Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazából Lionel85 rejtélyes eltűnésével pont nyolcan lettetetek, így könnyeb lesz neketek!kanty írta:HONFOGLALÓ
Megvannak az új párok.
A számozás: az első kör alapján számoztam, tehát akkor csababarca volt az első párbajban, ezért ő kapta most az 1-est és így tovább.![]()
A párosítások:
Fecooo-csababarca
Bob_Marley-MichaaBee( az előző döntő 2/3-a)
kanty-messideco
bowlinggolyo-Kalap1988
Akkor hajrá. Remélhetőleg innen felgyorsulunk és 2-3 nap múlva már meglesz a győztes is.![]()
messideco szólj, amikor vagy, h egyeztessünk.
Egy Lakers drukker meg Celticseset. Érdekes, de nem utasítom el ajánlatod, de nem is fogadom elkanty írta:Egy Celtics drukker Lakers játékost választ.Én a helyedbe meggondolnám,
szerintem mindketten jól járnánk.Ajánlatot elküldtem, egyből ne utasítsd vissza, legalább aludj rá egyet.
Egy Celtics drukker Lakers játékost választ.MessiFan írta:Hogynekanty írta:Igazából én a drafttal nagyjából megvagyok elégedve. Lehet, h egy Pierce-Bryant cserét meg megpróbálok.![]()
Kobe-t nem véletlen választottam rögtön az elején
Viszont irányító-center tradekben nyitott vagyok.
Hogynekanty írta:Igazából én a drafttal nagyjából megvagyok elégedve. Lehet, h egy Pierce-Bryant cserét meg megpróbálok.
Amit írsz Bynumról az igaz, de én bízok benne, látjuk, h mire képes ha nem sérült. Calderont is kedvelem, tehát ő is marad.Bob_Marley írta:
szerk: benyújtottam egy trade lehtőséget
Bynum-Calderón for Douglas-Scola
Bynum könnyen lersérülhet úgyse tud annyit játszani, Scola is dupla-duplás játékos, Calderón meg Douglas is hasonló!Ezt fundáltam ki na hogy tetszik?
Overral rankban is tisztességes ajánlat (bár ez nem sokat jelent)
Tudom Bynum mivel Lakersös vagy biztos szíved csücske, nekem is lennének vele terveim
VÉTÓ!!!Bob_Marley írta: Bynum-Calderón for Douglas-Scola
Senkinek sem fognak kelleni, mivel semmit sem érnek (nem fognak idén az NBA-ben játszani, bár Kirinél nem vagyok biztos). Dobd ki őket a keretből, és igazolj a helyükre szabad-ügynököket (My Team > Add/Drop).Cumbee írta:Ettől féltem.Kellenek esetleg valakinek? Csomagban adom őket egy használható G-ért cserébe!:d
Ettől féltem.Bob_Marley írta:Kirilenko Oroszországban míg Wilson Chandler Kínában játszik ha jól tudom!
Hallgatlak.Bob_Marley írta:
szerk:Lakersona tárgyalhatnánk
Szabad-ügynök piacon nyitott a pálya mindenkinek, cseréknél sincs sok megkötés, ott csak akkor hiusúlhat meg egy elfogadott csereajánlat, ha a csapatok legalább 30%-a megvétózza.Bob_Marley írta:Igen igazad van Davi-szel kapcsolatban, de mindig adott hétben gondolkodva most nem sok haszna van!
Amúgy ha szabadügynököt akarok hozni s kitenni egy játékost, ahhoz is kell engedély tőled Slither?
Mert nézegettem, s ki is tettem 1 embert, s helyére hoznék egy másikat, de nincs "jóváhagyva" s nem látom a Rosterben!
2 Ilyen játékosom is van, az egyiket ráadásul eléggé elöl draftoltam.Slither írta:Hol látsz NA-t? Nekem nincs ilyen játékosom, de ahol ilyen van, az azt jelzi hogy ahhoz nem tartozik adat.Cumbee írta:Amúgy jól sejtem, hogy a játékosaim után az NA jelzés azt jelenti, hogy valamiért nem játszottak még idén meccset?
BD nemsokára játékra kész lesz, utána nagyon értékes játékos lehet.Bob_Marley írta:Na én val. majd valami cserét kitalálok, most nézem, hogy Ginobili is nálam van aki sérült, plusz Baron Davis is![]()
Kicsit szemezgetek kinek milyen a csapata, aztán már küldöm is a trade ötleteimet
Hol látsz NA-t? Nekem nincs ilyen játékosom, de ahol ilyen van, az azt jelzi hogy ahhoz nem tartozik adat.Cumbee írta:Amúgy jól sejtem, hogy a játékosaim után az NA jelzés azt jelenti, hogy valamiért nem játszottak még idén meccset?
Magyarán nem egy adott csapat ellen állítok csapatot, hanem minden nap kell, majd a másik csapat elleni meccs előtt még1*, hogy be tudjam rakni azokat, akik sok "pontot" gyűjtöttek a héten. (Végigolvasom mjad a cuccot amit linkeltél, csak még nem jutottam el addig)Slither írta:Hetente "párbajozol" egy másik csapattal, a játékosok meg akkor játszanak, amikor a valóságban is. Érdemes naponta egyszer belépni, és berakni az aktív rosterbe az adott napon játszó játékosokat.Cumbee írta: Egyébként jól értettem, hogy naponta és nem hetente lesznek meccsek?
Hetente "párbajozol" egy másik csapattal, a játékosok meg akkor játszanak, amikor a valóságban is. Érdemes naponta egyszer belépni, és berakni az aktív rosterbe az adott napon játszó játékosokat.Cumbee írta: Egyébként jól értettem, hogy naponta és nem hetente lesznek meccsek?
16 főnek össze kéne jönni, szóval, ja.Leomessi14 írta:Billiardra meg lehet jelentkezni?
Ezért kell minél több csapatból játékosokat válogatni, és akkor nagyobb az esélye, hogy adott napon több játékosod is játszik majd.MessiFan írta: 9.-én kemény 2 játékosom fog játszani