Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1. Nincs kettő négy nélkülozsimiki írta:és a stars-ig már nem jutottál elmessideco írta:Akkor valamit nagyon összekutyultam, szokásom szerint...
http://www.imdb.com/title/tt0375679/
A borítón úgy néz ki a tag mint Statham![]()
![]()
ejnye, a filmklub atyja legyen alaposabb![]()
![]()
De legalább bírod Budot meg Terencét
kettőjük minden filmje megvan természetesen, nehéz lesz,de talán a saját top listám tőlük:
1 ...és megint dühbe jövünk
2. Nyomás utána
3. Nincs kettő négy nélkül
4. Kincs ami nincs
5. Bűnvadászok
de az összes többit is nagyon szeretem, és legalább 10szer láttam:D igaz, ezt az 5öt meg vagy 20szor darabonként
szajko írta:muterom megkért,hogy 1-2 ütős horror filmet szedjek már le neki dvd-re,de én totál nem vagyok otthon a horror filmekben. légyszíves segítsetek ki pár film névvel... ha van olyan ami mostanában jött ki az lenne a legjobb. de tényleg csak jó horror filmet mondjatok,ne gagyikat.
előre is köszönöm!
Bár nem új, de a Ragyogás Stephen Kingtől nagyon ajánlott, mondhatni klasszikusszajko írta:muterom megkért,hogy 1-2 ütős horror filmet szedjek már le neki dvd-re,de én totál nem vagyok otthon a horror filmekben. légyszíves segítsetek ki pár film névvel... ha van olyan ami mostanában jött ki az lenne a legjobb. de tényleg csak jó horror filmet mondjatok,ne gagyikat.
előre is köszönöm!
Rec 1-2, A rítus, Más világ, Kísértetjárás Connecticutban, Hideg préda, Sziklák szeme, Halálos kitérő.. így hirtelenszajko írta:muterom megkért,hogy 1-2 ütős horror filmet szedjek már le neki dvd-re,de én totál nem vagyok otthon a horror filmekben. légyszíves segítsetek ki pár film névvel... ha van olyan ami mostanában jött ki az lenne a legjobb. de tényleg csak jó horror filmet mondjatok,ne gagyikat.
előre is köszönöm!
és a stars-ig már nem jutottál elmessideco írta:Akkor valamit nagyon összekutyultam, szokásom szerint...
http://www.imdb.com/title/tt0375679/
A borítón úgy néz ki a tag mint Statham
messideco írta: Crashes - Ez már komolyabb film, Oscar-díjas, Jason Statham a főszereplő
most komolyan nem láttad még ezeket?messideco írta:Megvan az ünnepi menü
Star Wars V - a klassziksus második része
Nincs kettő négy nélkül - Piedone, kell egy ilyen
Roger nyúl pácban - Jó könnyű filmnek tűnik
pár hónapja letoltam én is őket.visca el barca írta:
én 7végére, mivel uis olyan fene nagy karacsonyi hangulatban vagyok, alien quadrologiát tervezek
jó lesz
Romantikus dráma:csabooo írta:helo nép,
olyan filmet szeretnék letölteni ami ti szerintetek a következő kategóriába a legjobbak: romantikus dráma, akcio thriller, vígjáték, vagy ezek keveréke
köszönöm a segítséget nép
Szia, köszi a gyors választ. Igazából fogalmam sincs:) Meg szeretném Őt lepni, mert nyilván ami elérhető a neten kisvideó, azt mind nézi, hátha találok olyat, ami új számára. Én sajnos nem vagyok toppon ezekben, Ő okosít a dolgokkal:) Messi a mindene!!! Amit küldtél azt letöltöm. Köszi még egyszer!Slither írta:Melyik Barca filmre gondolsz?Niki2003 írta:Sziasztok!
Legyetek kedvesek segíteni nekem! A keresztfiam, 8 éves, hatalmas barcelona rajongó. A mez mellé barca filmet szeretnék neki ajándékozni, de sehol semmit nem találok. Ebben a fórumban valamit említetek, hol tudom ezt a filmet elérni vagy van esetleg valami más ötletetek? Előre is köszi!!!
Ha a National Geographic által készítettre, akkor nekem itt fent van: http://www.megaupload.com/?d=W9L3L4FV
A Les Charlots nevű gárda (akik vagy komikusok, vagy beatzenekar, vagy mindkettő; nem tudom pontosan) csinált ilyen közepes színvonalú vígjátékokat, amik közül egyedül a Stadion őrültjei c. darabot ajánlom megtekintésre.ozsimiki írta:kurdt, illetve bárki más, aki tud Francia vígjátékokat (természetesen olyat,ami tetszett is az ajánlónak) az ne habozzon! Lehetnek régiek is!
amiket ne ajánljatok,mert láttam őket mind:
-Pierre Richard vígjátékok
-Gerard Depardieu vígjátékok
-Luis de Funes vígjátékok
-Taxi 1-4.
köszönet...
Melyik Barca filmre gondolsz?Niki2003 írta:Sziasztok!
Legyetek kedvesek segíteni nekem! A keresztfiam, 8 éves, hatalmas barcelona rajongó. A mez mellé barca filmet szeretnék neki ajándékozni, de sehol semmit nem találok. Ebben a fórumban valamit említetek, hol tudom ezt a filmet elérni vagy van esetleg valami más ötletetek? Előre is köszi!!!