Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
albicelesteX írta:Ronaldo a második gólja után mit csinált?Rejszolni akart?Ellenünk meg cumizott.Akkor kicsit szomorú volt a feje.
volt egy falutja, mert elment volna az emberPepe mit csinált amúgy? Mondjuk így is nagyon max 1 gólt lő a Sevilla.
Ez általában így van. Én már hozzászoktamshutterisland írta:csalódott vagyok, mert nem játszik jól a real, és mégis mennek hárommal.
hátra "ütött"(?),amikor elkezdett futni a labda felé. nem tudom,hogy megérte-e a második sárgát,majd a videók eldöntiklluisllach89 írta: Pepe mit csinált amúgy? Mondjuk így is nagyon max 1 gólt lő a Sevilla.
Ez a fociMessi-Ini írta:ezaz amit én nem értek...hogy lehet ez a meccs 0:3???szerintem eddig egyáltalán nincs különbség a két csapat közt,de ha van is,az akkorsem ekkora...hogyan csinálják???nem oktatnak,mégis 3-al mennek egy Sevilla ellen,idegenben...számomra felfoghatatlan...
Elég tud lenni 36 jó meccs egy bajnoki címhez.ferninho írta: szabadrúgás volt szélről, beadták és les volt, csak a kommentátor úr semmit nem vesz észre.
de nem is ment volna be, mert megálltak a védőink ha jól láttam mert ugye belefújt a spori. és utána ismételték és tényleg les volt.
Roncikának ilyenkor megy....
szabadrúgás volt szélről, beadták és les volt, csak a kommentátor úr semmit nem vesz észre.Fecooo írta:jogosan vették el a Sevilla gólját?
nem láttam, csak hallottam... 1-1 helyett 0-2![]()
objektív választ kérek! nagyon remélem, h jogosan vették el...
majd mourinho lenyilatkozza, hogy most bizony milyen szerencsés volt a csapataIlúvatar írta:szokásos módon, mindig nyer a madrid, figyeljétek meg![]()
ezt adom, de a bajnoki címhez nem tudom, hogy elég e...ha a többi csapat nem képes tőlük pontokat rabolni...Kár hogy sose csapják meg őket. Annál nagyobb öröm hogy mi mindig
spori befújta lesnek, csak a vaksi kommentátor úr nem vette észre... (meg te seshutterisland írta:és ezeken múlik....eszméletlen, miket hagy ki a sevilla...üres kapura, 40 centiről...