2012.01.09. 09:53:38
Semmi gond nincs azzal, hogy vannak rosszabb meccsei, ettől még Ő a világ legjobbja, ez nem is kérdés! Az már egy másik dolog, hogy Őt is le lehet cserélni! Azt hiszem tegnap le is kellett volna, persze Pep jobban tudja ezt, de nem volt véletlen, hogy a cseréknél többször mutatták Messit, és mindig nézett ki a partvonalhoz! Szerintem Ő is érezte, hogy ez kevés! Azt már nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha ez történik! Én nem gondolom, hogy temetni kellene a csapatot! Van hátrány, de sok van még hátra! De ha nem lesz meg a bajnokság, ez a csapat akkor is jobb, mint a Madrid! Amikor 5 év alatt 3 BL-t nyert a Madrid, akkor is Barcás voltam, és mindig az is maradok! Valahogy nem tudok azok ellen fordulni akik annyi örömet szereztek már nekem! Persze, hogy mérges vagyok, meg dühös, mert nem nyertek, de mindig nem nyerhetnek!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!