Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szubjektív dolog (szépség), de szerintem igenis szép focit játszunk.daffy írta:és szépen fociztok?Galen írta:Engem a kupák kevéssé érdekelnek. Ameddig szépen focizunk. Persze nem baj ha jön az eredmény ispapek89 írta:Innen még semmi nincs veszve. 5 pontot le lehet 2 meccs alatt dolgozni akár úgy is, hogy plusz egy a javunkra. Ha esetleg mégsem lenne meg a bajnokság, még mindig ott a BL, amire jó esélyünk van. (de jobb szeretném, ha mindkettő meglenne)
és ezt most teljes komolysággal kérdezem. ha igennel válaszolsz,akkor kérlek indokold meg,hogy neked miért tetszik!köszönöm
és szépen fociztok?Galen írta:Engem a kupák kevéssé érdekelnek. Ameddig szépen focizunk. Persze nem baj ha jön az eredmény ispapek89 írta:Innen még semmi nincs veszve. 5 pontot le lehet 2 meccs alatt dolgozni akár úgy is, hogy plusz egy a javunkra. Ha esetleg mégsem lenne meg a bajnokság, még mindig ott a BL, amire jó esélyünk van. (de jobb szeretném, ha mindkettő meglenne)
90%, hogy FOG még botlani a madrid, evvel nincs is baj, nekik is ki kell jöjjön majd egy ilyen, vagy még idiótább meccs.papek89 írta:Innen még semmi nincs veszve. 5 pontot le lehet 2 meccs alatt dolgozni akár úgy is, hogy plusz egy a javunkra. Ha esetleg mégsem lenne meg a bajnokság, még mindig ott a BL, amire jó esélyünk van. (de jobb szeretném, ha mindkettő meglenne)
Engem a kupák kevéssé érdekelnek. Ameddig szépen focizunk. Persze nem baj ha jön az eredmény ispapek89 írta:Innen még semmi nincs veszve. 5 pontot le lehet 2 meccs alatt dolgozni akár úgy is, hogy plusz egy a javunkra. Ha esetleg mégsem lenne meg a bajnokság, még mindig ott a BL, amire jó esélyünk van. (de jobb szeretném, ha mindkettő meglenne)
Amíg lesz foci, lesz bírózás. Mindkét oldalon.a bírózást meg az ÖSSZES madridi (a főkolompossal az élen) remélem egy életre befejezi, mert nem az első szarvashiba ellenünk idén sem.
(azt meg sem említem, h 2-3 ziccerünket fújták vissza lescímén, egyvonalak voltak)
kisebb italozás folyt a meccs közben, így erről teljesen lemaradtam, de:csababarca írta:Real meccshez meg annyit,hogy ki kellett volna állítani ramost,mert ütött és talált is. de meggyőződésem,hogy akkor is behúzta volna a madrid. szóval felesleges ezen vitázni.
meg pool billiárdozni, honfoglalózni, amerikai fociról beszélgetni, FIFA és néha meg vagyok található a zene illetve off topikban isAlexander Mahone írta:ferninho,ferninho...a múltkor már mondtam hogy csak provokálni jársz ide.
Bob_Marley írta: Nyilasin kívül nem tudok még egy embert mondani, aki szakmailag is hozzátenne egy adott közvetítéshez!
on is legyen:
...
És akkor mi van? Kb nem érdekel hogy ki mióta sportújságíró...a nővérem se született meg, mikor elkezdte a sportújságírást, nemhogy én. De attól még beszélhet hülyeségeket.shutterisland írta:
a másik pedig az, hogy hegyi iván 1978 óta újságíró, megélt annyi mindent a foci világában, rengeteg döntőről (EB,VB,BL...) a helyszínről tudósított, megjelent megannyi könyve ezekről a világeseményekről, meg úgy en bloc, a fociról....közülünk pedig a nagy része még meg sem született akkor, mikor ő már sportújságíró volt.
szóval lehet kritizálni, meg idiótázni, amiért oltogatja a madridot, de azért elgondolkozhatunk, hogy ki Ő a és kik vagyunk MI hozzá képest a labdarúgással, mint úgy fogalommal kapcsolatban