Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hibásan fújtak (igazából egy oldalbiró, mert a főbíró nem fújt) hisz fumble volt, a fumblet visszahordó ember előtt már nem volt olyan aki meg tudta volna akadályozni a visszahordását Td-re, tehát csak elvették azt a TD-t.csababarca írta:menczel írta: náluk csak a bírók gyengébbek, tiszta TD elvétele a Det-tól, az NO TD drive pedig 3&out lett volna ha rendes helyre rakják le a labdát.
Hajrá LIONS!!
Már bocs,de az a tiszta TD elvétele megjegyzés szúrja a szemem.
A lassítások alapján jogos,de ott belefújtak,végig se vitték,ahogy ütköztek Breesel rögtön fújtak,nem az volt,hogy megvárták hova kerül a labda...
A másik jogos,annál a szitunál egyértelműen nem volt meg a first down,azt nagyon elnézték.
menczel írta: náluk csak a bírók gyengébbek, tiszta TD elvétele a Det-tól, az NO TD drive pedig 3&out lett volna ha rendes helyre rakják le a labdát.
Hajrá LIONS!!
Én szerintem megvárom. De számításaim szerint max félidőbe lelépek. Addigra szerintem eldől a meccs, ha pedig mégis szoros lesz, akkor megéri fent maradni. Gondoltam még arra, hogy holnap nézem 14:15től az ismétlést, de akkor onnantól off lenne a napomnak. Mert azt megnézném, utána Falcons 7től Barca 9:30 este meg megint nfl.csababarca írta:lesz valaki a Saints meccsen? vagy magányos harcos leszek?![]()
Houston lesimázta...bár nem volt ez ilyen egyértelmű, a végére esett szét a bengals.
Én leszek,de fórumon tuti nem. Ezt már ágyból nézemcsababarca írta:lesz valaki a Saints meccsen? vagy magányos harcos leszek?![]()
Houston lesimázta...bár nem volt ez ilyen egyértelmű, a végére esett szét a bengals.
Nana, méghogy Jacobs egy állat...ugyanmár. Láttad te idén Shady McCoyt játszani ?Barcaforever írta:Végülis a Saints-nek Brees miatt szurkolók, hihetetlen sportember, a Giants-nak pedig nem Eli miatt, hanem Jacobs.Az az ember egy állat, de tényleg.
Nekem is ez a 2 csapat!Tocy írta:Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsánÉn idén lettem nagy fan, de konkrét kedvencem még nincs, Rodgers talán a leginkább bejövős, de csapatként a Packers annyira nem, mivel ők a legjobbak, milyen snassz már nekik drukkolni
A Saints és a Giants a best nálam csapatként. Ki hogy van ezzel?
Nem az a kérdés, hogy van-e U18 NHL, hanem az, hogy a Flyers U18 csapatának ki a gólkirálya.Scooby Bent Bwoy írta:Ha így teszik fel a kérdést, hogy az NHL-ben vannak-e U18-as csapatok, akkor egyértelműen nem.USA-ban általában középiskolákban majd egyetemeken edződnek a fiatalok, és az "U"-t nem használják. Természetesen vannak kivételek. Belinkelek egy ligát, amiben ez a korosztály játszik, a Flyers két csapattal is képviselteti magát (Little, Junior).
http://www.atlantichockey.org/league_st ... agueid=135
Itt van statisztika a góllövőlista vezetőjéről, csapatok szerint is, de ez nem egy NHL U18.
San Francisco 49ersTocy írta:Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsán![]()