Én leírom a tippjeimet ::lol:
De nem valószínű, hogy bejön, meg gyakorlatilag "strandról esik" be mindenki nagyon kevés edzéssel, DE
Knicks-
Celtics
Otthon a megújulóban lévő Knicks óriási elánnal fog játszani, s függ, hogy PP tudja-e vállalni nálunk a játékot, de szerintem nyerünk, s folytatjuk a már ha jól tudom 12 meccse tartó győzelmi szériát a Knicks ellen
Mavs-
Heat
Itt is idegenbeli W lesz szerintem, új szezon friss lábak a 2 "paprikajancsi"

ezerrel fog küzdeni, hogy megmutassák a bajnoknak!Magic ellen láttam a Heatet, "nem ájultam el", de nagyon komolyan kell velük számolni.
Lakers-
Bulls
Ezt mondanám a legsimábbnak, s itt is idegenbeli W-t tippelek, a Bulls egyben van nem sok változott a Rosterben a hiányzó puzzle kettes posztra úgy néz ki meg van Rip személyében a Lakers meg keresi önmagát, nagyon nehéz elképzelni, hogy ne a bikák nyerjenek!
Thunder-Magic
Itt otthon a Thunder behúzza, Magicnél még mindig ugyanaz a fáma 4 mesterlövész középen meg egy állat aki szedi a pattanót, ez úgy tűnik már nem elég, ráadásul Howard ki tudja mennyire veszi már komolyan az egész Orlando-i mizériát!A thundre meg a fiatalos lendülettel főleg otthon ezt be kell húzza!
Gsw-
Clippers
Clippers, de aki a pontzuhatagot szereti az mindig nézze a GSW-t, mert ők tényleg nem tüzelnek csak lőnek, s néha bevadul 1-2 ember s szórja a triplát!Curry-Paul csata is jónak néz ki
Ahogy nézem 5ből 4meccsre idegenbeli W-t érzek, de annyira az eleje, s túl sok "jelentősége" nincs a meccseknek a szezon ezen részében, így nehéz jósolni, de azt mondom csak az OKC tud otthon nyerni