Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minél többen vagyunk annál jobb, szóval nyugodtan regisztrálj.balinteer írta:Sziasztok! Én is beszállhatok a játékba? Ugyan még ilyenen sosem vettem részt,de szívesen játszanék,amennyiben szívesen láttok.
Szombat 8 fele lenne a legjobb, előtte nekem nagyon nem, de a többség döntsön.Slither írta: Többieknek is megfelelne ez az időpont a drafthoz?
Slither írta: Ide regisztráljatok: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Majd itt a 'Get another team'-re kell menni, ott meg katt a 'Join Custom' gombra.
A League ID: 149463
A jelszó: eurobarca
Igazából a szombat 8 nekem is jobb lenne.kamaj írta:Nekem a szombat estefele (8 körül, de gondolom az már késő), vagy a vasárnap egésze jó lenne.
Slither belinkelte. Na ott van asszem valami olyan, h belépés már meglévő bajnokságba vagy hasonló, arra katt, utána pedig megcsinálod a profilodat.neobarca írta:Hol kell reggelni srácok! Valaki világosítson már fal!
A draft 'kígyó' módban megy (mindig invertálódik a draft helyezés a köv körben): http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/sports ... ction.htmlBob_Marley írta:Ez jó dolog, kíváncsian várom!Én is élő draftot javaslok, egy pár kérdés!
Mi dönti el a sorrendet a drafton?ha valami gép randomra az jó, de utána szerpentin típusban megy a választás vagy fixen!Tehát mondjuk vagyunk 10en fixen mindig én vagyok a 7ik vagy pedig amikor lement egy kör, akkor visszafelé kezdődik, s aki utoljára választott választ először!
Nem annyira fontos csak érdekel
Illetve cseréknél van valami salary?Tehát rendesen van caped oda kell beférj, s cserénél is ehhez igazolva tudsz embert elhozni?
Nyilván nem kell mindent fejből tudni, nem is tudnák ellenőrizni.Cumbee írta: Régen követtem inkább az NBA-t, mostanában már csak 1-1 meccset nézek meg, meg az eredményekkel úgy nagyjából tisztában vagyok, szal valamennyi fogalmam azért van a dolgokról, de pl eléggé meghalnék, ha el kélne mondanom 3 csapat kezdő 5-ét. Gondolom a játékon belül meg lehet nézni egyes játékosok statisztikáját és nem a való életből kell tippelni az adott játékosok erősségére. Szerintem jelentkezem én is, ha rosszul gondolom és full vakon megy a dolog, akkor max lesz 1 pofozógépetek.
Régen követtem inkább az NBA-t, mostanában már csak 1-1 meccset nézek meg, meg az eredményekkel úgy nagyjából tisztában vagyok, szal valamennyi fogalmam azért van a dolgokról, de pl eléggé meghalnék, ha el kélne mondanom 3 csapat kezdő 5-ét. Gondolom a játékon belül meg lehet nézni egyes játékosok statisztikáját és nem a való életből kell tippelni az adott játékosok erősségére. Szerintem jelentkezem én is, ha rosszul gondolom és full vakon megy a dolog, akkor max lesz 1 pofozógépetek.Slither írta:Nem követelmény, de azért érdemes ismerni a játékosokat meg a különböző statisztikai mutatókat, mert különben nem tudsz majd jó csapatot összeállítani.Cumbee írta:Engem is érdekelne a dolog. Gondolom nem alap követelmény az NBA alapos ismerete.
Ha Kalap és Cumbee is jelentkezik, akkor már meg is vagyunk.
Akkor jelentkezem, majd meglátjuk. Nekem jó a szombat, max még vasárnap, előtte nem.Slither írta:13 kör * 12 játékos ~ 2-3 órát is igénybe vehet (attól függ, ki mennyit gondolkozik 1-1 választáson). De előre beállíthatsz egy játékos preferencia listát, amely alapján a gép választhat helyetted. Meg igazából csak az első pár kör a lényeges, ott vannak a sztárjátékosok, utána már simán rá lehet hagyni a gépre a dolgot.kamaj írta:Slither a draft kb mennyi idő, mert szombat délután nem leszek otthon, csak este.
Amúgy a szombat du.-i időpont még nem végleges, ha a többségnek máskor jó, akkor tudom módosítani a dolgot. (12-es létszám limit sem fix, azon is lehet emelni, ha van érdeklődő)
Nem követelmény, de azért érdemes ismerni a játékosokat meg a különböző statisztikai mutatókat, mert különben nem tudsz majd jó csapatot összeállítani.Cumbee írta:Engem is érdekelne a dolog. Gondolom nem alap követelmény az NBA alapos ismerete.
Ha Kalap és Cumbee is jelentkezik, akkor már meg is vagyunk.