikor meglepetést vár az ember,akkor szokott 0-5 lenni

Abi & Tito
Semmi gond!daffy írta:pedig úgy jött le,hogy jogtalannak ítélted. ha ez nem így volt,akkor elnézésedet kéremdak900 írta: Ne érts félreMindkét tizi jogos volt, és a pirosak is, csak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
Azért is zavar mert ezek drága pontokba kerültek nekünk...bár nem a bírót kéne okolnom...

pedig úgy jött le,hogy jogtalannak ítélted. ha ez nem így volt,akkor elnézésedet kéremdak900 írta: Ne érts félreMindkét tizi jogos volt, és a pirosak is, csak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
Azért is zavar mert ezek drága pontokba kerültek nekünk...bár nem a bírót kéne okolnom...
Ne érts félredaffy írta:és melyik piros vagy 11es volt jogtalan?dak900 írta: Szerintem is "hajtottak", csak éppen az Atletico az 9 emberrel fejezte be a meccset+2 tizit kapott a Reál...ja és a másik két gólból 1-et az Atletico védők bénázásának köszönhetett a Reál...Szóval ha megnézzük a mi Espanyol elleni meccsünket, akkor se a bíró, se az ellenfél nem asszisztált a győzelemhez...
a védelem asszisztált? mert a gólok ugyebár nem védelmi hibából születnek,igaz?

és melyik piros vagy 11es volt jogtalan?dak900 írta: Szerintem is "hajtottak", csak éppen az Atletico az 9 emberrel fejezte be a meccset+2 tizit kapott a Reál...ja és a másik két gólból 1-et az Atletico védők bénázásának köszönhetett a Reál...Szóval ha megnézzük a mi Espanyol elleni meccsünket, akkor se a bíró, se az ellenfél nem asszisztált a győzelemhez...
a védelem asszisztált? mert a gólok ugyebár nem védelmi hibából születnek,igaz?

-
- Barça C
Szegény Sancheznek nem jöttek össze a dolgok... különben simán behúztuk volna.

Szerintem is "hajtottak", csak éppen az Atletico az 9 emberrel fejezte be a meccset+2 tizit kapott a Reál...ja és a másik két gólból 1-et az Atletico védők bénázásának köszönhetett a Reál...Ha nézed a Real-Atma meccseket, eléggé szoktak kaparni, csak szerencsétlenek. De a meccs alatt megdolgoztatnak minket rendesen.

Ki? De komolyan, ki kiáltott bundát és csalást az idei aranylabda szavazásra?Tényleg csak a 11-esek maradnak. És ezért kiáltottak sokan csalást és bundát az Aranylabda szavazás kapcsán?
Ha nézed a Real-Atma meccseket, eléggé szoktak kaparni, csak szerencsétlenek. De a meccs alatt megdolgoztatnak minket rendesen.Ha az Atletico úgy hajtott, mint ez az Espanyol, én megeszem a fejemet
egyetértek,nincs tovább mit írni róla!Bányász írta:...
más: dm kissé furcsán szeretné kicsikarni a fizetésemelést. megszellőztették,hogy van egy 4x milliós ajánlat egy angol klubtól és a srác elégedetlen a helyzetével.
jelenleg 1.8 milliót kap. a fizetését meg fogják emelni év végén és tuti,hogy nem távozik,de vicces,hogy ha 2 hónapig jól játszik,akkor már az ő seggéből fúj a passzát

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Igen rossz helyen játszatják mert kis túlzással nem kerül közelebb 20 méternél a kapuhoz.Emlékszem a Vb-n gyakorlatilag a saját térfeléről focizott.
De ettől még egész jól el irányítja/irányította az argentinokat.Nem ő a gyenge láncszem a gépezetben.Xavival valóban túlzás összehasonlítani de azért rendelkezik akkora játékintelligenciával h klasszis szinten tud irányítani is ha arról van szó.Szerintem.
De ettől még egész jól el irányítja/irányította az argentinokat.Nem ő a gyenge láncszem a gépezetben.Xavival valóban túlzás összehasonlítani de azért rendelkezik akkora játékintelligenciával h klasszis szinten tud irányítani is ha arról van szó.Szerintem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
épp a mai vagy a tegnapi nap folyamán írta ide egy kolléga,hogy rossz helyen játszatják. ennek ellenére én is úgy láttam,hogy minden támadás rajta folyik keresztül,viszont az is tény,hogy rossz helyen játszatják. a xavis irányítás pedig akkor is nevetségesBányász írta: Én meg úgy látom,hogy pont ki van emelve Messi.Azaz dícsérve van a Barcások által,hogy igenis jól játszik,millió forintos labdát ad csak a társak elpuskázzák a helyzeteket.Nem a Barcások húzzák le a válogatott miatt.
Én magam azt mondom,h Messi igenis jól szokott focizni a válogatottban is.Pl a legutóbbi Vb-n is szerintem nem játszott rosszul és frankón megoldotta irányító szerepkörben is.Csak sokakban benne van az,h ha Messi nem rúg gólt akkor sz*r.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én meg úgy látom,hogy pont ki van emelve Messi.Azaz dícsérve van a Barcások által,hogy igenis jól játszik,millió forintos labdát ad csak a társak elpuskázzák a helyzeteket.Nem a Barcások húzzák le a válogatott miatt.daffy írta:pont az ellenkezőjét hozzák fel érvként a barcások argentína csúfos szereplésekorLéfe írta:Két dologra reagálnék. Ki ajobb vitához annyit, hogy Messi akár Xavi szinten is tudja irányitani a csapatot amellett, hogy nagyon sok golt rug.

Én magam azt mondom,h Messi igenis jól szokott focizni a válogatottban is.Pl a legutóbbi Vb-n is szerintem nem játszott rosszul és frankón megoldotta irányító szerepkörben is.Csak sokakban benne van az,h ha Messi nem rúg gólt akkor sz*r.
Van az a mondás,h nem mindig a legjobb nyer.Ha tavasszal is megverjük a Madridot és ennek ellenére a Real lenne a bajnok nehezen fogom elhinni,h a Real a jobb csapat.Lent többen irják "lehet, hogy a Reál nyeri a bajnokságot, de a Barca jobb". Uraim aki több pontot gyüjt - akár csak 1-el is - az a bajnok, és az a jobb. Az más, hogy nekünk nem tetszik.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
akkor én is,de nem látom azt az embert,akit jelenleg kiszorítana a csapatból,padozni meg nem fogzsuni írta:remélem azért a Barca megszakitja a Madrid Puskás-díjasok megszerzésének sorozatát. Ha Neymar a Realba igazol, rohadt mérges leszek
remélem azért a Barca megszakitja a Madrid Puskás-díjasok megszerzésének sorozatát. Ha Neymar a Realba igazol, rohadt mérges leszek
pont az ellenkezőjét hozzák fel érvként a barcások argentína csúfos szereplésekorLéfe írta:Két dologra reagálnék. Ki ajobb vitához annyit, hogy Messi akár Xavi szinten is tudja irányitani a csapatot amellett, hogy nagyon sok golt rug.
-
- Entrenador del Barça
Két dologra reagálnék. Ki ajobb vitához annyit, hogy Messi akár Xavi szinten is tudja irányitani a csapatot amellett, hogy nagyon sok golt rug. R 10 pazar játékos, de sok egyéni megoldással és góllal, de nem irányitaja a csapatát. Ezzel Messi több, vagyis jobb. Messi igazi csapatjátékos, bár az a sok csel néha tulzás, de hát Ő ilyen.
A másik. Lent többen irják "lehet, hogy a Reál nyeri a bajnokságot, de a Barca jobb". Uraim aki több pontot gyüjt - akár csak 1-el is - az a bajnok, és az a jobb. Az más, hogy nekünk nem tetszik.
A másik. Lent többen irják "lehet, hogy a Reál nyeri a bajnokságot, de a Barca jobb". Uraim aki több pontot gyüjt - akár csak 1-el is - az a bajnok, és az a jobb. Az más, hogy nekünk nem tetszik.
Fecó
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
részletkérdésBarcaman1993 írta:Nekem úgy rémlik, hogy 11-et lőtt az utsó 4 meccsenMessi-Ini írta:az igazsághoz hozzátartozik a 10 darab 11-es,meg az utolsó 4 meccsen lőtt 10 gól.Így van vagy nem így van???

Komolyan nem értek néhány embert... 17 forduló ment le még csak...
Persze... le se kell játszani a maradékot... tessék Madrid, vigyétek a kupát...
Persze... le se kell játszani a maradékot... tessék Madrid, vigyétek a kupát...