Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Még csinálok egy Budinger for LBJ, Bonner for Howard és egy David West for K. Love cserét, aztán semmi esélyed nem leszEazzy írta:Na Game, remélem felkészültél, hogy szét foglak verni a héten
Stephen Curry (GSW)messideco írta:Esetleg ha valakinek van ideje és kedve, leírhatná a csapatátKíváncsi vagyok hogyan alakult...
Jóóóó ez így túl egyszerű volt.fcbarca0827 írta:Bármilyen meglepő, én vagyok az.Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e![]()
Amúgy igen elutasítottam, mint mindegyik Ray Allen-ért befutott ajánlatot. Kábé az egyetlen valamire való játékosom (most, hogy Curry is lesérült...) Nem akarom eladni, elcserélni meg semmit. Egyelőre biztosan nem.
A többi játékosomnál érdeklődhettek, aztán majd meglátjuk.
Ellis for Durant.Eazzy írta:Slither!
Egy Monta Ellisre épülő cserében benne lennék, pl. Denget adom alapból, meg még találj ki valami csomagot. Avagy Ty Lawsonra valami esetleg?
Bármilyen meglepő, én vagyok az.Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e
balinteer írta:Most addoltam Brandon Roy-t,de nálam van Nelson,Gallinari,Reddick,DeRozan akik közül választhatsz. Te kit ajánlanál+1-nek?Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e róla szó.
balinteer: James nálam van, 1 az egyben nem cserélném de ha találsz még mellé 1-es, 2-es posztra egy számomra szimpatikus fiatalembert, akkor egy Howard+1 - James+1 kiegészítő játékos cserét átgondolnék.
Visszavonult játékost minek szedsz fel?balinteer írta:
Most addoltam Brandon Roy-t,de nálam van Nelson,Gallinari,Reddick,DeRozan akik közül választhatsz. Te kit ajánlanál+1-nek?
Most addoltam Brandon Roy-t,de nálam van Nelson,Gallinari,Reddick,DeRozan akik közül választhatsz. Te kit ajánlanál+1-nek?Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e róla szó.
balinteer: James nálam van, 1 az egyben nem cserélném de ha találsz még mellé 1-es, 2-es posztra egy számomra szimpatikus fiatalembert, akkor egy Howard+1 - James+1 kiegészítő játékos cserét átgondolnék.
Megpróbállak most, mert közben leléptem. Nekem KalapKingdom.bowlinggolyo írta:Akkor legyen most.A szokásos bowlinggolyoKalap1988 írta:Akár most is, ha nem akkor később este 10 felé.
Mi is a neved a foglalóban?Neked?
Durantot nem adom Howardért.balinteer írta:Én is bedobnék egy cserét: Howardot cserélném LBJ-re,Durantre vagy 22 pont felett átlagoló kiscsávóra.
Nézz rá csapatomra, hogy érdekel-e valaki. Körbenézek én is nálad, hogy kit kire lehetne, mert nekem is kéne alsó posztra ember.Game90 írta:Az a baj, hogy nekem Morrow és Fredette nem kell, bár ha nem jön jobb ajánlat, akkor lehet, hogy összehozhatunk egy cserét, mert a magasembereid érdekelnének.Bob_Marley írta:Game90 tetszene a csere ötleted, ha beletudunk vonni még valakit, Jack esetleg vagy Collison!
Scola-Morrow vagy Fredette for Harris-Jack vagy Collison?
De jöhetnek bárkitől a csereötletek, CP3 és Gordon kivételével bárki cserélhető nálam (pl. Felton, David West, Collison, D. Harris), ha olyan ajánlat jön
Scola for Felton, deal! Másik ajánlatodon is gondolkodtam, de Jack-et nem akartam beáldozni, max. egy Amare köré épülő cserében.Bob_Marley írta: Scola for Felton
Scola-Brand for Jack-Harris
Jelenleg ezek vannak függőben nálam, indokolni nem kell szimplán akit érint gondolja meg, s esetleg a made counter offerrel"javítsa ki"!
Én ezeket teljesen korrekt cseréknek érzem talán a Jackes erős mivel jól kezdte a szezont Jack (minket is szépen megszívatott...)Ott Collisont is elfogadnám!
Nézz körül nálam, aztán ha érdekel valamelyik kisemberem, akkor dobj egy ajánlatot, én most nem igazán érek rá csereötleteket kitalálniEazzy írta:Csereajánlatokat én is várok! Sajnos Stuckey is lesérült...úgyhogy kellene ember nekem is. Duranton kívül kb. bárki cserélhető nálam is, jöhetnek offerek.
Akkor legyen most.A szokásos bowlinggolyoKalap1988 írta:Akár most is, ha nem akkor később este 10 felé.
Mi is a neved a foglalóban?