Eazzy írta:ozsimiki írta:
+ még volt egy TD-jük is amit először megadott nekik a spori, úgy,h 1méterre volt,és tisztán látszott,h a laszti földet ért már, szerencsére azt vissza lehetett nézni.
Idéntől minden egyes scoring drive-ot kötelesek visszanézni a bírók.
Más:
4 győzelem zsinórba a Sixersnek, és ráadásul nem akárhogy nyertünk, mindössze 62 pontot dobott a Raptors...Szerintem nyugodtan félhet a Boston Knicks duó, mert nagyon úgy néz ki, hogy mi fogjuk nyerni a csoportot

A 76ers sikerének én is örülök, nagyon jó csapat lehettek ha idén még nem is, jövőre mindenképpen

Heat továbbra is ligaelső, azért egy alapszakasz-győzelemmel nem lenne rossz hangolni a PO-ra, bár teljesen mind1, hogy hányadikként jutunk be, úgyis át kell rágni magunkat a Boston-Chicago duón, meg a Thunder-Lakers-Clippers-Spurs ( nem tudom, egyik se igazán erős, de hogy lehet-e még vki Nyugaton, aki beleszólhat...talán, ha összekapja magát, akkor a Dallas ) formációból valakin.
Rose 8 pontot szerzett az Atlanta ellen, ki is kaptak, a Hawks-ra azért oda kell figyelni, ez is megerősített ebben, annak ellenére, hogy továbbra is színtelen-szagtalan játékot játszanak, semmi extrát nem nyújtanak, azért ellenünk 2 jó meccset is játszottak, most meg azért szépen elverték a Bullst is. Nem hiszem, hogy komolyabb ellenfelek lehetnek a PO-ban, de azért nem lehet őket félvállról venni!