Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát a brazil..ez is benne van a vérében..szappanoperákon nőtt föl..LG írta:Vajon kitol tanult olyan jol színézkedniMorminho írta:Cris, tényleg jó középhatvéd. Nem ismer kegyelmet. Viszont tegnap Robinhot aprították rendesen, meg kell ezt szoknia, bár egy-kétszer nagyon rájátszott a dologra.Már a konfodorácios kupán is állandoan hempergett a foldon.
Vajon kitol tanult olyan jol színézkedniMorminho írta:Cris, tényleg jó középhatvéd. Nem ismer kegyelmet. Viszont tegnap Robinhot aprították rendesen, meg kell ezt szoknia, bár egy-kétszer nagyon rájátszott a dologra.
Az a Cris gyerek igen tud! Tavaly tobb szavazáson is az év csapatába kerult, nem hiábaCharlie írta:Ahányszor megpróbált elmenni egy Lyon védő mellett,legtöbbször Chris mellett,egyfolytában elvett(ék)e tőle!
C.
Jó, ez igaz, egyébként ismerős mert engem is aprítanak rendesen, 2 csel után már csúsznak rám is a serdülőben, ettől még ki lehetett volna állítani!Keelhaul írta:Tizenhatodszor rúgták le, teljesen feleslegesen,kb 5 percen belül. Szerintem te is ideges lennél.Morminho írta:Megköszönheti a reál, h nem állította ki a spori a GutitÉn egyből küldtem volna le, mit kell itt most keménykedni egy sima szabálytalanságmiatt??
Tizenhatodszor rúgták le, teljesen feleslegesen,kb 5 percen belül. Szerintem te is ideges lennél.Morminho írta:Megköszönheti a reál, h nem állította ki a spori a GutitÉn egyből küldtem volna le, mit kell itt most keménykedni egy sima szabálytalanságmiatt??
Ez a beszéd!Ronaldinho 17 írta:A 16 között már nincs akadály(azonos ország már nem számít azt hiszem)hogy a real(2.a csoportban) legyen az ellenfelünk