Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem ő itt most arra gondolt, hogy vannak olyan csapatok (lásd City), akik pénzen akarják megvenni a sikereket. És ez vhogy nagyon nem szimpatikus pl. nekem sem. Az egy dolog, hogy vannak olyan klubbok (lásd bármelyik nagy klub), akik ugyanezt csinálják, de nekik meg van rá a módjuk, met 1-2 dolgot már letettek az asztalra a futballtörténelem során. A Manszúr sejk előtti korszakban nem tudom, hogy egyáltalán tudja-e vki, hogy a City mikor nyert kupát? Mert nekem fogalmam nincs és sztem nem csak én vagyok így vele.herlius írta:Hát igen, végülis csak egy 1880-ban alapított kétszeres bajnokcsapatról illetve ötszörös kupagyőztesről beszélsz. A Valencia aztán tényleg agyonnyerte magát ezidő alatt. Ez a régi jóbarát hasonlat pedig csak addig lenne érvényes, amíg a belapátolt dollármilliók nem kezdenének el termelni. Onnantól kezdve ugyanis már nem csak Perez bácsi pénztárcája ellen kellene megküzdenünk, hanem a sejkek pénze ellen is. Nem lenne itt semmiféle barátság a Valencia-val, ebben biztos lehetsz. Ettől függetlenül természetesen a PD színvonalának nagyon jót tenne a dolog.bali 15 írta:A Manchester Cityt azért nem szeretik sokan mert egy nívótlan csapat, nincsen semmi múltja. Bár én szeretem hangoztatni, hogy a football azért [auto_cenzúra] mert sok csapat a múltja miatt azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar.
De egy feltörekvő Valenciát úgy fogadna mindenki mint egy régi jó barátot.
Hát igen, végülis csak egy 1880-ban alapított kétszeres bajnokcsapatról illetve ötszörös kupagyőztesről beszélsz. A Valencia aztán tényleg agyonnyerte magát ezidő alatt. Ez a régi jóbarát hasonlat pedig csak addig lenne érvényes, amíg a belapátolt dollármilliók nem kezdenének el termelni. Onnantól kezdve ugyanis már nem csak Perez bácsi pénztárcája ellen kellene megküzdenünk, hanem a sejkek pénze ellen is. Nem lenne itt semmiféle barátság a Valencia-val, ebben biztos lehetsz. Ettől függetlenül természetesen a PD színvonalának nagyon jót tenne a dolog.bali 15 írta:A Manchester Cityt azért nem szeretik sokan mert egy nívótlan csapat, nincsen semmi múltja. Bár én szeretem hangoztatni, hogy a football azért [auto_cenzúra] mert sok csapat a múltja miatt azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar.
De egy feltörekvő Valenciát úgy fogadna mindenki mint egy régi jó barátot.
Szerintem épp a kiemelet rész miatt kell neki kettő. Lassan minden sejknek lesz egy klubja, akkor már az lesz a trendi, ha kettő lesz.kanty írta:Ez durva.visca el barca írta:arabok![]()
a man city tulaja megakarja venni a valenciat 1000 millio euroert de nem adják neki![]()
behidalok azon ha igaz (azon is h minek neki még1 klub, meg azon is, hogy lehet egy ekkora ajanlatot visszautasitani - foleg annak tudataban, hogy mekkora tartozás van denevéréknél)
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... ncia_City/
Az még érthető lenne, ha jönne egy "másik" arab és megakarná venni, űgy tűnik arra felé már csak az menő akinek van egy top klubja.DE, h minek kell kettő?!
Amúgy ha nagyon megakarja venni, akkor meg is veszi, van az a pénz...
Hát nem tudom, nekem annyira nem hiányzik mégegy City spanyolhonban is.MessiFan írta:Ezt bizony én is elfogadnám az általad említett tartozások miatt, és mert jót tenne a spanyol bajnokságnak ha megerősödnének a csapatok a Barcán és a Realon kívül.
Ezt bizony én is elfogadnám az általad említett tartozások miatt, és mert jót tenne a spanyol bajnokságnak ha megerősödnének a csapatok a Barcán és a Realon kívül.visca el barca írta:arabok![]()
a man city tulaja megakarja venni a valenciat 1000 millio euroert de nem adják neki![]()
behidalok azon ha igaz (azon is h minek neki még1 klub, meg azon is, hogy lehet egy ekkora ajanlatot visszautasitani - foleg annak tudataban, hogy mekkora tartozás van denevéréknél)
Ez durva.visca el barca írta:arabok![]()
azért nem mindegy h atveszel egy kész játékrendszert, amit X éve jatszik egy klub, vagy átveszel egy olyan csapatot, ahol minden edzo mást akar játszatni és nagy a káoszzola8787 írta:Miért gondolod ezeket? Akkora zsákbamacska nekik, mint annó nekünk volt Pep. Annyi különbséggel, hogy nálunk bármelyik edző bajnokcsapatot "csinált" volna a Barcából... Pep se tudna várat építeni a másik 2 csapatnál.visca el barca írta:molina? vele sem lesznek kijjeb a vízből...![]()
az atleticonál meg simeone lett az uj edző... ehhez is kb annyit tudok hozzászolni mint egy kommentelo a nso-n: torrentével is többre mentek volna
gyanitom, hogy egyik edzo sem éri meg a következő idényt.
Miért gondolod ezeket? Akkora zsákbamacska nekik, mint annó nekünk volt Pep. Annyi különbséggel, hogy nálunk bármelyik edző bajnokcsapatot "csinált" volna a Barcából... Pep se tudna várat építeni a másik 2 csapatnál.visca el barca írta:molina? vele sem lesznek kijjeb a vízből...![]()
az atleticonál meg simeone lett az uj edző... ehhez is kb annyit tudok hozzászolni mint egy kommentelo a nso-n: torrentével is többre mentek volna
gyanitom, hogy egyik edzo sem éri meg a következő idényt.
Én is csíptem, de nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz edzőként. Ugye ez más pálya, nem tudom, hogy mennyi rutinja van ebben a szakmában, de majd meglátjuk. Mindenesetre kell a tűzoltás a süllyedő tengeralattjárón!Fecooo írta:a bajnok Atletico és a SuperDepor kapusa, bírtam az öreget, jó kapus volt
a bajnok Atletico és a SuperDepor kapusa, bírtam az öreget, jó kapus voltLionel85 írta:Garrido helyére Molina kerül a kispadra a Villarrealnál, aki egykoron az Atlético és a Deportivo kapusa volt.
Nekem nemrég egy ilyen jutott eszembe, szintén a Barça alapján:Barcaforever írta:Az Eb-n megnéznék egyszer egy Casillas - Ramos,Puyol,Piqué,Capdevilla, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta - Mata,David Silva,Fabregas vagy Villa.
Egy "Barcás" felfogásban, ahol D.Silva árnyék 9-es játszana.Sztem eredményesek lennének.
Nem meglepő menesztés...Siralmas amit idén a Villarreal mutat, bár a keret is iszonyatosan meggyengült. Kíváncsi vagyok ki ül le a kispadra, de az biztos hogy nagyon nehéz dolga lesz.ab1daL írta:Juan Carlos Garridót, a Villarreal vezetőedzőjét menesztették posztjáról, miután szerda este csapata kikapott harmadosztályú riválisától, s ezzel már a legjobb 32 között kiesett a spanyol labdarúgó Király-kupából, csakúgy, mint több más első osztályú együttes.
Érett már nagyon, kíváncsi vagyok ki lesz az utód. Egyébként érik Manzano menesztése is az Atlético kispadjáról.
Szerintem ez egy nagyon veszélyes taktika, mert azt a szintet, amit Messi hoz (és ami nagyon fontos alapja ennek a játéknak), nehéz másolni. Bár az is igaz, hogy legutóbb Skócia ellen meccsükön Silva MoM lett ezen a poszton, két góllal.Barcaforever írta:Az Eb-n megnéznék egyszer egy Casillas - Ramos,Puyol,Piqué,Capdevilla, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta - Mata,David Silva,Fabregas vagy Villa.
Egy "Barcás" felfogásban, ahol D.Silva árnyék 9-es játszana.Sztem eredményesek lennének.
Szerintem egy Rafa Benitez jót tenne a spanyol focinak. Szerintem neki az Atletico tökéletes lenne.ab1daL írta:Juan Carlos Garridót, a Villarreal vezetőedzőjét menesztették posztjáról, miután szerda este csapata kikapott harmadosztályú riválisától, s ezzel már a legjobb 32 között kiesett a spanyol labdarúgó Király-kupából, csakúgy, mint több más első osztályú együttes.
Érett már nagyon, kíváncsi vagyok ki lesz az utód. Egyébként érik Manzano menesztése is az Atlético kispadjáról.
Szép.. Majd most prédikálhat a rács mögül..Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2109735
Del Nido 7 és fél évig ingyen kapja a kaját...