Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát azért...nekem Forlán, Villa, Zlatan, Torres, és pláne Silva, Ballack, Gerrard, de egyelőre Fábregas sem bizonyított annyit, mint akiket a korábbi hsz-emben felsoroltam...Barcaman1993 írta:Tény, hogy ritkul a világklasszis mezőny, de azért ha az utóbbi pár évet nézzük rohogált itt egy-két világklasszis: Messi, Ronaldo, Kaká, Roonay, Robben, Van Persie, Xavi, Iniesta, Fabregas, David Silva, Torres, Ibrahimovics, Lampard, Gerrard, Forlán, Eto'o, David Villa, Ballack, akik sztem szintén egyáltalán nem rossz játékosok. Ha ezek közül kéne összeállítani egy csapatot és a 10 évvel ezelőttiek közül nem biztos egyáltalán, hogy a korábbi csapat nyerne. Srácok a foci egy folyamatos evolúcióban van. Mint alattam vki írta előfordulhat, hogy Zidane semmivel nem tudna többet nyújtani nálunk most, mint Xavi, de ugynaez igaz Maradonára Messi esetében.

ezekből kb. pedig 5 vonult vissza, és messi pedig jópár éve a csúcson van, de legalább is tűz közelében volt már taknyos 19-20 évesként is, mikor ezen játékosok java még jó korban voltRivaldo-Ronaldo-Zidane-Ronaldinho-Figo-Nedved-Henry-Van Nistelrooy-Sevcsenko, csak hogy párat említsek, de ott volt még R. Carlos, Maldini, Raúl, Del Piero, Totti....
A mai futball sokkal komplikáltabb, mint akkor volt. Itt egy ember nem oszt nem szoroz, mert úgy meg tudják szervezni a csapatok a szervezett védekezést.Mihu írta:Azért Maradona se egy korszakos argentin válogatottat vitt a csúcsra szerintem.csababarca írta:Ronaldo egy volt, mint ahogy Ronaldinho is. De a szememben Rivaldo még nagyobb volt, jobban sajnáltam anno az ő távozását,mint pl Ronaldinhoét.
De majd ha Messi se fog játszani,akkor fogja őt is mindenki jobban értékelni.
nem is értem hogy lehet így ledegradálni Messit...![]()
De ti tudjátok, mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy kit tart a legjobbnak.
A vb-t meg nem értem miért nyomatjátok ennyire.
Cének is sose lesz talán esélye vébét nyerni,Messinek se, ettől ők nem lesznek kevesebbek. A két brazilt meg tudjuk milyen válogatottban tudtak vébét nyerni,talán minden idők egyik legerősebb brazil csapata volt.
Messi vagy Cé válogatottját össze se lehet hasonlítani azzal a brazil csapattal.
ezSanama írta: Milyen betegsége volt Ronaldonak?
Azért Maradona se egy korszakos argentin válogatottat vitt a csúcsra szerintem.csababarca írta:Ronaldo egy volt, mint ahogy Ronaldinho is. De a szememben Rivaldo még nagyobb volt, jobban sajnáltam anno az ő távozását,mint pl Ronaldinhoét.
De majd ha Messi se fog játszani,akkor fogja őt is mindenki jobban értékelni.
nem is értem hogy lehet így ledegradálni Messit...![]()
De ti tudjátok, mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy kit tart a legjobbnak.
A vb-t meg nem értem miért nyomatjátok ennyire.
Cének is sose lesz talán esélye vébét nyerni,Messinek se, ettől ők nem lesznek kevesebbek. A két brazilt meg tudjuk milyen válogatottban tudtak vébét nyerni,talán minden idők egyik legerősebb brazil csapata volt.
Messi vagy Cé válogatottját össze se lehet hasonlítani azzal a brazil csapattal.
Milyen betegsége volt Ronaldonak?Drigo írta:Ronaldo, Ronaldo. Nincs rá más jelző. Ő több országban, több top klubban is bizonyított (nem mellesleg úgy, hogy a Milan, Inter Barça, Real drukkerek egyaránt imádták), nem beszélve arról, hogy a VB-k történetének legeredményesebb góllövője, mindezt úgy, hogy egyik sérülése jött a másik után, hogy a betegségéről már ne is beszéljek. Nálam Messi, nemcsak nagyon messze van tőle, de elnézve a válogatottban - nem - nyújtott produkcióját, meg se fogja közelíteni. Lehet, hogy több gólt lő, több egyéni díjat nyer, de Ronaldo azért volt zseniális, mert bárhol klasszis teljesítményre volt képes.shutterisland írta:vagy mondjuk az igazi ronaldo cipőfűzőjét sem köthetné be
Ronaldo, Ronaldo. Nincs rá más jelző. Ő több országban, több top klubban is bizonyított (nem mellesleg úgy, hogy a Milan, Inter Barça, Real drukkerek egyaránt imádták), nem beszélve arról, hogy a VB-k történetének legeredményesebb góllövője, mindezt úgy, hogy egyik sérülése jött a másik után, hogy a betegségéről már ne is beszéljek. Nálam Messi, nemcsak nagyon messze van tőle, de elnézve a válogatottban - nem - nyújtott produkcióját, meg se fogja közelíteni. Lehet, hogy több gólt lő, több egyéni díjat nyer, de Ronaldo azért volt zseniális, mert bárhol klasszis teljesítményre volt képes.shutterisland írta:vagy mondjuk az igazi ronaldo cipőfűzőjét sem köthetné be
de ez nem jelenti azt, hogy jobb játékos lenne, mint leo szerintem.daffy írta:az hogy voltak ellenfelei,akikkel szemben ki tudott emelkedni,messinek nincs. aki egy ronaldinhot,ronaldot -és sorolhatnám sokáig- meg tudott előzni,az volt valaki. messi is a maga korának csodája,de kit kell megelőznie? senkit. cé magával van elfoglalva,holott a képességei meglennének ahhoz,hogy leoval felvegye a versenyt és ennyi is volt.shutterisland írta:titeket nem idegesít, mikor olyanokat olvastok, hogy egy lapon sem említhető zidane-nal, vagy mondjuk az igazi ronaldo cipőfűzőjét sem köthetné be ?
most ha veszem zidane-t, mi az, ami az ő javára billentené a mérleget ?
ettől persze nem jobb egyik sem a másiknál,csak ez egy indok. hülyeség az összehasonlítás amúgy is
az hogy voltak ellenfelei,akikkel szemben ki tudott emelkedni,messinek nincs. aki egy ronaldinhot,ronaldot -és sorolhatnám sokáig- meg tudott előzni,az volt valaki. messi is a maga korának csodája,de kit kell megelőznie? senkit. cé magával van elfoglalva,holott a képességei meglennének ahhoz,hogy leoval felvegye a versenyt és ennyi is volt.shutterisland írta:titeket nem idegesít, mikor olyanokat olvastok, hogy egy lapon sem említhető zidane-nal, vagy mondjuk az igazi ronaldo cipőfűzőjét sem köthetné be ?
most ha veszem zidane-t, mi az, ami az ő javára billentené a mérleget ?

barcalaci84 írta:mindenkinek ajánlom ezt a filmet:
Lionel Messi 200 Goals for Barcelona
.....