USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.31. 16:30:10

Ég és föld tavalyhoz képest (hogy száradnának le :lol: )
Tavaly mint írtam ezeket a meccseket elvesztették, most önbizalomtól duzzadnak és ilyen szitukban ment az erőlködés, most meg Spoelstra felrajzol egy ilyet (vagy lehet nem is ő rajzolta fel, belőle nem nézem ki :twisted: :lol: )
És LBJ mintha még magyarázná is Wadenek, bocs Bro kicsit alacsony lett nem tudtad behúzni......
Azért tegnapról nekem meglepő a Philly veresége Utahban, s a Clippers meg folytatja amit a Miami csinált tavaly, s megy a szenvedés!
Phillynek idén lehet nem fér bele, hogy az elején bealszanak, mert rövidebb a szezon kevesebb lehetőség van javítani, s Kelet alja nagyon sűrű lesz az Indianaval, Phillyvel, Bucks-szal velünk :lol:
Zolee23 írta:Volt olyan ember aki elhitte tegnap hogy nyerhet a Wolves?
Azért főleg a negyedik negyedben nagyon benne volt, s a bírók is segítettek a Miaminak, a vége felé volt egy nagyon kritikus helyzet mikor belemenést lehetett volna ítélni, erre jött a blocking fault 2 büntető!Plusz Tolliver kihagyta 101-101nél a büntijét, meglehetett volna ez a Wolvesnak bőven, de a jobbik csapat nyert!
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.12.31. 16:30:01

Volt olyan ember aki elhitte tegnap hogy nyerhet a Wolves? Nem.

Harden egyébként pure scorer, az Arizona State-en is az volt, meg azért harmadik picknek nem szokás hatodik embernek lenni. Annyi van, hogy Sefolosha kategóriával jobb védő, a pontok meg jönnek KD-tól és Westbrooktól. Mayo ugyanígy nincs kihasználva a Memphisnél (Allen szintén jobb védő, a többiek meg hozzák a pontokat), ami hatalmas luxus, 20 pontos scorer lenne mind a kettő.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2011.12.31. 18:20:30-kor.
PCsabi
aka Game90

2011.12.31. 16:17:42

Bob_Marley írta:101:101 van 5 mp erre James feladja bedobásból Wadenek alley oopra (csakhogy megint ők legyenek a TOP 10 elején :twisted: )
Ezek ketten tényleg betegek:
http://www.youtube.com/watch?v=jpniQYk8tiM

Bobcats ellen meg nyomtak egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=UoXS_vfbi1Y

Rubio-ról meg nem gondoltam volna, hogy azonnal ilyen jó lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.30. 23:48:47

Russellrőlbeszéltünk úgy jött ide!
Amúgy tegnap a meccsen Kerr mondott egy frappáns kifejezést a Bullsra és a Thunderre!"Honeymoon is over", amit kifejtett, hogy idén már nem lehet a rutintalanságra fogni, s bizony a Thunder nyugat egyik legesélyesebb csapata s kíváncsian várja hogy tudnak ezzel megbirkózni (eddig mondjuk 4:0) a Bulls dettó, s oké Rose tavaly már odatette magát de a PO-ban nem tündökölt, s mindkét csapatra igaz a fiatalok beértek, a puzzle darabok a helyükön, virítani kellene, kérdés sikerül-e????2 tavalyi konf döntős, de ott Rose besült a Dallas meg rutinból továbbment a THunder ellen, köszönhetően pl Westbrrok ámokfutásainak!

Használom az LP-t, regisztrálsz, majd nba.com league-passen bejelentkezel!
MY account-Launch NBA TV és az aktuális meccsekből rákattintasz melyiket akarod, s visszamenőleg is tudod nézni akár a tegnapi akár azelőtti meccseket!

Érdekességképpen a Dallas az első a 69-es Celtics óta aki 0:3al indított (mi akkor 0:4el a legendás 6os visszavonulása miatt) a bajnoki cím után!

szerk: Na meg van az első W, PP játszott kezdésnek nem volt rossz, JO Celticses pályafutása alatt a legtöbb pontot dobta 19et, KG-nek is voltak fellángolásai, Allen szokásos, sajnálom, hogy a cserék kicsit zavartak voltak és buta hibákat vétettek, illetve Monroe eléggé élt a palánkunk alatt!

Minnesotában ahogy számítani lehetett rá, hatalmas meccs van :lol: Rubio már 10 assist és van hátra 8 perc, brutális a kis spanyol az NBA-ben is!
LBJ a születésnapján majdnem eladta a meccset 1 potos vezetésnél leszedi a lepattanót körbenéz valaki faultolja-e 20 mpvel a vége előtt erre előrehajítja amit megszerez a Wolves, ellentámadás fault, kár hogy Tolliver az egyiket kihagyta!101:101 van 5 mp erre James feladja bedobásból Wadenek alley oopra (csakhogy megint ők legyenek a TOP 10 elején :twisted: )
A Miami a második ki-ki meccset hozta le, emlékezzünk tavaly ezeket "egytől-egyig" bukta!
Így a Franchise legjobb rajtját beállították a 4:0al!
Rubio félelmetes, imádom az ilyen típusú játékosokat, akik első szándékból mindig a passzlehetőséget nézik!
12 pont 12 assist 6 lepattanó a spanyoltól!0:3al rajtolt a Timberwolves, de nagyon ígéretesek és mind a Thunder mind a Heat borzasztóan megszenvedett velük, sőt kis szerencsével nyerhettek volna a farkasok!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.30. 23:40:42

Russel hogy jött ide?:D
Igen Terry tipikusan az a játékos aki a padról tud nagyot alkotni ahogyan Odom is.

Balázs, te használod az nba lp-t? Mert én ma regisztráltam és nem tudom hogyan tudnék váltogatni a meccsek között.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.30. 23:27:30

Russel nem irányító, többet nem írok róla mert elég elfogult vagyok negatív irányban, nagyon agyatlan játékosnak tartom!Rengeteg labdát elad a buta betörései miatt!

Vannak ilyen játékosok akik a padról belőve érzik magukat jól!Chalmersnek is jobban ment a padról mint most kezdőként!Crawford egyszer mondta, ő sokkal jobban élvezi ha padról tud segíteni mint kezdőként, ráadásul mire bejön már fent van 1-2 csere akik ellen jobb, s a kezdők közül is fáradtabbak az emberek!
Jolly emberek, akik játszanak 30+-t de a padról!Mint Terry,Odom, Crawford vagy épp Harden!Meg matchuptól is függ mennyit játszanak, mert Sefolosha remek védő, de openeket betudja hajítani elől!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.30. 23:08:16

csababarca írta:
MessiFan írta:Egyébként miért nem kezdő Harden?
A liga (egyik) legjobb hatodik emberének tartják. Lehet kezdőként nem lenne olyan hatékony,nem tudom,nem értek hozzá.
Sefolosha posztja az övé, de most is Harden több mint 30 percet fent volt, Sefo kicsit több mint 10et.
Ezen én is gondolkodtam. Lehet, h hatékonyabb a padról, de szerintem kezdőként (is) jobb lenne, mint Sefolosha.
A Thunder kezdőjével sincs gond és plusz még a padon ott van egy Harden. Van egy olyan érzésem, h az elkövetkező 2-3 évből egy az övék lesz.
Ha már Thunder. Néztem valamelyik meccsüket és az amerikai kommentátorok felhozták, h Westbrook talán túl sokat vállal és ezzel Durant elől veszi el a lehetőségeket. Erről mi a véleményetek?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.30. 22:52:05

Chandler tényleg érdekes figura, s Kalap szépen összefoglalta, de pl a Warriors ellen ő szedett 3 pattanót mellette szedtek 17et!És abból sok támadó!Egyenlőre nem érzi a helyét NY-ban csak faultol, s akadozik a játéka!Szerintem ellenünk sem brillírozott 36 perc alatt 7 pont 3 pattanó elég gyenge, de ha nem csak a statot nézem akkor is idegennek érzem egyenlőre a Knicksben, de valóban ha összeállnak akkor Chandlerrel nagyot lehet húzni!
Az is igaz, hogy irányító poszton gyengék, ami figyelembe vesszük, hogy mennyire telített a liga jó irányítókkal elég nagy hátrány!Lehet ahogy írtad Kalap egy 15-20 pontos PG kellene, de talán ez nem is lenne fontos, csak egy olyan ember aki ritmust ad a csapatnak, mert jelenleg Douglas felveszi vagy leadja Anthonynak vagy be Stoudamire-nek és ennyi vagy rádobja a 3ast és 10\2 bemegy!Ahogy mondani szokták kosár IQ-ja nem túl magas Douglasnek, tipikus padról jöhetne pár percre és ha sül akkor simán dob 10-15 pontot ha meg nem akkor leültetni, de hogy ő kezd....Persze jön Davis is, de vele tényleg kérdőjel mennyire motivált, s a lézengős énjét hozza elő, vagy odateszi magát, de valóban alsó posztokon gyenge a Knicks!

Ma nagyon jó kis meccsek vannak:
Charlotte-Orlando (egyik csapat sem kiemelkedő, de benne lehet egy nagyon szoros meccs, ahogy eddig a Bobcats mindkét meccse thriller volt)
Celtics-Pistons (végre kezdünk otthon, jó lenne egy W és okos játék, hogy erőre kapjon a csapat)
Memphis-Rockets (simán nyert múltkor a Houston a Mephis meg egységes csapat veszélyes mindenkire NY szempontból 2 POra alulról esélyes csapat, fontos derbi)
Wolves-Heat (Rubio megint megmutathatja mit tud, persze egyértelmű ki az esélyes de a Minnesota nagyon pozitív csalódás eddig)
Clippers-Bulls (Itt mindkettőnek kell a W, eddig nem úgy megy a szekér ahogy eltervezték)

LETS GO CELTICS

GM Danny Ainge tells the Globe that Mickael Pietrus likely to make debut by mid-January. About two weeks away

PP még kérdéses a mai napot illetően!

KG meg elvileg részesedést vett az AS Romában :lol:
Mikor ugye pár éve Rómában edzőtáborozott a csapat megszerette a focit és a várost :lol:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.30. 22:34:17

MessiFan írta:Egyébként miért nem kezdő Harden?
A liga (egyik) legjobb hatodik emberének tartják. Lehet kezdőként nem lenne olyan hatékony,nem tudom,nem értek hozzá.
Sefolosha posztja az övé, de most is Harden több mint 30 percet fent volt, Sefo kicsit több mint 10et.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.30. 22:20:49

Én nem láttam a Knicks meccset és nem is akartam ebből következtetést levonni, mert pl épp a lepattanózás a stat, amiből 1 meccsre levetítve nem lehet következtetést levonni. Csak, ha látod a meccset és azt is, hogy mondjuk nem küzd eléggé a lepattanóért, támadót szednek róla, vagy álldogál a túloldalt, ahelyett, hogy bemenne a támadóért. Ezt látni kell, egyébként játszhat úgy rohadt jól egy center, hogy 2-3 lepattanót szed, mert ez az a műfaj, ami nem csak rajtad múlik. Bár gondolom nem kell magyarázni. Idényátlag már más, ott természetesen van szerepe, mert ha valaki átlagban sem tud centerként leszedni 8-9-10 patit, akkor valószínűleg nem a legjobb megoldás a posztra, vagy másért tartják ( láttunk már triplaszóró centereket, amely csapatokban a 4-es volt a pattanókirály. Chandler játéka nem mérhető statban, annyira nem szeretem őt és túl sem becsülöm,de jelenleg a liga top 5 védekező centerében benne van, ami egy olyan csapatban, ahol nem 5-ös posztról várják a pontokat, felbecsülhetetlen. Ezután tök mindegy, hogy hány pontot dob ( pl szerintem mindenki lehúzhatta volna a rolót kis túlzással, ha ő Miamiba kerül, bár Anthony sem rossz védő, sőt, de más a fizikum és a magasság), egy-egy meccsen még lehet a lepattanó sem számít. Azért ellenünk szerintem nagyot játszott a 6 blokkjával és csak úgy a jelenlétével, ugyanis az számít a legtöbbet példának okáért a magas embereink dobószázalékát tekintve.. Ez egy olyan stat, amit ugyan lehet mérni, de elég bonyolult.Mindegy, ne becsüljük túl, de valóban jó játékos és erőssége lehet a NY-nak. Szerintem ti inkább 2-es, illetve Billups távozásával 1-es, poszton vagytok kevesek. Valamelyikre kellene egy jó kis magabiztos, de okos pontszerző, aki képes 15-20-at átlagolni. Nem mindig kell, de ha Anthony vagy Stou ( akárcsak az egyik, főként,ha az előbbi) fault gondokkal küzd, ne adj Isten sérült, akkor elég impotenssé válnak a támadásaitok ( nagy védekezést nem várok, bár most már talán lenne adottság).
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.30. 22:08:09

Na megnéztem pár összefoglalót és Kobe faultos hármasa eszméletlen. Ahogy Durant meccsdöntő triplája is. Egyébként miért nem kezdő Harden?
A Blazers eddig jól kezd, a Boston után ők azok akikért nagyon szorítok és hogy buzisan fejezzem ki magam "megdobban a szívem" értük.
Matthews valami elképesztő amiket csinál. Hosszú idő után végre van egy jó irányítójuk Felton aki mindenben odateszi magát + elég nekik 3 csereember.
Denvernél meg Lawson valami kegyetlen gyors.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.12.30. 18:10:44

kanty
Llegenda del Barça

2011.12.30. 13:42:10

Most játszottunk eddig a legjobban. Végig vezetve, irányítva a meccset, a Knikcsnek esélye sem volt.
Stou tényleg gyenge volt, Chandler pedig küzdött, de Gasol meglepően jól bírta vele a birkózást.
A pad is remek volt, Blake feljavult tavalyhoz képest, ami a dobásit illeti, elég jó százalékba veri be a triplákat, plusz még Murphy is odatette a részét. Word Pease pedig egymás után háromszor játszott jól, bár még szerintem most is van felesleg rajta.

Kobe ismét varázsolt párat, a harmadik negyedben nagyon ment neki.

Igazából elégedett vagyok az eddig teljesítménnyel. A Bulls ellen a kezünkben volt a meccs, csak a végén nem volt meg a kellő koncentráció. A Sacramento ellen tényleg rosszul játszott a csapat, akkor megérdemelten kaptunk ki. A Utah ellen és most is már a játékkal és az eredménnyel sem volt különösebb gond. A védekezés kezd összeállni és támadásban is vannak szép dolgok.

A Dallas-Thunder meccs nem lehetett gyenge. lehet, h visszanézem. Jó lesz idén nagyon az Oklahoma.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.30. 13:33:26

Chandlertől ne várjatok csodát. Elpattanózgat, büntetőzget és palánk alatt kioszt pár blokkot a PO-ig, onnantól meg gyilkol.

Ma remélem megverjük a Pistonst és Rondo tanít 1-2 dolgot Knight-nak :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.30. 11:44:00

neobarca írta:Basszus rohadtul kellene nekünk egy irányító mert semmi ötlet a csapatban... Chandler meg egy nagy 0. Idegenben esélyünk sincs... :(
Nem láttam a meccset, de nekem a statisztika alapján Stou tűnik 0-nak... Chandler is annyi pontot dobott, de legalább értékelhető lepattanó mennyiség mellett..
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.30. 11:28:55

Durant kosara óriási, pedig már kezdtem örülni, hogy Carter meccset nyert a csapatának, régen nagy kedvencem volt :D A Dallas katasztrófa, nem tudom mikorra szedik magukat össze, nem nagyon látszik a formajavulás.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.30. 11:04:10

OKC meccsről említsük meg ezt is:
http://www.youtube.com/watch?v=wWpf1vVxnsI
Végül is emiatt nyert a Thunder :lol:
A Dallas megint borzasztóan védekezett, csak amiatt voltak meccsben, hogy Westbrookék töménytelen labdát adtak el!
Hihetetlen érdekes meccsek vannak, olyan dobószázalékok vannak 1-2 meccsen ami megdöbbentő (OKC is a félidőig ha jól emlékszem 70% felett volt), s pár csapat teljesen formán kívül!
Durant nagyon nehéz helyzetet dobott be, de ha nem megy be Ibakát leordítják, miután a Carter szitu előtt 2 büntetőt kihagyott, de KD megoldotta!

Ma csak megverjük a Pistonst :lol:
PP talán talán játszik, Pietrus még nem, de lassan leszáll az AirFrance Bostonba!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kJEwcEPzQk#!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.30. 10:03:38

Basszus rohadtul kellene nekünk egy irányító mert semmi ötlet a csapatban... Chandler meg egy nagy 0. Idegenben esélyünk sincs... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2011.12.30. 08:31:55

Jó kis cikk lett, a hozzászólásokat is érdemes elolvasni, főleg Zolkáét.

Carter azt hitte, hogy megnyerte a meccset...
http://www.youtube.com/watch?v=2QOPbhzZG0M

...aztán jött Durant:
http://www.youtube.com/watch?v=O3Jo3RfmRFw

Milyen dobás volt ez, te jó ég!

Kobe 3+1 :) :
http://www.youtube.com/watch?v=U9WkVv17R2U

OKC 4-0, Miami 3-0, Boston 0-3, Dallas 0-3.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.29. 22:40:53

Nem fognék pozíciót, mert tisztában lennék azzal, hogy egy széket sem tudok megverni egy-az-egyben :mrgreen:

Azért a hsz-k között volt aki nagyon okosan leírta nem volt más a piacon Bosh-t túl kellett fizetni, hogy Miamiba menjen!
Én azt "utálom" benne, hogy minden zsákja után úgy őrjöng mintha azzal megnyerték volna a bajnokságot, nincs is azzal baj ha valaki örül ha zsákol, de ne ilyen látványosan ráadásul úgy, hogy általában őt is rendre berakják a hintába!
Remek képességű játékos, de hiányzik a mentális része nála, s ezért igazán nagy nem lesz soha!
Bowen amúgy tényleg ritka egy idegesítő ember volt, viszont ha valaki nem tudná róla, ő (azt hiszem egyedüliként) végrehajtotta azt a bravúrt 2002ben, hogy mind mezőnyből mind a triplavonalról jobb mutatója volt mint a büntető vonalról! :lol:
Bruce Bowen best of szerelés :
http://www.youtube.com/watch?v=JvNvgwzq ... re=related

szerk: van ugye az ESPN trade machine s megfejtették mi a gond nálunk, s milyen cserét kell végrehajtanunk :
http://img585.imageshack.us/img585/545/trademachine.jpg
:lol:
Este jó kis meccsek várhatóak
OKC-Dallas, Portland-Denver, Lakers-Knicks, Kings-Bulls, Rockets-Spurs egyedül az Orlando-Nets ami elég egyértelműnek tűnik!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.29. 21:14:43

PCsabi
aka Game90

2011.12.29. 16:02:10

Chris Bosh dunks on D.J. White: Heat vs. Bobcats

Bosh ilyet is tud :D Leérkezés nem volt a legszebb, komoly sérülés is lehetett volna belőle.

Dwyane Wade's game-winning shot: Heat vs. Bobcats

Superman 8)

http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... -on-bench/
miihii
KHAL

2011.12.29. 13:17:07

Bár reklámozva még nem láttam,de a honlapjuk szerint úgy tűnik sikerült megszereznie a SportTV-nek a Giants-Dallas meccset is \:D/
Ugyan nem a szokásos műsorsávban nyomják,mivel a záróforduló főmeccse ez és ugye az a mi időnk szerint hajnalban van,de mégis megkapjuk.Szal az újév rögtön két NFL meccsel indul,jeeeee 8) Még jó,h hétfőre kértem szabit :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2011.12.29. 12:30:19

az is komoly,hogy a heat játszott egy relatíve gyenge meccset, mégis a nap tíz legszebb jelenetéből öt az övék. :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.29. 10:33:58

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9722_n.jpg

Hát ha vannak is Boshnak heréi, ez egy érdekes kép :D

Amúgy elég mákos meccs volt, Wade totál fogalmatlan volt, aztán a végén mégis ő döntött...de hát sok ilyen meccsünk lesz, meg sima vereségek is lesznek, egyelőre az a fontos, hogy 3-0 :) Celticsnek meg 0-3 :shock:
Válasz küldése