Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen.shutterisland írta: nem nagyon vagyok otthon az MU-val kapcsolatban, szóval lehet hülyeségeket írtam,
http://videa.hu/videok/sport/gva1-0fmat ... K1lx7SFNk6Tdavid írta:Az Everton-Bolton meccsen meg Tim Howard (kapus) vágott egy gólt.
Nem gyenge.![]()
Lukas Podolski, a Bundesligában szereplő Köln csatára kijelentette: az Európa-bajnoki szereplés miatt az idény végéig mindenképpen jelenlegi csapatánál marad, s csak a nyáron igazol külföldre.Game90 írta:Amúgy még 2 igazolás lehet januárban:
1. Podolski
2. kölcsönbe egy védő (Bridge???)
Igen, de baromi jól áll neki az ágyús mez... Ő ott van otthon, a szurkolóik szerintem egész hihetetlen szerettel fogják fogadni, ha pályára lép.shutterisland írta:hehh, érdekes látvány titi újra az arsenal mezében.![]()
kicsit olyan, mint ha ronaldinho visszajönne pár meccsre ide.
Hát, szerintem ma még nem.Leomessi14 írta:Szerintetek fog jatszani ma Titi?
Ettől függetlenül igenis gyengültek a nagyok. Legalábbis a Chelsea-MU kettős mindenképp. A City nem, ők évről-évre jobbak, de azt gondolom, h egy jó Chelsea v. egy MU ellenében nem tudnának bajnokságot nyerni. De igy lehet rá esélyük, h a nagyon nagyon alulteljesítenek, főleg a Chelsea. A kékeknél úgy gondolom, nagy változások kellenek, h vissza tudjanak kapaszkodni az európai elitbe.MQuC írta:Még bennük van a bejgliIlyenből azért nem lehet levonni azt hogy legyengültek a nagyok. Ezelőtt 5 öt vert a MU .