Messi-Ini írta:Hát épp ezaz,hogy nem...Keita januárban nemlesz,utána csontfáradtan visszajön,kell majd neki még 1-2 hét a tökéletes fittséghez,addig meg marad a Xavi-Thiago-Ini-Cesc 4-es,ami pont elég,de középre...maister6000cm3 írta:Én is azt mondom, hogy fölösleges igazolni Villa helyére, még kölcsönbe is...
Ott van Messi, Sanchez, Pedro, Cuenca csatárnak, és Iniesta, Cesc, Thiago, (Adriano ha már nem sérült) négyes is tud támadót játszani a legmagasabb szinten... Van itt annyi lehetőség, hogy Guardiola még rotálhat is mellé bőségesen.
Bocsi, de szerintem kifelejtesz két klasszis középpályást: Mascherano és Sergio is kp-k. Ráadásul Bousquets nem egyszer játszott már idén xavi mellett úgy hogy a támadásokat segítette jobbára. Nem csak vkp... Hamarabb fog visszaállni Pep a 4-3-3 rendszerre mint hogy vegyenek egy zsákba macskát. A tegnapi meccs alapján sokmindent nem lehet levonni mert gyenge ellenfél stb... DE szerintem Sergi Roberto és Dos Santos jó csere... Cuenca meg igenis jó. Szinte sosem veszít labdát...