Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos bevágta volna őket (a kapusba olyan Villásan)evikem97 írta:nagyon hiányzik David a csapatból. Sokan és sokat szidták mikor nem talált be és "rajta ment el sok meccs". Most már remélem belátják,hogy butaságot hordtak össze.Mai meccsen ha itt lehetett volna egypár helyzetet biztos bevágott volna olyan Villás stílusban érzéseim szerint. Remélem,hogy idő előtt hamar felépül,mert érezni a hiányát! Visszatér szerintem jobb lesz mint valaha!
Nem akarok nagyon belemenni a "mennyire jó/rossz, hasznos Villa?" témába, különben én is sokszor védtem őt a hasznos munkájával és mert egyszerűen benne több van, de most jelen pillanatban a csapat olyan helyzetben van, amiben az őszi Villával is csak a létszám nőne (bár lassan azt is értékelni kell...) A vele kapcsolatos elfogultság szerintem ugyanannyira túlzó, mint amennyire a szidalmai voltak.@@Laguna@@ írta:Az a probléma, hogy itt mindenki felhergelte a másikat, hogy Villa így, Villa úgy, és amikor lehet, porba tiporják... ha jól megnézitek a meccset hiányzik a csapatból. Az amit a meccsek közben csinált, most hiányzik. Amikor nem hozzá került a labda helyet csinált, húzta az ellenfelet, és nem azért volt sokat lesen, mert béna, hanem mert mindig ugrásra készen állt.
Hmm, hát sajnálom, hogy neked ez így jött le, én nemhogy leszólni akartam a hölgyeket, hanem örülök, hogy vannak/vagytok, érdeklődtök a foci iránt, ez tök jó.És attól hogy valaki a gyengébb nemhez tartozik, még ne legyen leszólva! Bocs... nem akarok személyeskedni, nem akartam bunkó lenni, meg valszeg a mai rosszkedvem is közrejátszott....
Többször is mutatták a meccsen,hogy ott volt:) Nagyoon jó volt látni:)) És elképesztő mekkora akarat ereje van,ott akar lenni az EB és a BL döntőn is:D Rengetegen támogatják,olvastam,hogy Realosok,Chelsea-sok mindeki írja,hogy ő nagyon szimpatikus ember még,ha ellenfél is:)