Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Saints és Pats.Tocy írta:Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsán![]()
amikor az első nfl játékot leszedtem,akkor a green bay volt a kedvencem,de nem tudtam miért,csak mert. amikor nézni is kezdtem,akkor a new england és azóta maradt is,de nem olyan komoly,mint a fociban,inkább az nba-hez hasonlítanám ,melyet naprakészen követek,de kifejezett kedvenc nincs,csak kedvencekTocy írta:Ki hogy van ezzel?
Már többször is leírtam, de hátha neked újdonság.Tocy írta:A Saints és a Giants a best nálam csapatként. Ki hogy van ezzel?
Ha így teszik fel a kérdést, hogy az NHL-ben vannak-e U18-as csapatok, akkor egyértelműen nem.MichaaBee írta:Ja és egy fontos dolog kimaradt: A Philadelphia Flyers U18-as gólkirálya kellene, ha létezik ilyen. Köszi.MichaaBee írta:Jéghokisok, segítsetek!Egy kitalálós játékot kellene sikeresen abszolválnom, ahol a következő kérdés mindig az előző válaszon alapszik. Ez alapján elég furcsán hangzik, de az NHL-ben vannak U18-as csapatok? Ha igen, akkor ki a gólkirály és mi a mezszáma? Köszi előre is
A tenisz meccs után lesz gondolom. Ha 2 szett után vége lett volna, akkor kezdődött volna 16:30-kor.socio66 írta:miért nincs a heat-hawks a sportkettőn?
a hosszabbítás miatt átrakták egy másik időpontra?
Ja és egy fontos dolog kimaradt: A Philadelphia Flyers U18-as gólkirálya kellene, ha létezik ilyen. Köszi.MichaaBee írta:Jéghokisok, segítsetek!Egy kitalálós játékot kellene sikeresen abszolválnom, ahol a következő kérdés mindig az előző válaszon alapszik. Ez alapján elég furcsán hangzik, de az NHL-ben vannak U18-as csapatok? Ha igen, akkor ki a gólkirály és mi a mezszáma? Köszi előre is
Azért ez nagy fegyvertény, hogy "csupán" Bosh-sal nyertek!Game90 írta:Wade és LBJ nélkül, 3 OT után nyert a Heat a Hawks ellen! Bosh-ra azért ebben a szezonban nem lehet panasz, rendesen odateszi magát. Most is milyen triplával mentette hosszabbításra a meccset: http://www.youtube.com/watch?v=xnNfvFbJGrc
Doc látta, hogy Deron Williams és Humpries is sérült a Netsben, így kihagyta Ray-t, teljesen helyesen!Első 3 negyedben már kezdtem nagyon ideges lenni, borzasztó volt a meccs, mindkét oldalon, aztán a 4ikben megráztuk s nyertünk!Kalap1988 írta:Bob! Nem olvastam híreket, de nem tudod véletlen, hogy Allen a rotáció miatt nem lépett pályára tegnap vagy.... ezt le sem írom ( nagyon remélem, hogy az előbbi, akkor viszont örülök, hogy Doc ilyen bátor, kell az, hogy mindenki kihagyjon 1-1 meccset). Nyertünk, jó védekezés, ez a lényeg, alakul az idei C's is.
Itt egy blog ahol le vannak írva az alapok a fantasy basketballról: http://fanbball.blog.hu/rövid ismertető írta:
A játék egy drafttal indul, ahol mindenki kiválaszthatja a 13 fős keretét (körönként váltakozó sorrendben draftolhatunk az NBA összes játékosa közül). Ezt élőben fog zajlani, de ha nem lesz jelen vki, akkor a játékosok előzetes rangja alapján a gép automatikusan vállaszt.
A draft után pedig gyakorlatilag szabadon mehet a cserebere meg a szabad-ügynökök igazolása (nem draftolt illetve kirúgott játékosokból), és azzal kedved szerint alakíthatod tovább a keretedet. A csapatban vannak aktív játékosok (akiknek a teljesítményét számoljuk), és vannak pad-játékosok, akik csak tartaléknak vannak (pl. arra jók hogy sérülés esetén is legyen használható játékosod), ezeket kell variálgatni, hogy a lehető legjobb statisztikai mutatójú csapatod legyen.
Az aktív játékosaid által a valóságban elért statisztikai eredményei összeadódnak, és ez adja a csapatod teljesítményét. A csapatok minden héten egy másik ellen küzdenek, aminek a végén kategóriánként összehasonlításra kerülnek az elért statisztikák. Ez alapján kapsz egy "gólarányt", és ebből tudod hogy adott héten ki nyert. Ez megy X hétig, utána meg jön a rájátszás, ahová a top 8 csapat fog bejutni.
Regisztráció írta: Itt kell regisztrálni: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Majd itt a 'Join league'/'Get another team'-re kell menni, ott meg katt a 'Join Custom' gombra.
A League ID: 149463
A jelszó: eurobarca
Nincs cap de esélytelen hogy egy ilyen csapatot összeszedj, mert DJ-n kívül a másik 4-et sztem az első 2-3 körben elviszik majd. Próbáld ki a Mock Draftot, és ott kipróbálhatod hogy kb. milyen csapatot lehet összehozni 14 játékos esetén. Ezt ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer nézze meg, ne szombaton lásson először draftot.balinteer írta:Mivel sajnos nem tudok tökéletesen angolul ezért lenne pár kérdésem: A kezdőknél van salary cap? Ha igen azt hol lehet látni? Hány játékost lehet ledraftolni? Szerintetek össze lehet hozni egy CP3-Wade-Durant-Griff-DJ kezdőt vétó nélkül?
Írd be hogy jó-e a szombat este 8 órás draftkezdés, és kicsit nézz körbe a játékoldalon.neobarca írta: Van még valami tennivalóm?
Igen, mostantól minden kérdés a játék oldalon lévő 'Kérdések' részbe írjátok.fcbarca0827 írta: Lassan, át lehetne menni az Online bajnokság topikba, vagy használni a Fantasy oldalon létrehozott "Kérdések" topikot, mert ez, már azért eléggé OFF. Vagy nem?:D
Már le lett írva, hogy nincs salary cap. Amúgy ilyen kezdőt, szerintem tuti nem, mert a kiemelt játékosok, már kábé a draft első körében el fognak kelni.balinteer írta:Mivel sajnos nem tudok tökéletesen angolul ezért lenne pár kérdésem: A kezdőknél van salary cap? Ha igen azt hol lehet látni? Hány játékost lehet ledraftolni? Szerintetek össze lehet hozni egy CP3-Wade-Durant-Griff-DJ kezdőt vétó nélkül?
Gondolom korhatáros a regisztráció, adj meg vmi kamu szülinapot.neobarca írta:Basszus eskü nem vágom mivan. Próbálok regisztrálni, de nem megy. Mindent kitöltök, mindent elfogad majd azt írja ki, hogy Please get your mom or dad. És egy halom hülyeség. Hiába próbálok bejelentkezni semmi... Én rontok el valamit?