Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért főleg a negyedik negyedben nagyon benne volt, s a bírók is segítettek a Miaminak, a vége felé volt egy nagyon kritikus helyzet mikor belemenést lehetett volna ítélni, erre jött a blocking fault 2 büntető!Plusz Tolliver kihagyta 101-101nél a büntijét, meglehetett volna ez a Wolvesnak bőven, de a jobbik csapat nyert!Zolee23 írta:Volt olyan ember aki elhitte tegnap hogy nyerhet a Wolves?
Ezek ketten tényleg betegek:Bob_Marley írta:101:101 van 5 mp erre James feladja bedobásból Wadenek alley oopra (csakhogy megint ők legyenek a TOP 10 elején)
Ezen én is gondolkodtam. Lehet, h hatékonyabb a padról, de szerintem kezdőként (is) jobb lenne, mint Sefolosha.csababarca írta:A liga (egyik) legjobb hatodik emberének tartják. Lehet kezdőként nem lenne olyan hatékony,nem tudom,nem értek hozzá.MessiFan írta:Egyébként miért nem kezdő Harden?
Sefolosha posztja az övé, de most is Harden több mint 30 percet fent volt, Sefo kicsit több mint 10et.
A liga (egyik) legjobb hatodik emberének tartják. Lehet kezdőként nem lenne olyan hatékony,nem tudom,nem értek hozzá.MessiFan írta:Egyébként miért nem kezdő Harden?
Nem láttam a meccset, de nekem a statisztika alapján Stou tűnik 0-nak... Chandler is annyi pontot dobott, de legalább értékelhető lepattanó mennyiség mellett..neobarca írta:Basszus rohadtul kellene nekünk egy irányító mert semmi ötlet a csapatban... Chandler meg egy nagy 0. Idegenben esélyünk sincs...
Jó kis cikk lett, a hozzászólásokat is érdemes elolvasni, főleg Zolkáét.
Nem fognék pozíciót, mert tisztában lennék azzal, hogy egy széket sem tudok megverni egy-az-egyben