A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Egyrészt nem VV véd, másrészt ezt a védelmet nem értemS.Agüero írta:igen!Jut eszembe: Alexis játszhat?![]()
vv-adriano-piqué-fontás-sergio-xavi-keita-cesc-cuenca-pedro-alexis

igen!Jut eszembe: Alexis játszhat?
Több kell, idegenben amúgy is gyengék vagyunk, meg az Espanyol-meccs után alighanem fáradtak és szétrúgottak is leszünk. Most kellene egy stabil 3-0 legalább, eldöntve a kérdéseket. A Madridot is picit meglepték tegnap, mi is kaphatunk pontrúgásból gólt bármikor, itthon is, idegenben is. Az mondjuk biztató, hogy utoljára a Milan tudott gólt szerezni a Camp Nouban! Most sem szabadna kapni, bármilyen kapott gól nélküli eredmény már oké, de azért ha min. 3 van közte, azzal eldöntjük a továbbjutást is. Viszont Messi-Iniesta-Villa nélkül ez azért nem lesz egyszerű...Bob_Marley írta:Na akkor megint kupa!
Miután szünet volt nem várok túl nagy játékot, de nem is kell, otthon nem szabad gólt kapni, s elől meg csak bepattan a labda, ráadásul van egy visszavágó is!Úgyhogy ma egy nyugodt 1 vagy 2:0t várok s remélek a srácoktól!

Cesc fog fellépni. Amióta itt van mindig az volt a dolga hogy középen segítse a támadást. Lőtt is 11 gólt. Konkrétan ő a középcsatárunk az ilyen meccseken, de egyébként Alexis is középen szokott kilépni üresbe ha éppen nem a szélen kap labdát, szóval nem lesz gond ezzel a kezdővel.Barcaman1993 írta:Nem valószínű, mert ezek közül senki sem játszik középen. Egyedül Pedro tolta múltkor a 3. ligás csapat ellen, de mintha pályán sem lett volna...visca el barca írta:pinto - alves, pique, fontas - thiago, xavi, busq, cesc - cuenca, alexis, pedro
a marca azt mondja ez lesz, nekem tetszik
Nem valószínű, mert ezek közül senki sem játszik középen. Egyedül Pedro tolta múltkor a 3. ligás csapat ellen, de mintha pályán sem lett volna...visca el barca írta:pinto - alves, pique, fontas - thiago, xavi, busq, cesc - cuenca, alexis, pedro
a marca azt mondja ez lesz, nekem tetszik

Haha, bocseszkurdt írta:Ezt honnan veszed? Én több helyen is utánanéztem és úgy tűnik, a sportklub nem adja...![]()

Hát elvileg a SportKlub nem adja.DigiSport+ viszont közvetíti 21:55tőlFirefox írta:Akkor most melyik adó fogja közvetíteni? a Digi vagy a SportKlub? bocsi de nagyon lemaradtam
amúgy se játszottak volna szerintem.ab1daL írta:Messi és Valdés is influenzával küzd, így nem játszanak ma az Osasuna ellen. -sport.es
Ezt honnan veszed? Én több helyen is utánanéztem és úgy tűnik, a sportklub nem adja...salas9 írta:Mind a kettő közvetíteni fogjaFirefox írta:Akkor most melyik adó fogja közvetíteni? a Digi vagy a SportKlub? bocsi de nagyon lemaradtam![]()

Mi a PR Telecomnál vagyunk.MichaaBee írta:Melyik az a szolgáltató, ahol van mind a kettő?S.Agüero írta:Engem nem érint a dolog...
Van Digim meg SportKlubom is, szóval nekem tökmindegy melyiken nyomatják a meccseket.
Max annyiból jobb, h Digin van, mert ott szvsz jobbak a kommentátorok.
Nekem Antenna Digital van, és ott van SportKlub és Digi is. Digi 2 viszont egyelőre nincs sajnos.MichaaBee írta: Melyik az a szolgáltató, ahol van mind a kettő?
Melyik az a szolgáltató, ahol van mind a kettő?S.Agüero írta:Engem nem érint a dolog...
Van Digim meg SportKlubom is, szóval nekem tökmindegy melyiken nyomatják a meccseket.
Max annyiból jobb, h Digin van, mert ott szvsz jobbak a kommentátorok.