daffy írta:és szépen fociztok?

és ezt most teljes komolysággal kérdezem. ha igennel válaszolsz,akkor kérlek indokold meg,hogy neked miért tetszik!köszönöm
nem tőlem kérdezted,de kicsi komolyságot erőltess már magadra légyszíves.
most ne ebből a meccsből indulj ki, az esetek többségében szépen játszunk.
Nekünk barcásoknak a sok lapos rövid passz,kényszerítők,háromszögelések a szépek.
Másrészt sehol nem látok olyan finom labdaátvételeket,higgadt lefordulásokat,mint a mi játékosainknál. Xavi,Iniesta mestere ezeknek.
nekünk ez tetszik,másnak a brit rúgd előre fuss utána stílus,másnak a kontra.
De elnézést,hogy a focit nézők emberek többsége szerint a mi focink a legszebb. Én ezt kicsiben úgy mérem le,hogy a 10-15 fős baráti/haveri körömben egyedül vagyok barcás, van realos, bayernes, milanos, chelseas,arsenalos,mu-s...és mindenkinek ez a véleménye,hogy bár nem a barcának drukkolnak,de az ő focijuk a legszebb.
Hogy egy mu-s barátomat idézzem a 2011es bl döntő után: "azért találták fel a focit,hogy egy csapat így focizzon".
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."