Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sorold már fel,hogy miket mond el!G.Gabe írta:Egy érdekes adat a classicoról:
A két csapat játékosai közül a Barcában a saját nevelés 9, a realnál csak 1 (Casillas).
Ez is sok mindent elmond.
nem szabadna gondot jelenteniük. kötelező a 3 pont. 1-3 a tippemshutterisland írta: mástéma : sevilla-madrid ?
ferninho írta:én ezt sose értem meg, én mindig lemaradok ezekről....fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
a legutóbbi ilyen Harsányi Levente féle "miután a tüdejére lépett az ellenfélnek"
szóval aki hason fekszik, annak a tüdejére tudunk lépni.... és már rengeteg ilyen ferdítést láttam....
én elhiszem, hogy Pepe durva, elhiszem hogy nektek egy őrült sorozatgyilkos, de azért ezek is megérnek egy misét...
így is kap eleget, általában jogosan, de nem kéne ezt még tovább fokozni hülyeségekkel...
teljesen ugyanezt láttam. nem tudom mit kell ilyeneken fennakadni.Egyébként, amikor a meccset néztem, egyáltalán nem tűnt durvának, a labdát rúgta volna el, csak Alexis meglehetősen erőszakosan és ütemtelenül tolta meg azt.
nos, tudom, gólhelyzetben kitörő csatár és a többi.... nem is azt mondom, hogy nem lehet adni lapot!!! nem "szoktak"!!! lásd: Pepe!!! A Te elméleted szerint Pepe az 1. félidőben zuhanyozhatott volna és a korábi klasszikusokon is páran, meccsenként 3-4-en... Erre értetem a "nem szokás" Ha Messit ezért kiállítják, akkor nincs igazság!!! Emlékszem én nem is olyan régről Adebayor, vagy Pepe gyönyörű és szinpatikus megmozdulásaira, amik nem értek lapot. ...és hogy mi ért lapot??? Ramos, vagy Marcelo idegrohama és favágása!!! Asszem ezeket nem lehet egy lapon emlegetni egy elkésett Messi belépővel!!!B. írta:bocsi de ez bökdöste a szemem.ígéretes helyzetet megakadályozó szabálytalanság, (legalább) sárga.kezdőkörben gondatlanul odalépni úgyszintelső szabálytalanságra nem szoktak lapot adni
bocsi de ez bökdöste a szemem.ígéretes helyzetet megakadályozó szabálytalanság, (legalább) sárga.kezdőkörben gondatlanul odalépni úgyszintelső szabálytalanságra nem szoktak lapot adni
értsd: a labdát akarta elrúgni kivételesenSanama írta: szabálytalanságok 95%-ra ez igaz, hogy a labdát találta VOLNA el.
szabálytalanságok 95%-ra ez igaz, hogy a labdát találta VOLNA el.sjd írta:Egyébként, amikor a meccset néztem, egyáltalán nem tűnt durvának, a labdát rúgta volna el, csak Alexis meglehetősen erőszakosan és ütemtelenül tolta meg azt.ab1daL írta:Nem hiszem hogy Pepén múlott hogy nem találta el Alexist telibe annál az esetnél.
Egyébként, amikor a meccset néztem, egyáltalán nem tűnt durvának, a labdát rúgta volna el, csak Alexis meglehetősen erőszakosan és ütemtelenül tolta meg azt.ab1daL írta:Nem hiszem hogy Pepén múlott hogy nem találta el Alexist telibe annál az esetnél.
én ezt sose értem meg, én mindig lemaradok ezekről....fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
Teljesen egyet értek veled ..... Annyira felesleges megint rágni a semmit .... Örülni kellene hogy , hozzánk a normális , kifejezetten anticsőlátású madridisták járnak . Majd , ha már túllépi ez a pár egyén felnőtté válási küszöbötsjd írta: Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?
Megy két oldal szájtépés, ahol mindenki (még a madridisták is) leírja, hogy Messinek nem járt volna sárga, erre jön valaki és bedob egy ilyet
Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
Szerintem majd ha 1-1,5 éve itt vagy a fórumon, akkor kezdj magyarázni arról, hogy ki mit akar itt, azt meg főleg hagyd abba, hogy "mindenki" nevében nyilvánítasz itt véleményt.Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide.
Itt jegyezném meg a 2009-es Barcelona-Bilbao döntőt, ami nekem a valaha volt legjobb hangulatú Barca meccsként maradt meg (beleértve a Classico-kat, BL-döntőket is)Drigo írta:A spanyol kupából addig kell kiesni, amíg lehet, tavaly is kikaptunk a döntőben, volt néhány plusz meccs, megérte... Én amikor megnyertük is ugyanezt mondtam, és ha netán megnyernénk, akkor is ezt mondanám, semmi rangja az egésznek. Egy olyan sorozatban, ahol nem csak a gyenge spanyol első osztály, de a még gyengébb többi osztály is képviselteti magát elsőnek lenni, hát nagy teljesítmény. A régi szép idők, amikor mindig zakóztunk a harmadosztályú sikercsapatoktól, de szép is volt. Fel kell küldeni a komplett B csapatot a másodosztályból, aztán jutnak, amíg jutnak. Nem pedig az első csapatot fárasztani, arról nem is beszélve, hogy felküldeni Messit, hátha a vakoknak tud gólt lőni.