MichaaBee írta:Ha Rosell ennyi pénzért, ilyen fizuval idehozza ezt a brazil cselgép fenegyereket, akkor nálam végleg elásta magát.
Alapjában egyetértek, de azért a rossz igazolásokról Csigát is idevéve annyit azért hozzátennék, hogy Rosellnek nem volt köze egyikhez sem, mindet a Laporta érában szereztük meg. Eddig Rosellre egy szavunk sem lehet igazolás fronton (Masch, Adriano, Cesc, Alexis), szerintem minőségi igazolásokat, vállalható áron hozott tető alá.MichaaBee írta: Végülis tényleg nincs egy rossz szavam se Keirrison, Ibrahimovic, Villa, Cáceres, Henrique, Hleb teljesítményére...Nem azt mondom, hogy Pep nem tud igazolni, de attól hogy az utóbbi évben jól jöttünk ki az igazolásainkból nem jelenti azt, hogy ez mindig így lesz.
Neymar persze ettől függetlenül rohadtul nem hiányzik nekem se, főleg ha igazak a hírek, hogy Di Maria 1,8M Eurot keres a Madridban évente. Amennyire innen belelátni, nagyon el vannak szaladva a fizetések, úgyhogy az az évi 7 rohadt magasnak tűnik nekem. Mindenesetre remélem, hogy csak kacsa, mert lutri a 2014 és lutri maga Neymar is.