daffy írta:Galen írta:papek89 írta:Innen még semmi nincs veszve. 5 pontot le lehet 2 meccs alatt dolgozni akár úgy is, hogy plusz egy a javunkra. Ha esetleg mégsem lenne meg a bajnokság, még mindig ott a BL, amire jó esélyünk van. (de jobb szeretném, ha mindkettő meglenne

)
Engem a kupák kevéssé érdekelnek. Ameddig szépen focizunk. Persze nem baj ha jön az eredmény is

és szépen fociztok?

és ezt most teljes komolysággal kérdezem. ha igennel válaszolsz,akkor kérlek indokold meg,hogy neked miért tetszik!köszönöm
Ez szubjektív dolog (szépség), de szerintem igenis szép focit játszunk.
Nekem tetszik a rövid passzos "ellenfél nem tudja, hol a a labda a védő lábán két görcs kötve" játék.
Tetszik, ( ha nem épp a reál játékosnál köt ki) hogy alapelv az, hogy amíg lehet földön tartjuk a labdát, a kapustól kiindulva építkezünk ah kell.
Szeretem, mikor a gyors passzoktól megőrült ellenfél között egy gyönyörű mozdulat után a labda a csatárhoz kerül ( ALves, Messi, Xavi, Ini Fabre passzok) aki vagy belövi vagy nem
Szeretem amikor mozgatjuk az ellenfelet, ha kell úgy, hogy látszólag a gólhelyzetet adjuk fel, aztán fél perccel később meg már valami "azta" gólt ünnepeljük.
Talán két, számomra kicsit negatív dolog van.
A csapatjáték miatt néha úgy érzem vissza van fogva egy egy egyéniség ( Alexis-en pl ezt érzem sokszor, bár lehet h rosszul. Meg tudná csinálni a cselt de inkább a tutira megyünk c fejezet)
A másik, hogy a kontratámadásainkon van mit javítani, de nem ez a csapat fő profilja, amennyire én látom.
Hát így hirtelen ennyi