Csak az a baj, hogy a Madrid nem igazán játszatja a fiataljait. Úgy értem, hogy a Barcában év elején kb azt se tudtuk ki az a Cuenca és lám, sok meccsen KEZDŐ. Nem az, hogy kap 1-2 percet, nem, ő játszik. A Real-ban nincs ilyen. Ezért nyerik meg sorozatosan a többi csapat ellen a meccseit. A másik dolog pedig, hogy mi az első gólunkig passzolunk 100at, utána ráülünk erre, és közben passzolunk 200at, persze, hogy legalább 1 passz rossz lesz és lekontráznak és kapjuk a gólokat.
Azt pedig nem mondhatjuk, hogy ellenünk 10 emberrel védekezik az ellenfél, mert a Madrid ellen is. Csak ők 1 gól után úgy állnak le, hogy lőnek még 5öt.
Meg persze biztos az is közrejátszik, hogy a nagy ellenfél sorra nyeri el az orra elől a kupákat, alap, hogy jobban feltüzeli őket.
Látjuk, hogy egymás ellen ki a jobb, ezzel a legelvakultabb ember se vitatkozhat (persze van aki megteszi .....)
Ahogy előttem is mondták, minden meccs egy döntő, legyen az a Valencia, Getafe vagy Granada elleni. Mindent meg kell nyerni, mert ha nem... A Barca elleni meccset leszámítva, szerintem 2nél nem fog többet hibázni szezonban a Real.
Mondhatják, hogy gyenge a spanyol bajnokság, de én is azt mondom, hogy vannak az amatőr, profi, nagyon profi csapatok és felettük a Real meg a Barca. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de már kikívánkozott