A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Aszongya' sikolyMessidona10 írta:LOL, nemár, hogy Horti élő adásbanVisca!!

http://www.rojadirecta.me/goto/bilbaini ... gspot.com/19Messi19 írta:Valaki tudna dobni egy streamet?Nincsen SportKlub-om sajnos.

Ez csak tipp vagy hivatalos?soadroli írta:Pinto; Puyol, Piqué, Fontàs, Xavi, Iniesta, Thiago, Sergio Busquets, Cesc, Cuenca y Pedro
soadroli írta:Pinto; Puyol, Piqué, Fontàs, Xavi, Iniesta, Thiago, Sergio Busquets, Cesc, Cuenca y Pedro

Nem csak a dél-amerikaiak nem lesznek, hanem az összes nem európai. Ebbe pedig Keita is beletartozik.Barcaman1993 írta:Na csütörtökön végre ismét meccs van.A dél-amerikai szekció nem lesz, úgyhogy egy ilyen kezdőre gondoltam:
Pinto-Montoya, Puyol, Fontás, Planas-Thiago, Keita, Iniesta-Pedro, Cesc, Cuenca
Akik nem lesznek itt, mivel a dél-amerikaiak extra pihenőt kaptak.szajko írta:Inkább Maxwell vagy Adriano.Tocy írta:Azért én Planas helyett mindenképp Abidalt játszatnám. Többivel egyetértek.
Inkább Maxwell vagy Adriano.Tocy írta:Azért én Planas helyett mindenképp Abidalt játszatnám. Többivel egyetértek.
Azért én Planas helyett mindenképp Abidalt játszatnám. Többivel egyetértek.Barcaman1993 írta:Na csütörtökön végre ismét meccs van.A dél-amerikai szekció nem lesz, úgyhogy egy ilyen kezdőre gondoltam:
Pinto-Montoya, Puyol, Fontás, Planas-Thiago, Keita, Iniesta-Pedro, Cesc, Cuenca

Nincs benne,kivettek rohadekok streamje meg persze nincsMichaaBee írta:Most a digisek szívhatják kivételesen a fogukat.szajko írta:igen, a sportklub.TT írta:adja TV a meccset?![]()
![]()
Legalábbis én a miskolci csatornakiosztásban nem véltem sportklubot felfedezni, pedig digi+ van.
Szerintem a Xavi-Cesc-Ini hármasból legalább az egyiket ki lehetett volna venni és ahelyett még egy fiatal.lui1698 írta:Elég erős kezdő, gondolom Pep le akarja tudni az első meccsen a párharcot, aztán hazai pályán meg bizonyíthatnak a "kicsik".fcbpete írta:#fcblive OFFICIAL Barça lineup: Pinto, Puyol, Fontàs, Maxwell, Keita, Dos Santos, Xavi, Iniesta, Cesc, Villa and Tello
Elég erős kezdő, gondolom Pep le akarja tudni az első meccsen a párharcot, aztán hazai pályán meg bizonyíthatnak a "kicsik".fcbpete írta:#fcblive OFFICIAL Barça lineup: Pinto, Puyol, Fontàs, Maxwell, Keita, Dos Santos, Xavi, Iniesta, Cesc, Villa and Tello