A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Zsíír, pont most lesz bekötve a Digi, amin nincs Sportklub. Most már nem zavarLionel85 írta:DigiSporton lesz a Copa del Rey
http://laliga.blog.hu/2011/12/30/januar ... anyol_kupa
Sajnos megint mi szívunk, akiknek nincsen DigiSportjuk, mehetünk a netre nézni a meccseket....
Várom már mikor fogják a spanyol bajnokságot is elvinni....

Speciel nekem ennél jobb hír nem kellett mára. Digim van, ott nincs Sportklub, már mai nap majdnem előfizettem másik szolgáltatónál is esetleg Mindig TV de mondom várok még, nézem neten. Erre bemondják, hogy a kupameccsek ott, hát tényleg nagy volt az öröm.Sztilo írta:Remélem sose viszik el a bajnoki meccseket jó helye van annak a sport tévén.Lionel85 írta:DigiSporton lesz a Copa del Rey
Sajnos megint mi szívunk, akiknek nincsen DigiSportjuk, mehetünk a netre nézni a meccseket....
Remélem sose viszik el a bajnoki meccseket jó helye van annak a sport tévén.Lionel85 írta:DigiSporton lesz a Copa del Rey

Én sem a vereségtől féltem a skacokat:),de az egész körítés meg a sok hülyeség ami a classicokkal jár ,ebből van már elege az embernek.gergo9 írta:Jobb ez így két meccsen jobban ki fog jönni a különbség mi javunkra formánk felfelé ívelt , 70%-30% ide alsóhangon.
Általában akkor jött a lejtő télen mikor őszt igen jó formában hoztuk na most ez nem igaz.
Bízom a legjobbakban.
Azért a Sikoly dumája se volt gyönge, meg Szenyor Shakira is kapta az ívetab1daL írta:Azért ha összejön a negyeddöntőben a klasszikus akkor megnézném Horti mit alakítana.Tegnap volt egy-két fricskája a Madridnak, nem hiszem, hogy megkapná valamelyik meccset.
![]()

Köszönöm. Úgy néz ki akkor nekem ugrott a második Clasico a síelés miatt, úgyhogy remélem nem hagynak izgalmakat a srácok a visszavágóraValbali írta:Január 18 és 25.sjd írta:A negyeddöntő időpontját lehet tudni már?
Január 18 és 25.sjd írta:A negyeddöntő időpontját lehet tudni már?

Ez miért meglepő? Annyira fogalmatlanok a focihoz az esetek többségében, hogy az fáj, ezért szokott lenni egy szakértő is. Na most Mo-ról beszélünk, amikor egy Urbán Flóriánt hívnak be vb alatt akkor nincs is miről beszélni.Capon írta:off: Én azt nem szeretem a közvetítésekben úgy általában, hogy a kommentátorok azt hiszik, hogy minden percet végig kell pofázniuk. Beszélnek össze vissza mindenféle baromságot, de ténylegesen a futballal kapcsolatos dolgokról meg mélyen hallgatnak. 1-2 szóban megemlítik a taktikát vagy van valami észrevételük van vele kapcsolatban azt annyi. Hány olyan meccs van, hogy a kommentátor TÉNYLEGESEN felhívja a figyelmünket egy érdekes taktikai dologra pl. amit észre sem vettünk?? Különféle háttérinformációkat meg csak úgy fossák... ki, mit, kivel, hányszor...

Csak az első 7 helyezett van egy ágon. A 8.-ik Espanol a másik ágon van, bár a lényegen nem változtat.Cumbee írta:Szépre sikerült az ágrajz. A másik ág csapatai most tapsikolva ugrálhatnak örömükben, a spanyol bajnokság első 8 helyezettje ezen az oldalon van, megspékelve egy Madrid ölő Alvorconnal.