Én meg úgy látom,hogy pont ki van emelve Messi.Azaz dícsérve van a Barcások által,hogy igenis jól játszik,millió forintos labdát ad csak a társak elpuskázzák a helyzeteket.Nem a Barcások húzzák le a válogatott miatt.daffy írta:pont az ellenkezőjét hozzák fel érvként a barcások argentína csúfos szereplésekorLéfe írta:Két dologra reagálnék. Ki ajobb vitához annyit, hogy Messi akár Xavi szinten is tudja irányitani a csapatot amellett, hogy nagyon sok golt rug.

Én magam azt mondom,h Messi igenis jól szokott focizni a válogatottban is.Pl a legutóbbi Vb-n is szerintem nem játszott rosszul és frankón megoldotta irányító szerepkörben is.Csak sokakban benne van az,h ha Messi nem rúg gólt akkor sz*r.
Van az a mondás,h nem mindig a legjobb nyer.Ha tavasszal is megverjük a Madridot és ennek ellenére a Real lenne a bajnok nehezen fogom elhinni,h a Real a jobb csapat.Lent többen irják "lehet, hogy a Reál nyeri a bajnokságot, de a Barca jobb". Uraim aki több pontot gyüjt - akár csak 1-el is - az a bajnok, és az a jobb. Az más, hogy nekünk nem tetszik.