ferninho írta:de kérem szépen, az első gólunkra annyit tudott mondani hogy jó, arra a gólunkra... jó...
és utána meg mit kell azon az eseten magyarázni 10 percet?
piros, kész, oké, de megint 10 percet lovagolt azon az egy eseten, mert másba nem tudott minket szidni...
lehet igaza volt, de rühellem azt az embert... csak a negatívum, a pozitívumok meg nincsenek is a Realnál és ez meg a visszája a Barcánál.
legalább ne lenne ennyire részrehajló, engem nem érdekel ha oda-vissza van a Barcáért, de ő folyamatosan csak szapulja a Realt, bármit is csinálnak...
Mi ebben a részrehajló? El kellett volna élveznie Özil gólpasszától, ami egy szép támadás volt, kérdés a tudatosság, meg hogy mennyire volt onside. Ne értsd félre, emiatt nem hibáztatom a bírót, mert lehetetlen lett volna megítélni, sőt, az is lehet hogy full egyvonal volt.
De kezdem úgy érezni hogy elég sok madridista elmurinnyósodott. Annyira elegük van a sikertelenségből, hogy megpróbálják a létező összes területen támadni a Barcát, ha meg rólatok van szó, akkor az egyből offenzív.
És erre van kihegyezve az egész kiszabott média az egész világon, mert az nso-n a 2. sorban van csak a Real győzelem, a videóban meg Vincze Ottó van aki a Barca B-ben volt.
Mi alapján megy folyamatosan az általánosítgatás? Nem rád értettem ezt a magyarázkodást, de betelt a pohár. Ebből le lett szűrve az, hogy az egész világon jogtalanul szól minden rólunk, meg hogy nem vagyunk több mint egy klub.
Meg az hogy edzői utasításra színészkedünk. Furcsa hogy ezek most jönnek ki, de akkora Barca utálat van, hogy az nem lehet igaz. És ha van egy féleszű vezérbika akkor mindenki követi őt az ínséges időkben mert be kell linkelni egyből olyat ami rossz a Barcára nézve.
A másik a drukkerek közti különbség. Könyörgöm, ezt számokban kéne mérni? Nem. Minőségre kellene menni. És a tény az az, hogy itt el is ismerik a mostani Madridot, míg máshol a színészkedés a téma.
Csak a magyarázkodás.
ferninho írta:a mondandómban mi volt a magyarázkodás?
Semmi, rosszul fejeztem ki magam. Hegyi mondott valami vicceset vagy valami baromságot? Lemaradtam valamiről, mert én láttam egy Ramos ütést, és egy olyan bírói ítéletet ami hátráltatott egy kiscsapatot.
Objektíven megítélve is ez volt a legnagyobb story, nem a 634273 madridi helyzet, nem értem mit kellett volan fényezni őket, amikor eleve lehetett tudni hogy csak a gólkülönbség a kérdés.