bence-barca írta:Te, mint Juve szurkoló:
Mit gondolsz a Boriello féle igazoláásról? Mert én (meg úgy mindenki), mint kívülálló csak azt látom, h érkezett oda az X. csatár. Vagy most senkinek se megy ott azt talán ő majd lövi a gólokat vagy mi?

Vagy megint lesérült a fél csatársor?
Tényleg nem értem én ezt kívülállóként, mert a Juve csak veszi a csatárokat, eladni meg már nem adja el őket...
Ugye elméletileg van 7csatár, Matri, Vucinic, Quagliarella, Del Piero, Iaquinta, Toni meg Amauri. Na most ebből a 7ből 3ra nem számít Conte: Iaquinta, Amauri és Toni el se utazott a dubai edzőtáborba. Ha ezt nézzük, akkor van 4 csatárunk, de ugye abból egy Del Piero, aki még mindig szétsz*patja a Serie A-t, de nem az igazi 37 évesen. Marad Matri, Q és Vucinic. Azért valljuk be, hogy ez mellé igencsak elfér egy Boriello, aki nem egy rossz játékos, csak nem kapja meg a lehetőséget. Viszont cserének tökéletes lesz. Ott van például Barzagli esete is: 300.000euró volt, mindenki lesajnálta, erre az egyik (ha nem a legjobb) védője a Calcionak, és még csak sárga lapja sincs, úgy, hogy Ő volt az egyetlen, aki eddig minden meccset végigjátszott. Meglátjuk mi lesz, én bízok Borielloban, nem kell aggódni, ha csatárt kell pótolni.