Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem maradni fog, bár a mai világban ki tudja...ozsimiki írta: VanPersie meg egy ökör ha még 1évnél tovább marad. (persze ha ő már az anyatejjel becumizta az Arsenal fílinget,és akkora őságyús lett,hogy mehetne vele a frontra, akkor nem jogos eme írásom) de kétlem a zárójeles részt, szerintem az ürge akarna nyerni vmi komolyabbat is sérülékeny karrierjében.
Wengert az ifi csapathoz kéne leküldeni, ott nyugodtan játszathatja a fiatalokat...gergo9 írta:Szörnyű szezonkezdetért is teljes mértékben Wenger a felelős , Wengert nem most hanem jópár éve el kellet volna zavarni a halál fszára.Game90 írta:
2. Szörnyű szezonkezdet meg benne volt a pakliban, de ha akkor kirúgják Wengert, szerintem most nem lenne jobb a helyzet. Sőt...
Címekre sansz nagyon régóta nincs de ha a vezetőségnek elég a szép halál , meg legjobb honlap címért versenyben lenni akkor maradjon.
(http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... lights_27/)
Én elnézem még pár évig hogy a vizespalackot dobálja.
Szörnyű szezonkezdetért is teljes mértékben Wenger a felelős , Wengert nem most hanem jópár éve el kellet volna zavarni a halál fszára.Game90 írta:
2. Szörnyű szezonkezdet meg benne volt a pakliban, de ha akkor kirúgják Wengert, szerintem most nem lenne jobb a helyzet. Sőt...
1. Wenger addig fog maradni, ameddig le ne mond, őt tuti, hogy nem fogják kirúgni.ozsimiki írta: szerintem még ráfaragtok párszor,h Wengert amikor lehetett volna (szörnyű szezon kezdet,és fejetlen kapkodás az utolsó pillanatokban a játékospiacon + évek óta nudli) nem küldtétek el. Most úgy ahogy még meg is lesznek vele elégedve,h visszavezényli őket kupaindulást érő helyre. Na bumm.
Jövőre ettől függetlenül ugyanúgy küzdhetnek a 2-5. helyekig,bár inkább 3-5.
Itt lett volna a sansz,h elküldik,és hoznak ide egy friss, megújulni képes edzőt, más igazolás politikával,stb. nem tettétek, még meglesz szerintem az ára.
Barcaman14 írta:Plusz volt egy gyanús Richards megmozdulás, szerintem kéz volt, vagyis büntető!
Az első félidőben többet volt a labda a Citynél, de ezzel együtt is kiegyenlített a meccs képe! Hozzáteszem az első negyedórát nem láttam!Stalkyard írta:Sajnos nem tudom nézni, de érdekelne, hogy eddig milyen a meccs képe. Kíváncsi vagyok, hogy miként reagál a City a múltheti első botlásra.
Ez szerintem egyáltalán nem igaz.Torres nagyon jó játékos volt, de ott elrontotta, h Angliába igazolt.