Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Romeu csak kölcsönbe ment vagy visszavásárlási opcióval?Tocy írta:Ha Romeu visszajön, akkor oké, különben nagyot csalódok a vezetőségben és/vagy Keitában. Nemrég nyilatkozta le, hogy nem akar elmenni, akármilyen megtisztelő is s Milan ajánlata...
most nemrég láttam játszani,talán a city ellen,nagyon tetszett a játéka. kellően határozott volt,ugyanakkor a passzain,a hosszabb indításain látszott hogy honnan jött.shutterisland írta:de igazából romeu-t kellene majd visszahozni, ha fejlődik eleget.
hát igen, úgy gondoltam, hogy ha felépülnek a többiek.Tocy írta:Hát nemtom, most azért lehet bajban lennénk nélküle ( vagy lettünk volna ) a sérülések miatt. Mindig jó, ha van egy ilyen játékosod. Persze, ha a kp többi tagja egészséges lesz, akkor kibírjukshutterisland írta:nincs vele bajom, eddig úgy látszik, nem megy thiago kárára, pedig ettől féltünk sokan.
az, hogy elmegy az afrika kupára, az annyiból lesz pozitív, hogy mindig valaki lehetőséget fog kapni helyette, mivel ő egy igazi fixcsere volt mindig is.Szerintem úgyis jön vissza hamar, Mali nem egy olyan válogatott, ami az Afrika-kupa végéig szokott jutni...
Hát nemtom, most azért lehet bajban lennénk nélküle ( vagy lettünk volna ) a sérülések miatt. Mindig jó, ha van egy ilyen játékosod. Persze, ha a kp többi tagja egészséges lesz, akkor kibírjukshutterisland írta:nincs vele bajom, eddig úgy látszik, nem megy thiago kárára, pedig ettől féltünk sokan.
az, hogy elmegy az afrika kupára, az annyiból lesz pozitív, hogy mindig valaki lehetőséget fog kapni helyette, mivel ő egy igazi fixcsere volt mindig is.
Ilúvatar írta:
Idén van a legnagyobb szükség rá. Védő alig van, a 2vkp gyakran fog bekket játszani és akkor kell Keita. Majd jövőre.