Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy az nem lehet, hogy ez a csúnya Madrid majdnem annyira felfejlődött, már amennyire ti és ezáltal vagyunk az egyik esélyesnek kikiáltva?mekkora írta:uot;]Én személy szerint nem azért számolok a Reallal mint egy idei Bl döntõs csapat mert olyan jók , hanem mert a legjobb 16 között nem látok a Barcán kìvül még 1 csapatot amelyik már a csoportkörben is bl esélyes lwtt volna.. Chelsea ?!? Vicc.. Inter ??
Ezzel egyet kell hogy értsek. Szerintem is nagy játékos lehet a gyerekből. Személy szerint imádom nézni a játékát, 1v1-ben nagyon jó, és hihetetlenül nagy labdákat tud osztani. A képességei megvannak, már csak fejben kéne "felnőnie" hozzájuk, és posztján tényleg top5-ös játékos lehetne.ferninho írta:hát én Di Mariát nem cserélném el kb senkire...
neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
lehet butázni, meg miegymást mondani rá, de jelenleg ő az a játékosunk, aki bárkit képes megverni 1 az egybe, de még 3-4 játékoson is képes lazán átmenni...
világon, én látok benne annyit, azért se cserélném el senkire.posztján lenne top5 (jobbszélső), vagy a világon a top5ben lévő playa?
arra igen. aki itt egy egyeneset nem tudott már a végére labdába rúgni.Most arra a Sneijderre gondolsz, akivel 99%ban példálóznak, hogy mennyivel jobban rászolgált volna az aranylasztira? Vagy rossz példa, vagy...
Amúgy, mindenesetre fura, neki is volt 1 bomba éve nálatok, M.Diarranak is, Gago anno emlékszem fél évig szinte minden meccsen a meccs emberre díjat megkapta - és általában joggal is - Őzikének is feküdt az első év, de közös pont az erős visszaesés. Utóbbi az egyetlen, akinek hosszabb sérülésre se lehet fogni.
ez egy jó kérdés.Mi lehet az oka?
hát én nem tartozom a sokbasokan közületek még kezdőbe sem tennék,az azért csak jelent valamit.
meg talán nem véletlenül forog neymar és hazard neve is folyamatosan
Ezek a hangok idén azért jelentősen minimalizálódtak! A madridisták többségének Di Mariaval csupán egyetlen egy baja van; az, amit múlt szombaton ellenetek is prezentált; nevezetesen kicselezett 3-4 Barca játékost, majd amikor tisztán passzolhatott volna, adott egy értékelhetetlen passzt a társainak!:roll: A képességei kiválóak, viszont fejben még szeleburdi és sokszor hoz rossz döntést, remélhetőleg a kora előrehaladtával ezeket a hülyeségeit idővel levetkőzi!sokan közületek még kezdőbe sem tennék,az azért csak jelent valamit.
meg talán nem véletlenül forog neymar és hazard neve is folyamatosan.
posztján lenne top5 (jobbszélső), vagy a világon a top5ben lévő playa?ferninho írta:neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
Most arra a Sneijderre gondolsz, akivel 99%ban példálóznak, hogy mennyivel jobban rászolgált volna az aranylasztira? Vagy rossz példa, vagy...ferninho írta:vagy mert ilyen Sneijderek meg Gagok fociztak nálunk....
sokan közületek még kezdőbe sem tennék,az azért csak jelent valamit.ferninho írta:hát én Di Mariát nem cserélném el kb senkire...
neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
lehet butázni, meg miegymást mondani rá, de jelenleg ő az a játékosunk, aki bárkit képes megverni 1 az egybe, de még 3-4 játékoson is képes lazán átmenni...
tényleg, ugyanaz... jah hogy CR nem volt rossz formában a meccs előtt...És Mou elvakultan fent hagyja a pályán, Pep meg le merte ültetni a rosszul játszó Villát.
vagy mert ilyen Sneijderek meg Gagok fociztak nálunk....Össze lettek agyatlanul vásárolva a sztárolt játékosok. CR miért kellett? MErt egy hónap alatt nyereséget termelt.
dehogynem... sőt...A Barca játékosai lehet, hogy nem keresnek annyit, mint a Realosok, de jobban megérdemlik.
linkeld be légyszi, erre nem igazán emlékszem, de biztos volt ilyenBezzeg, mikor CR berúgta a negyedik, vagy ötödik gólt, akkor úgy örült, hogy még az egyik csere nyakába is felugrott.
ja, sokat dolgoztak együtt...Szerintem inkább csak Mouval nem jött ki. De ez már mindegy.
és hány éve?....De lehetett már hallani a Madridról olyanokat, hogy összeverekedtek az öltözőben, meg hasonlókat.
vagy az nem lehet, hogy ez a csúnya Madrid majdnem annyira felfejlődött, már amennyire ti és ezáltal vagyunk az egyik esélyesnek kikiáltva?mekkora írta:Én személy szerint nem azért számolok a Reallal mint egy idei Bl döntõs csapat mert olyan jók , hanem mert a legjobb 16 között nem látok a Barcán kìvül még 1 csapatot amelyik már a csoportkörben is bl esélyes lwtt volna.. Chelsea ?!? Vicc.. Inter ??
Nekem úgy tűnik hogy te nem akarsz engedni az álláspontodbólnoname írta:Ezt most nagyon nem vágod.
valóban, ezt inkább a csapat magjára értettemlluisllach89 írta: Aranylabda jelöltekre valóban nem költünk, de azért na..
lluisllach89 írta:Mourinho meg azért nem vette a legnagyobb neveket, mert azok nálunk vannak.
Ezt fel is lehet fogni úgy is, hogy a Real azért erős, mert mindenki más gyenge lett, de én inkább úgy fogom fel, hogy a Real pont azért erős, mert nem lett gyenge. Legtöbben azt tartják a normális állapotnak, hogy ha egy csapat olyan jó tud maradni, mint amilyen egykor volt, de szerintem már az is nagy fegyvertény, hogy nem jutottak az angol csapatok sorsára.lluisllach89 írta:de a BL-ben a riválisok brutális mélyrepülésen mentek keresztül. Hol van a nagy MU, Chelsea?
Aranylabda jelöltekre valóban nem költünk, de azért na..sjd írta:
csak én érzem ebben az ellentmondást?
Ugye először fikáztuk a galaktikus Madridot azzal, hogy összevásárolják az aranylabdásokat és nincs csapat. Most meg amikor Mourinho elkezd egy koncepció szerint építkezni és nem a legnagyobb neveket veszi meg, azzal támadjuk, hogy nincsenek minőségi játékosai. Persze az igazság valahol ott van mind2ben, de kicsit talán már fűbe-fába is belekötünk a Madridnál. A tökéletes koncepció természetesen a miénk, ahol egy fillért sem költünk, mégis teli vagyunk aranylabda-jelöltekkel, de kíváncsi vagyok, hogy mihez kezdünk, ha kiderül, hogy a Muniesa-Sergi Roberto-Cuenca generáció csak egy erős közepes szintet tud hozni. Szóval szerintem Mourinho alapelképzelése jó volt, csak szerencsétlenségére a legjobbal kellett szembenéznie. (Mondjuk ez elég sokszor el lett már mondva, de azért dicséretre méltó, hogy 4 év után először lehetnek a naptári év végén a tabella élén és az se véletlen, hogy a Reallal BL-esélyesként kalkulálunk 8addöntős kieső helyett)
De azt is vedd figyelembe, h az angol élcsapatok már közel sincsenek olyan formában, mint pár éve. Akkor ők uralták Európát, 1x a Milan, aztán később mi tudtuk megrángatni a bajszukat. De azóta lefelé ível a pályájuk. A pár évvel ezelőtti Chelsea v. a Mu komoly ellenfél lehetett volna a ennek Realnak is(sőt, még nekünk is, azok is voltak), de most már ez nagyon egyoldalú lenne a javukra. Említetted itt Terry nevét, ő is hol van már régi önmagától? Az emlékezetes, 2008-s BL döntő óta az az ember csak árnyéka magának.noname írta:Továbbra is tartom h a Real nagy bajba lenne egy angol csapat ellen. Nekünk is kellett pár év, mire végre stabilan meg tudtuk verni az angolokat, a Real még komolyabb angol csapattal sose futott össze. Pl a Chelsea nem hiszem h túl jó esélyekkel pályázik a továbbjutásra, de ha mégis, megnézem mi lesz, amikor Ronaldo, Benzema és Higuain szembefut Terryvel.![]()
A Milant sztem elverné a Real. A Bayern pedig ha jó napot fog ki, győzhet. Nem olyan sima az út a BL döntőig soha. Még a CSZKA is egész jól áll, hiszen februárban Oroszo.ban sztem az oroszok tuti nem kapnak ki, márpedig ha véletlenül még nyernek is, akkor a Bernabeuban leparkol a kapu elé a csapatbusz és jönnek a lábtörések. Ezért is örülök h elkerültük az oroszokat.
A Real is ismán verné az angolokat, Ronaldo, Benzema és Higuain nevetve futkosnának Terryék mellett. Ez a lábtöréses dolog meg hm... A Moszkvának esélye sincs és ezt ők is tudják. Legalább 5öt fog lőni a 2 meccsen a Real. Persze mi is simán továbbjutunk.noname írta:Továbbra is tartom h a Real nagy bajba lenne egy angol csapat ellen. Nekünk is kellett pár év, mire végre stabilan meg tudtuk verni az angolokat, a Real még komolyabb angol csapattal sose futott össze. Pl a Chelsea nem hiszem h túl jó esélyekkel pályázik a továbbjutásra, de ha mégis, megnézem mi lesz, amikor Ronaldo, Benzema és Higuain szembefut Terryvel.![]()
A Milant sztem elverné a Real. A Bayern pedig ha jó napot fog ki, győzhet. Nem olyan sima az út a BL döntőig soha. Még a CSZKA is egész jól áll, hiszen februárban Oroszo.ban sztem az oroszok tuti nem kapnak ki, márpedig ha véletlenül még nyernek is, akkor a Bernabeuban leparkol a kapu elé a csapatbusz és jönnek a lábtörések. Ezért is örülök h elkerültük az oroszokat.
G.Gabe írta:Össze lettek agyatlanul vásárolva a sztárolt játékosok.
csak én érzem ebben az ellentmondást?G.Gabe írta:nincsenek igazán minőségi játékosok
ebben sok mindennel egyetértek,de vannak azért számomra helytelen részei.G.Gabe írta:...
Én régen szurokltam a realnak a nemzetközi színtereken.daffy írta:van benne valami,jogos a pontG.Gabe írta:...
van benne valami,jogos a pontG.Gabe írta:...
Hát jó,de ebben nincs semmi meglepő, évek óta így van...G.Gabe írta:Egy érdekes adat a classicoról:
A két csapat játékosai közül a Barcában a saját nevelés 9, a realnál csak 1 (Casillas).
Ez is sok mindent elmond.