Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tv-n nézem , SAT PremiereBaggio írta:vaalciBarca1 Hol nézed.nem tudsz valami linket?
valaciBarca1 írta:Az 50. másodperc végén...
javították a mi összeállításunkat is, tehát valszeg igazBodi írta:Klasnic kezd,vagy igazat ír az nso,és tényleg Valdes?
Én nem nézlek hülyének!Sőt!Én is ugyanígy fogok tenni!!!Fernando írta:Most lefogtok hülyézni meg mittomén,de én inkább 11-től nézem a kényelmes kis ágyikómban a meccset és végig fogom izgulni szerintem majd mert nem fogom megnézni az eredményt
Hát ilyen kezdővel nem hiszem hogy hatalmas győzelmet fogunk aratni.Szakacs írta:erdekes kezdonk van...Morminho írta:Tyúha, ez olyan mintha a spanyol kupában játszanánk vmi harmadosztályú csapattal. Se Xavi, se Messi, se Eto'o! Mindegy, így is nyerni kell!Badi írta:Etoo kimaradt.
Larsson kezdő
Valdés; Oleguer, Puyol, Márquez, Gio; Gabri, Motta, Deco; Giuly, Ronaldinho y Larsson.
erdekes kezdonk van...Morminho írta:Tyúha, ez olyan mintha a spanyol kupában játszanánk vmi harmadosztályú csapattal. Se Xavi, se Messi, se Eto'o! Mindegy, így is nyerni kell!Badi írta:Etoo kimaradt.
Larsson kezdő
Tyúha, ez olyan mintha a spanyol kupában játszanánk vmi harmadosztályú csapattal. Se Xavi, se Messi, se Eto'o! Mindegy, így is nyerni kell!Badi írta:Etoo kimaradt.
Larsson kezdő
Fent van,de kb egy hónapja semmi PPLive-os dolog nem műkszik,szóval lehet,hogy kellene neki egy reinstall.Morminho írta:Öö, fent van a PPLive?Bodi írta:Akármilyen stream-re megyek,mindenhol azt írja,hogy nem bejegyzett protokoll:ppstream
Öö, fent van a PPLive?Bodi írta:Akármilyen stream-re megyek,mindenhol azt írja,hogy nem bejegyzett protokoll:ppstream
http://pplive.uw.hu/Bodi írta:Valami stream-et jó lenne keresni!
Persze, h kell!valaciBarca1 írta:Ma 20h 45-kor Indul a Barca Bl meccse .
Van -e igény közvetítésre , vagy mindenki a felvételről leadott meccsre vár ?
valaciBarca1 írta:Ma 20h 45-kor Indul a Barca Bl meccse .
Van -e igény közvetítésre , vagy mindenki a felvételről leadott meccsre vár ?