Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.22. 11:26:35

Arsenal csak behúzta a végén, szép volt.

Amúgy: "The penalty is suspended until after the outcome of any appeal, or the time for appealing expires, or should Mr Suarez decide not to appeal. The reason for this is to ensure that the penalty does not take effect before any appeal so that Mr Suarez has an effective right of appeal."

20.-án szabták ki a büntit, 14 napja van fellebbezni, akkor a boxing day fordulóban talán meg lehet őket rakni a Blackburn ellen.

Közben kiderült, hogy lesz fellebbezés, bár ez valamelyest ront a helyzetén:
"Suarez has not denied using a Spanish term that referred to Evra's skin colour during a Premier League match in October, but insisted that it was a term of endearment in his native Uruguay and was not aware of offensive connotations in the United Kingdom."
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.21. 22:54:59

Fulham-M.U. 0-5

első félidőben 0-3 volt, 2.ban már nyomott a Fulham is, viszont lőttünk pár parádés gólt!

Rooney és Berbatov gólját mindenképp nézzétek meg.

Kezdünk visszatalálni a jó útra, volt jó pár szenzációs akciónk, ideje volt!

GO M.U.!

szerk:

igaz megint két sérülés...Young,és Jones, nagyon jókor jött megint :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.21. 21:58:10

Megszületett a 20.000. gól a Premier League-ben:
Albrighton szerezte az Aston Villa - Arsenal 54. percében, és ezzel 1-1 az állás.
Kép
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.21. 12:37:28

ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.20. 21:53:07

Suárez jó játékos, de számomra kicsit sem szimpatikus. Ajax játékosként még az ellenfelet harapdálja, most rasszista megjegyzéseket tesz, meg már pacekra sem egy szimpatikus figura. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.20. 21:47:46

"Luis Suarez has been banned for eight matches and fined £40,000 by the Football Association for racially abusing Patrice Evra."

Hát így max EL. Sajnálom őt, mert a futballt büntetik meg.
Én őt látnám a legszívesebben Barca mezben.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
PCsabi
aka Game90

2011.12.20. 20:57:19

Wengeres témához már nem szólnék hozzá, ezerszer leírtam már a véleményemet, kicsit unalmas már :)
ozsimiki írta: VanPersie meg egy ökör ha még 1évnél tovább marad. (persze ha ő már az anyatejjel becumizta az Arsenal fílinget,és akkora őságyús lett,hogy mehetne vele a frontra, akkor nem jogos eme írásom) de kétlem a zárójeles részt, szerintem az ürge akarna nyerni vmi komolyabbat is sérülékeny karrierjében.
Szerintem maradni fog, bár a mai világban ki tudja...

Kép

Amúgy Luis Suárez 8 meccses eltiltást kapott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.20. 20:52:17

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.20. 20:05:31

Csabi!

Azért írtam most,mert most jutott eszembe. Nem volt ok-okozati összefüggésben a City elleni vereséggel.

Bár ha már itt tartunk, a vezetőségetek ha így áll hozzá,ahogy írtad (6-7 évnyi szhopóágon csicsergelés ellenére sem), hogy nem rúgnák ki sosem, akkor még jobban megérdemlik,hogy Wenger bá még felneveljen pár pulyát, aztán szétszéledjenek szép sorban igazi nagy csapatokba :D

VanPersie meg egy ökör ha még 1évnél tovább marad. (persze ha ő már az anyatejjel becumizta az Arsenal fílinget,és akkora őságyús lett,hogy mehetne vele a frontra, akkor nem jogos eme írásom) de kétlem a zárójeles részt, szerintem az ürge akarna nyerni vmi komolyabbat is sérülékeny karrierjében.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.20. 19:48:48

gergo9 írta:
Game90 írta:
2. Szörnyű szezonkezdet meg benne volt a pakliban, de ha akkor kirúgják Wengert, szerintem most nem lenne jobb a helyzet. Sőt...
Szörnyű szezonkezdetért is teljes mértékben Wenger a felelős , Wengert nem most hanem jópár éve el kellet volna zavarni a halál fszára.
Címekre sansz nagyon régóta nincs de ha a vezetőségnek elég a szép halál , meg legjobb honlap címért versenyben lenni akkor maradjon.
(http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... lights_27/)
Én elnézem még pár évig hogy a vizespalackot dobálja. :)
Wengert az ifi csapathoz kéne leküldeni, ott nyugodtan játszathatja a fiatalokat...
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.20. 19:37:00

Game90 írta:
2. Szörnyű szezonkezdet meg benne volt a pakliban, de ha akkor kirúgják Wengert, szerintem most nem lenne jobb a helyzet. Sőt...
Szörnyű szezonkezdetért is teljes mértékben Wenger a felelős , Wengert nem most hanem jópár éve el kellet volna zavarni a halál fszára.
Címekre sansz nagyon régóta nincs de ha a vezetőségnek elég a szép halál , meg legjobb honlap címért versenyben lenni akkor maradjon.
(http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... lights_27/)
Én elnézem még pár évig hogy a vizespalackot dobálja. :)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.20. 19:19:55

Egy kis statisztika:
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.20. 19:03:34

Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.19. 13:09:59

ozsimiki írta: szerintem még ráfaragtok párszor,h Wengert amikor lehetett volna (szörnyű szezon kezdet,és fejetlen kapkodás az utolsó pillanatokban a játékospiacon + évek óta nudli) nem küldtétek el. Most úgy ahogy még meg is lesznek vele elégedve,h visszavezényli őket kupaindulást érő helyre. Na bumm.

Jövőre ettől függetlenül ugyanúgy küzdhetnek a 2-5. helyekig,bár inkább 3-5.

Itt lett volna a sansz,h elküldik,és hoznak ide egy friss, megújulni képes edzőt, más igazolás politikával,stb. nem tettétek, még meglesz szerintem az ára.
1. Wenger addig fog maradni, ameddig le ne mond, őt tuti, hogy nem fogják kirúgni.
3. Igazolási politika meg egy esetleges új edző ellenére sem fog megváltozni.

De furcsa, hogy pont most írtad ezt a hsz-t, idegenben a PL legjobb csapata ellen azért belefér a vereség. Ha szerdán az AVilla ellen x-elünk vagy kikapunk, akkor majd lehet kongatni a harangokat... :)

Szegény Walcott :( :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=9ke8-VVvPrg
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.18. 23:17:05

Egy jó bíró azt nem fújja be 11esnek, nem is tette.

Nem képeket kell nézni,hanem magát az akciót, a labda mozgása kicsit sem volt kiszámítható, úgy pattant oda kb 3méterről másik játékostól, nézzétek vissza valós időben (azaz nem lassítva).

+nem nyúlt a lasztiért (ideje se lett volna így lereagálni)

amúgy meg első 15perc után ha 3al megy a City szót sem szólhatott volna Wenger, utána kiegyenlítődött,de közelebb volt a győzelemhez a hazai csapat, végül meg is nyerte.

M.U. behúzta a kötelezőt, lehetett volna közte több is, de a lényeg a 3 pont.

más téma:

szerintem még ráfaragtok párszor,h Wengert amikor lehetett volna (szörnyű szezon kezdet,és fejetlen kapkodás az utolsó pillanatokban a játékospiacon + évek óta nudli) nem küldtétek el. Most úgy ahogy még meg is lesznek vele elégedve,h visszavezényli őket kupaindulást érő helyre. Na bumm.

Jövőre ettől függetlenül ugyanúgy küzdhetnek a 2-5. helyekig,bár inkább 3-5.

Itt lett volna a sansz,h elküldik,és hoznak ide egy friss, megújulni képes edzőt, más igazolás politikával,stb. nem tettétek, még meglesz szerintem az ára.
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.18. 21:52:29

Barcaman14 írta:Plusz volt egy gyanús Richards megmozdulás, szerintem kéz volt, vagyis büntető!
Kép

Amúgy csak az első 30 percet láttam a meccsből, voltak helyzetek itt is, ott is, de a City-nél többet volt a labda. Jó lett volna egy x azért...

Szerdán megint meccs az AVilla ellen idegenben, Djourou megsérült, lehet, hogy Mertesacker is, Song eltiltott, Gervinho/Walcott kettős egyikét is pihentetni kéne...szép lesz :roll:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.18. 19:14:16

Jó kis meccs volt, jó döntés volt megnézni! :) 1-0 maradt egyébként! Helyzetek és nagy védések itt is ott is voltak, a City berúgta az egyik helyzetét, és ezzel nyert, de szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna. Plusz volt egy gyanús Richards megmozdulás, szerintem kéz volt, vagyis büntető!

Ez volt kb a 2. Arsenal meccs amit idén néztem. Walcott egy rendkívüli gyorsasággal megáldott átlagos játékos. Én semmi többet nem látok benne. Van Persie klasszis ez nem kétséges. Arshavin ma beállt, de ha nem ismerném azt mondanám hogy egy középszerű játékos. Voltak jó időszakai az ágyúsoknál, de összességében nekem nagy csalódás. Elől akiben még lenne potenciál az Gervinho. Csak egy kicsit faragni kéne rajta, mert sokszor önző és elég eszetlenül játszik. Plusz a középpályán nem sikerült pótolni Fabregast de ezzel nem mondtam nagy újdonságot. Arteta nem rossz, de nem is kiemelkedő, Ramsey ügyes de még bőven van hová fejlődni.

A lényeg hogy Wenger (és Van Persie) előtt le a kalappal hogy egy ilyen szezonkezdet után gatyába rázta a csapatot, és harcban vannak a BL helyekért, de ez a keret idén sem lesz sok mindenre elég!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.18. 18:36:24

nem nagyon nézek angol meccseket, de most vhogy a tv elé keveredtem... jo kis meccs, millió helyzettel, van itt minden :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.18. 18:28:04

Stalkyard írta:Sajnos nem tudom nézni, de érdekelne, hogy eddig milyen a meccs képe. Kíváncsi vagyok, hogy miként reagál a City a múltheti első botlásra.
Az első félidőben többet volt a labda a Citynél, de ezzel együtt is kiegyenlített a meccs képe! Hozzáteszem az első negyedórát nem láttam!

Közben már 1-0! Silva! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.12.18. 18:01:40

Sajnos nem tudom nézni, de érdekelne, hogy eddig milyen a meccs képe. Kíváncsi vagyok, hogy miként reagál a City a múltheti első botlásra.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.18. 17:19:52

Nah Agüero 1szer már megkegyelmezett :D

szerk: 2szer :lol:
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.18. 16:42:29

QPR - ManUnited 0-2

Majdnem 30 millió fontért? :shock:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mu ... ir-2109609

Arsenal: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Ramsey, Song, Arteta - Walcott, van Persie, Gervinho.
Subs.: Almunia, Miquel, Frimpong, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Chamakh.

ManCity: Hart - Richards, Kolo Touré, Kompany, Zabaleta - Nasri, Barry, Yaya, Silva - Balotelli, Agüero.
Subs.: Pantilimon, Lescott, Savic, Milner, De Jong, A. Johnson, Dzeko.

Kispadok között van egy kis különbség :D Amúgy jó lenne valahogy nyerni, mert akkor pontszámban beérnénk a 3. helyen álló Chelsea-t, 6 pontra lennénk a City-tól és 7-re a United-től.

Sajnos csak fél órát tudok megnézni a meccsből, mert utána el kell mennem... :?
matador
Jugador d'estrella

2011.12.18. 16:31:14

Torres nagyon jó játékos volt, de ott elrontotta, h Angliába igazolt.
Ez szerintem egyáltalán nem igaz.

Torres a Poolban lett világklasszis. Rengeteget fejlődött, amíg ott volt, ez teljesen egyértelmű. Első évében asszem 2. lett a góllövőlistán CR mögött, utána is remek szezonjai voltak, annak ellenére, hogy tényleg elég sokat volt sérült. De amikor játszott, szinte mindig kiemelkedő volt.

Baromira feküdt neki az angol foci, olyan volt, mintha neki találták volna ki.

Aztán jött a 2006-os vb, és ott minden megváltozott valamiért. A Poolban azért még úgy is szerzett pár gólt, a Chelsea-be való távozása viszont teljesen betett neki. De ezért egyáltalán nem hibáztatom az angol focit.

Villa elcseszte a karrierjét, mert a Barcába igazolt, ahol baromira leépült ő is? Elrontotta őt a spanyol foci? Nem hinném :roll: ...

De még számtalan példa van erre. Summa: Torres nem hibázott azzal, hogy Angliába ment. Rengeteget fejlődött ott 3 év alatt. Aztán jött egy megmagyarázhatatlan visszaesés, aminek eredményét ma is "csodálhatjuk".
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.18. 00:27:42

Szerintem most a City, a Chelsea elleni bukta miatt, rápakol egy lapáttal,és kivégzést akar tartani az ágyúsok ellen :D

az,h sikerül e nem tudom, de szerintem benne van a pakliban egy 4-1, de akár egy 2-2, 3-3 is. Védelem egyiknek sem az erőssége.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.17. 20:21:05

ez a cech már tényleg nem topkapus.
a fejsérülés óta, mióta ezek a fejfedők vannak a fején, sokkal gyengébb, mint volt...most is egy könnyű labdát ejtett ki, egyenlített is a wigan az utolsó percekben...
Válasz küldése