Egyébként való igaz, h mindkét táborban ez zajlik, viszont nem egyformán idegesít a 2 nézőpont

Na ezt a témát le is zárhatjuk, nem akarok vitát indítani. További szépet mindenkinek és Barca-győzelmet ma estére (is)

Egyrészt jó magam is leírtam, de maga José Mourinho is elmondta a mérkőzés utáni nyilatkozatában, hogy összességében sz.rok voltunk, mert ez egyáltalán nem nagy előny és hogy az első félidőt követően, ha teheti 11-et cserélt volna a mester!És ettől jobban játszott a Madrid?
A mi meccseinken ilyen sétálás soha nem volt
Ehhez meg csak annyit, hogy nálatok la. ugyanennyi és dettó ugyanezen a szinten álló, csak épp magát barca fannak tartó illető tevékenykedik itt nap, mint nap elég serényen!Egy tipikusnak/etalonnak/átlagnak mondható madridista megnyilvánulásai:
- Messi gyatra...csak Xavi és Ini miatt jó
- Xavi gyatra...csak Ini és Messi miatt jó
- Ini gyatra...csak Messi és Xavi miatt jó
- Cuenca, Pedro, Busq és a többi saját nevelés középcsapatok középszerű játékosai lehetnének
- Barca csak makkol és UEFAFIFAUNICEFPLATINI-blablabla...
- Pep gagyi edző
- A RMFC a "világlegjobbjaaposztján" játékosokból áll
- Mou AISTEN
És ettől jobban játszott a Madrid?madridronie írta:Mert ti aztán mindig gáláztok, főleg a szüneteket követően!Amúgy egy nagy vicc az egész meccs, nevetséges produkció mind2 csapat részéről.
ebben van igazság, sőt, viszont ez nem menti fel a realt az alól, hogy otthon 2-vel vitt ellenük a malaga, úgy, hogy a kezdő kb 3-4 helyen tért el az alap kezdőtől. (sőt, az a 3-4 ember sem jesé vagy nacho volt...)Mert ti aztán mindig gáláztok, főleg a szüneteket követően!
Majd 67% labdabirtoklás mellett és "quasi" helyzet nélküli Malagaval szemben; azt hiszem igen, jogos volt! Izgalmas ezáltal jó kis meccs volt szünet utáni gyenge formákkal! Az szerintem mindent elárul, hogy José saját bevallása szerint az első félidőt követően, ha teheti 11-et cserélt volna!Amúgy jó meccs volt? Megérdemelt a fordítás?
Mert ti aztán mindig gáláztok, főleg a szüneteket követően!Amúgy egy nagy vicc az egész meccs, nevetséges produkció mind2 csapat részéről.
Pont a Real ellen szoktak makkolni, és hál'Istennek nem Ronaldoék szoktak a semmiből gólt rúgniab1daL írta:Ez a 3-2 azért még jó lehet. Otthon makkolnak egyet a malagaiak, kihúzzák kapott gól nélkül, szevasz.
Over 3,5-tel tettem meg őket, úgy hogy a végén a Real nyer...dak900 írta:3-2...Cali írta:Csak a pénzem miatt szeretném, hogy rúgjanak még egyet!
Amúgy Ronaldo egy akkora vicc...Ez 100-ból talán 1-szer, ha betalál szabadrúgásból, de nem engedné át senkinek soha...
Amúgy nekem még 1 gól kell, mivel hendivel tettem meg...
ÖrülhetszCali írta:Csak a pénzem miatt szeretném, hogy rúgjanak még egyet!
3-2...Cali írta:Csak a pénzem miatt szeretném, hogy rúgjanak még egyet!
Amúgy Ronaldo egy akkora vicc...Ez 100-ból talán 1-szer, ha betalál szabadrúgásból, de nem engedné át senkinek soha...