OMF-en volt innen valaki?
Én negyed 10 körül értem oda a Dürerhez haverokkal, de mivel nagyon hosszú volt a sor, ezért - ahogy az OSG-n is - sikerült lemaradnom a Killákról (szerencsére később az NKS-el eltoltak egy közös számot), és Siska fellépésének is csak kb a felére értem oda (viszont az odab*szott). :/ Pedig szinte miattuk mentem főleg, de nem kalkuláltam be, hogy ennyien lesznek.
Bankos és NKS nekem nem tetszett (kiv. A kocka el van vetve), Punnany se volt olyan nagy szám szvsz., DSP adta, Hősök szokásukhoz híven jók voltak (bár már nekem kicsit unalmas, hogy szinte mindig ugyanazokat adják elő), Barbárok pedig szintén nagyon jók voltak (ahogy általában szoktak ők is

).
A kisterembe csak Funk miatt mentünk át, de ő is nagyon f*sza volt!
A nézők között is volt pár ember akit felismertem: pl. Copy (aki persze most is high volt), Ketioz, Fura, (SP, Fluor

). Szóval összességében jó kis évzáró buli volt, és egyre inkább úgy veszem észre, hogy egyre nagyobb az igény az ilyenekre.
szerk.: Jó lett volna ha Steve illetve Antal és Day hamarabb adják ki a lemezeiket, talán akkor meghívták volna őket pl. NKS vagy Deniz helyett. Akkor lett volna tökéletes az este!