Most már nem csak idegenben fütyülik ki és Messiznek, hanem már otthon is megkapja?
meg pool billiárdozni, honfoglalózni, amerikai fociról beszélgetni, FIFA és néha meg vagyok található a zene illetve off topikban isAlexander Mahone írta:ferninho,ferninho...a múltkor már mondtam hogy csak provokálni jársz ide.
Bob_Marley írta: Nyilasin kívül nem tudok még egy embert mondani, aki szakmailag is hozzátenne egy adott közvetítéshez!
on is legyen:
...
És akkor mi van? Kb nem érdekel hogy ki mióta sportújságíró...a nővérem se született meg, mikor elkezdte a sportújságírást, nemhogy én. De attól még beszélhet hülyeségeket.shutterisland írta:
a másik pedig az, hogy hegyi iván 1978 óta újságíró, megélt annyi mindent a foci világában, rengeteg döntőről (EB,VB,BL...) a helyszínről tudósított, megjelent megannyi könyve ezekről a világeseményekről, meg úgy en bloc, a fociról....közülünk pedig a nagy része még meg sem született akkor, mikor ő már sportújságíró volt.
szóval lehet kritizálni, meg idiótázni, amiért oltogatja a madridot, de azért elgondolkozhatunk, hogy ki Ő a és kik vagyunk MI hozzá képest a labdarúgással, mint úgy fogalommal kapcsolatban
Nem volt nehéz megérteni, csak ilyet nem láttam, hogy beírsz egy olyat amiért tudod hogy le fognak hurrogni, és oda írod hogy nehogy belemenjen valaki, nem a legokosabb dolog. Madridistaként az euroBarcán.ferninho írta: a mondandóm szempontjából ez teljesen mindegy volt, sajnálom, hogy ezt ilyen nehéz megérteni...
Ráadásul szerencséről ne beszéljünk
Én beszéltem róla is, tudatosan vagy nem, de nem is vettél bele a halmazba, most.ferninho írta:miért olyan nehéz azt felfogni, hogy egyetlen egy konkrét meccsről beszélek, aminek jelen pillanatban semmi köze a másikokhoz.
a semmiből rúgtatok két gólt azon a meccsen? Igen
megérdemelten lett 2-2 az eredmény?
Nem
AZON a meccsen szerencsétek volt? Igen...Hegyi 99%ban a favágásról beszélt, bár szerintem már sokan elfelejtették, hogy ő volt a TÉMA....
a mondandóm szempontjából ez teljesen mindegy volt, sajnálom, hogy ezt ilyen nehéz megérteni...Az Nb 1 a legjobb a világon, most nehogy vki belemenjen abba hogy miért... Ráadásul ilyet egy Barca fórumon neeeeee
persze, hogy megjegyezheti, de amikor 90%-ban erről beszél, az már nem a megjegyzés kategóriájába esik nálam. elég rossz azt hallgatni egy ilyen meccs után, ahol végre több év után jobbak vagyunk csak azt, hogy mennyire favágó a Madrid.... és mindig csak a negatív dolgokat hangsúlyozza ki...Na most egy elvileg közömbös szakértő - aki realosnak vallja magát - nem jegyezheti meg az IGAZSÁGOT?
miért olyan nehéz azt felfogni, hogy egyetlen egy konkrét meccsről beszélek, aminek jelen pillanatban semmi köze a másikokhoz.Ráadásul szerencséről ne beszéljünk
oké, nem voltatok lefocizva, egy iciripicirit voltunk csak jobbak, bocsánat, hogy elmerészeltem mondani a véleményem arról a meccsről...A lefocizás résznél meg úgy meglepődtem ahogy VV Kinga szokott, azért poénnak nem volt rossz
Sztem ehhez nem kell az avatar elég a rangja hogy az év fórumozója lett. Tökéletes bizonyítékferninho írta: A Magyarországon elterjedt butaság,gyenge és aluliskolázott emberek iránti igény bemutatását akarja ezzel kifejezni R.M.C.F,
ferninho írta:itt lettetek lefocizva a pályáról ( most nehogy belemenjen bárki is abba, hogy miért)
Attól hogy én Barca drukker vagyok, megjegyezhetem azt, hogy Busquetset, Alvest már több alkalommal eltiltottam volna a szánalmas alakításokért.ferninho írta:bármit csinálunk, mindig beleköt valamibe és azt szajkózza folyamatosan.
Értem én. Az elején mondja hogy mennyi helyzetetek volt, utána meg elmondta az igazságot ami fáj nektek, mert nem azt mondta hogy mi egy színház vagyunk, fúj.ferninho írta:2 sec, hogy örülhet a Barca a döntetlennek, 52 sec hogy a Madrid egy favágó brigád.
ha még mindig nem értetek mit szeretnék mondani, akkor tényleg nem erőltetem tovább....
ez nem elvakult madridista mottó, x év óta ez az egy meccs volt az, amikor fölényesen jobbak voltunk, erre szinte a semmiből találtatok 2 gólt...Hát ha jössz ezzel az elvakult madridista mottóval, hogy LE LETT FOCIZVA a Barca akkor nem is fogsz sokra menni.
Erre akartam célozni. Ennyi a történet, túl is van magyarázva.shutterisland írta:és ez a favágás, ami néhányszor azért igencsak előfordult, nagyon távol áll az ő általa képviselt futball-normáktól
ott valóban jobbak voltak, de mi is volt a két csapat kezdője ? meg a felkészülési szezonnal mi is volt ?
mivel ez lényegtelen volt a mondani valóm szempontjából...itt lettetek lefocizva a pályáról ( most nehogy belemenjen bárki is abba, hogy miért)
Nekem a "le lettetek focizva" valahogy mást jelent.... 2:6, 5:0. Nah az már igen....ferninho írta:jó, nem értitek, hagyjuk...igenle lettünk focizva? aham....
több év alatt ez volt az egyetlen ilyen meccs...
ez azért erős.ferninho írta:igenle lettünk focizva? aham....
igenle lettünk focizva? aham....
le lettünk focizva? aham....ferninho írta:akkor hallgasd végig többször... és majd utána beszélhetünk róla, hidd el, én nem szeretem kínozni magam a dumáival, de néha-néha csak ott marad a sport tv-n és nem kapcsolom el...Azt a Hegyis részt pedig várom ferninho, mert ma végighallgattam.
http://www.youtube.com/watch?v=dWi0Klbhtwo
http://www.youtube.com/watch?v=hhU654LLMig
itt lettetek lefocizva a pályáról ( most nehogy belemenjen bárki is abba, hogy miért) , és megint miről beszél? persze, hogy nem arról... bármit csinálunk, mindig beleköt valamibe és azt szajkózza folyamatosan.
és nem szeretnék erről többet írni.
Fától nem látod az erdőt. Első videó...ferninho írta:akkor hallgasd végig többször... és majd utána beszélhetünk róla, hidd el, én nem szeretem kínozni magam a dumáival, de néha-néha csak ott marad a sport tv-n és nem kapcsolom el...Azt a Hegyis részt pedig várom ferninho, mert ma végighallgattam.
http://www.youtube.com/watch?v=dWi0Klbhtwo
http://www.youtube.com/watch?v=hhU654LLMig
itt lettetek lefocizva a pályáról ( most nehogy belemenjen bárki is abba, hogy miért) , és megint miről beszél? persze, hogy nem arról... bármit csinálunk, mindig beleköt valamibe és azt szajkózza folyamatosan.
és nem szeretnék erről többet írni.