Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem éltem bele magam semmibe, csak ahogy vártam, úgy lett...lluisllach89 írta:Ne foglalkozz ezzel Ferninho, sokan beleélték magukat hogy lehet itt ma valami, aztán most duzzogva fognak elaludni.
Ebből kivégzés lett, impotens volt a Sevilla, az egyetlen egy dolog ami zavaró lehet, hogy az elején ti mindent berúgtatok, mi meg ellenük mindent kihagytunk.
De ez nem von le semmit a Madrid érdemeiből, grat a győzelemhez.
Ellenünk valahogy sikerültek a bravúrok, hasonló szitukban..már akkor mondtam, hogy amikor nagyon kéne, a fasorban sem lesz...ferninho írta:ugye ezt te sem gondolod komolyan....cyrax írta:Ahogy borítékoltuk a Barca-Sevilla után a varas amott élete meccsét védte, emitt meg...pfejjjj
mert ő tehet róla, hogy mindent kihagytak a csatárok.
vagy az a baj, hogy nem fogta meg Ronaldo büntetőjét? vagy a bombáját? vagy a Di Maria 1 vs1-et? vagy CR első gólját?... de Hamité fogható volt.... ja hogy az sem...
egyedül Callejón góljában volt benne.
amúgy Ronaldo nagyon jól rúgja a 11-eseket. Unitedben, azért hagyott ki jópárat, például majdnem elment rajta a Manchester BL győzelme, de ezt már szerencsére kinőtte.
ha jól emlékszem idáig Real mezben 1-et hagyott ki, annak is a kipattanóját berúgta Benzema.
ugye ezt te sem gondolod komolyan....cyrax írta:Ahogy borítékoltuk a Barca-Sevilla után a varas amott élete meccsét védte, emitt meg...pfejjjj
Igen, a nyert klasszikus óta ez jár a fejemben, írtam is akkor is. Hogy valószínűsíthetően nyerjük mindkét Ligás klasszikust (jó azért nem biztos,de valószínűbb,mintsem,h nem) és JELENLEG ez elég is lehet, csak látva a többi idegenbeli teljesítményünket, nem biztos hogy marad a 3 pont a két csapat között.lluisllach89 írta:
Szerk: ozsi!
Pont ezen filóztam én is, nagyon fel kell magunkat szívni. Mert egyszer s mindenkorra összetörnénk a Mou-mítoszt, ha még él. Ugyanis ő az első Madrid edző aki otthoni 4 nyeretlen klasszikus után megtarthatta az állását.
Félek hogy egy esetleges jó Liga tavasz előny lehetne nekik a másik két porondon, de hát kiderült hogy mi vagyunk a JOBBAK mikor a legnagyobb szakadék van a motiváltság terén. Imádkozni kell hogy döntő előtt találkozzunk velük a másik két sorozatban, mert ez a legnagyobb bánatom: Nem mindig a (leg)jobb nyer. Ebben bízhatnak.
Viszont tényleg csak magunkat okolhatjuk ha 2(?) nyert klasszikussal 2. leszünk.
jogtalannak érzed?Kelemen Berti írta:a real 11-es el sem maradhat
amúgy ezért lesz gólkirály ronciKelemen Berti írta:a real 11-es el sem maradhat
jaja, nem így akarta....lluisllach89 írta:Jellemző jelenet Cristiano Ronaldotól: Rossz cselből jó passz lett, és miből lőtte a gólt? 11-esből
na ez biztos, mert fognak ők is botlani, de szerintem csak néhány pontot, nekünk pedig ugye maximum annyit szabad, mint ők, és még akkor is kötelező őket verni itthon.folyamatosan hiba nélkül kell lehozni a meccseinket.
Ebből csak a Sevillát hagytam kidaffy írta:idegenbeli húzósabb meccseitek: malaga,sevilla,villarreal(húzós-e?),atm,espanyollluisllach89 írta: Iszonyatosan nehéz lesz, szerintem CDR meccsek is lesznek. De a bajnokságban ha ezt túléljük, akár sínen is lehetünk, mert mi van még húzósabb? Max a matracosok idegenben.
hát igen...lluisllach89 írta:
Lassításnál a póló hátulját mutatják, nevetséges
idegenbeli húzósabb meccseitek: malaga,sevilla,villarreal(húzós-e?),atm,espanyollluisllach89 írta: Iszonyatosan nehéz lesz, szerintem CDR meccsek is lesznek. De a bajnokságban ha ezt túléljük, akár sínen is lehetünk, mert mi van még húzósabb? Max a matracosok idegenben.
adom, bár akármekkora földöntúli bravúr volt, ott is a csatárt kell elővenni, onnan, ilyen helyzetben akkor is be kell rúgni, ha két kapus van...másképp nem megy, látható, hogy a madrid gyengén játszva is gálázik.daffy írta:megérdemli a sevilla. vezethetnének már gólokkal,mert kihagytak kb 4-5 ajtó-ablak helyzetet. nevetségesek
casillasnak meg holnap öntök egy szobrot