Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szörnyű szezonkezdetért is teljes mértékben Wenger a felelős , Wengert nem most hanem jópár éve el kellet volna zavarni a halál fszára.Game90 írta:
2. Szörnyű szezonkezdet meg benne volt a pakliban, de ha akkor kirúgják Wengert, szerintem most nem lenne jobb a helyzet. Sőt...

1. Wenger addig fog maradni, ameddig le ne mond, őt tuti, hogy nem fogják kirúgni.ozsimiki írta: szerintem még ráfaragtok párszor,h Wengert amikor lehetett volna (szörnyű szezon kezdet,és fejetlen kapkodás az utolsó pillanatokban a játékospiacon + évek óta nudli) nem küldtétek el. Most úgy ahogy még meg is lesznek vele elégedve,h visszavezényli őket kupaindulást érő helyre. Na bumm.
Jövőre ettől függetlenül ugyanúgy küzdhetnek a 2-5. helyekig,bár inkább 3-5.
Itt lett volna a sansz,h elküldik,és hoznak ide egy friss, megújulni képes edzőt, más igazolás politikával,stb. nem tettétek, még meglesz szerintem az ára.

Barcaman14 írta:Plusz volt egy gyanús Richards megmozdulás, szerintem kéz volt, vagyis büntető!

Az első félidőben többet volt a labda a Citynél, de ezzel együtt is kiegyenlített a meccs képe! Hozzáteszem az első negyedórát nem láttam!Stalkyard írta:Sajnos nem tudom nézni, de érdekelne, hogy eddig milyen a meccs képe. Kíváncsi vagyok, hogy miként reagál a City a múltheti első botlásra.

Ez szerintem egyáltalán nem igaz.Torres nagyon jó játékos volt, de ott elrontotta, h Angliába igazolt.

Lehet, h pont azért nyert a Chelsea, mert Torres nem játszott.szajko írta:az röhej és nem röhely.
másrészt meg minek örüljön,ha nem játszatják(igaz ezt magának is köszönheti) vagy nem érzi jól magát a klubnál...
mondjuk lehet,hogy pont azért nem érzi jól magát,mert nem játszatják.
Jelen állás szerint a Chelsea semkanty írta: A Liverpool pedig az elkövetkező években komoly címért nem lesz versenybe.
Csongitól csak annyit kérdezz, h a 2009-es BL elődöntőre emlékszik-e?messideco írta:Valami forrás? Nem másért, csak a szobatársam Chelsea szurkoló, s egy kicsit hecceljemPriNcE27 írta:Hát ez vicces, a Chelsea már 20 millió fontért odaadná Torrest! Ez azt jelenti, hogy egy év alatt 30 milliót buknának rajta!![]()