Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A számot ami alatta megy betudod linkelni youtube-ról vagy valami? Amúgy jó vidi bár sajnos én nem nagyon imerem a 12-es játékot (gyenge a gépem).samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék.Köszike!:D
A LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=D83k2G6W_dE
És ez biztos, hogy profi szinten van? Mert elég bután reagálnak a védők, nekem nem így csinálnak. (xboxon, taktikus védekezéssel, profin).samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék.Köszike!:D
A LINK:
Ezeket a cseleket PC-n toljátok?samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék.Köszike!:D
A LINK:
Az érdekelne, hogy szabadrúgást hogyan lövitek. Ha leszorítom a lövést, akkor a sorfalba vágódik, vagy magasan fölé megy, ha csavarom, simán fogja a kapus. Egyébként tetszik a videó, nagy részét sajna én nem tudom megcsinálni...samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék.Köszike!:D
A LINK:
Basszus, tényleg... köszönöm!Initom írta:hogy mennyire jól rugja a szabadokat.Bobberto írta:Sziasztok!
Egy kissé hülye kérdés és kicsit fura is ennyi év fifázás után, de mi a búbánat az a szr. pont a játékos tulajdonságnál? Köszi
más: hogy lehet tizit védeni kapussal ? istennek nem megy...
Numpadon 4-6.Initom írta:más: hogy lehet tizit védeni kapussal ? istennek nem megy...
hogy mennyire jól rugja a szabadokat.Bobberto írta:Sziasztok!
Egy kissé hülye kérdés és kicsit fura is ennyi év fifázás után, de mi a búbánat az a szr. pont a játékos tulajdonságnál? Köszi
Az ünnepek alatt énis kedvet kaptam egy kis fifához,a Barcaval kezdtem énis.Legendás a játék nehézsége és a vezetőség szintje is.Úgy gondoltam,érdekesebbé teszem magamnak ezt a Karriert,ezért arra jutottam,hogy csak olyan játékosokat fogok igazolni a csapatba,akik vagy a B-ben vannak,vagy Barcelona nevelések.Nyáron eléggé át is alakult a csapatom,szezon kezdetekor így nézett ki:18Barca99 írta:Üdv mindenkinek!
Mivel most ünnepek alatt van az embernek egy kis ideje kikapcsolódni, így én is leültem és folytattam a Barcás karrieremet (ps3on). A szuperkupa visszavágóval kezdtem, idegenbe 4-2be huztam be, otthon pedig laza 3-0val.
Gondolkodtam is hogy váltsak nehézségi szinten de mondom most már ebbe a szezonba profin tolom. Nem is bántam meg mert nem egy csapat szó szerint 11 emberrel védekezik ahogy a valóságban így ugyanugy szidom az anyukájukat mint a valóságban mikor eljönnek 1 kontrával és azzal nyernek meccset.Mindent összevetve a májusi clasicónak már nem volt tétje, szóval nem volt gond, a kupát is behuztam a Sevilla ellen. A kedvenc felállásom ami leginkább hasonlít a mostani Barcára:
---------------Valdés-----------------
------Alves-----Piqué------Puyol----
----------------Busquets-------------
-----Xavi--------Fabregas---Ini-----
----Sanchez-----Messi-----Villa-----
Ezzel a kezdővel toltam végig, rengetegszer rotálva őket. A második idényre annyit változtattam, hogy elhoztam a Cityből Silvát a Bl miatt, mert tudtam hogy nincs minőségi cserém a kp-ra Thiago-n kivűl.
Most már olyat próbálok, hogy mindegyik pályán legyen így azt tesztelem, hogy Silva bemegy árnyéknak Messi mögé, és Busquets kiesik ebből, helyére meg Fabregast teszem. Ez nagyon támadó, így ezt csak akkor alkalmazom, ha tényleg nagy baj van mert így is csak 3 védővel játszok.
Mást nem igazoltam, egyedül még az lepett meg, hogy Iniestáért bejelentkezett a Real 144.000.000milka-csokiért (!) de nem adtam el, mert nincs jelenleg akivel pótolhatnám. Most kezdődött a második szezonom, a szuperkupát 5-3as összesítéssel hoztam a Sevilla ellen, a nyitányon döntetleneztem a Getaféval és most a Realt vertem 4-1re. Jön a Bl, már várom.
Még egy érdekesség volt hogy Messi elakart menni, mert honvágya volt, és mivel gépen nem eredeti a játék ott el is kellett adnom, de itt csak játszattam meg gólkirályt csináltam belőle minden sorozatba és végül maradt.
A másik viszont ami kicsit bántja a szemem hogy minden átigazolási szezonba olyan szinten megkeverednek a csapatok, hogy 2 év után már ilyenek vannak, hogy Villareal egy Gomez-Ibrahimovic csatárpárossal áll ki ellenem. És ez csak egy példa volt, szerintem ezt egy kicsit eltúlozták, hogy mindenki mindenhova.
Egyébként szivesen érdekelne más karrierje is akár más csapattal is.
szerintem úgy értette, hogy a számítógépen a legjobb, ott megy neki a legjobbanmindezt 1 db lan verseny alapján? vagy esetleg vmi más, ami alátámassza?
Nekem az nem tetszett annyira, nekem a 09 a kedvencem. 10 az szörnyű, 11 az már jobb, 12vel meg még nincs sok tapasztalatom,mert "felháborodtam" amikor itt is gyenge a gép. Online meg még nem tudtam megoldani,h játsszak.kanty írta:Valaki 08assal online még játszik? Mi most arra vagyunk rákattanva, összes közül a 08 a kedvenc fifám.