Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mind1, a lényeg a szimpátián van.Eazzy írta: A mostaniak közül, vagy ér pár régebbi is, akiket még szerettünk?
PG/SG - Allen Iverson
SG/SF - Vince Carter
SG/SF - Tracy McGrady
PF - Kevin Garnett
C - Dikembe Mutombo
Ezen a meccsen mindannyian alkottak szépeket (all time kedvenc All Star gálám, érdemes végig nézni milyen East comeback volt, mennyire küzdöttek, nem mint mostanában a sok majomkodás):
http://www.youtube.com/watch?v=o-EGCkdX5g8
A mostaniak közül, vagy ér pár régebbi is, akiket még szerettünk?MessiFan írta:Egyébként kinek ki a kedvence posztonként? Csak a szimpátia számít.
Én pont olyan fiatal vagyok akit megfogott a 2008-as döntő. Akkor is csak azért szurkoltam a Celticsnek mert Perkins ördögi feje/nézése nagyon tetszettKalap1988 írta: Egy fiatalt nem hiszem, hogy megfogott a 2008-as Boston, nem olyan a játékunk és nincs olyan hype a csapat körül.
Kicsit soknak tűnik, a Wolves picket már nem adtam volna.Zolee23 írta:CP deal is done.
CP ment a Clippersbe, az E. Gordon, Aminu, Kaman, Wolves lottery pick ment a Hornetshez.
Kaptak egy All-Star SG-t, egy lottery picket, Aminu ha más nem hasznos csere tud lenni, Kaman meg lejáró, ha nagyon használhatatlan lenne nem muszáj vele hosszabbítani.
+1!Eazzy írta:Az én környezetemben szidni volt divat Iversont, na jó dicsérni is. Hát ez van, amikor én elkezdte neki szurkolni, akkor még kis szaros voltam, szóval nem csodálom, hogy divatból választottam, mivel nem hinném, hogy 10 évesen az ember mondjuk komoly megalapozott indokkal választana. Egyszerűen az ő játéka a legultimate-ebb, és kész
Viszont ha nagyon divatolós lennék, akkor nem maradok a Sixersnél
Egyelőre: Heat, Bulls, Mavs, Thunder.kanty írta:Tippek, h ki lesz a bajnok? Tudom, h nagyon nehéz megjósolni, meg stb. DE, ha egy csapatot kellene mondani, akkor kire tennétek a voksotokat?
Én egyet nem akarok jósolni, mert szerintem az kevés,de jelenleg talán őket gondolom: Mavs ( jól erősítettek), Bulls ( tavaly is jók voltak+Rip Ham.), Heat ( remélem nem), Boston ( szerintem még lehet esélyünk, 1-2 jó csere hiányzik,Bass már jó volt), illetve talán a Thunder, de ők ezek közül a legkevésbé. Az újonnan erősödő csapatok közül még senkit sem tennék meg ( pl Clippers), idő kell nekik. New York pedig szerintem nem. Nem akarok őket bántani, de nem elég erős az a keret és D'Antoni taktikája sem volt még sosem nyerő ( még a brutálisan jól játszó Phoenix-el sem).kanty írta:Tippek, h ki lesz a bajnok? Tudom, h nagyon nehéz megjósolni, meg stb. DE, ha egy csapatot kellene mondani, akkor kire tennétek a voksotokat?
Én a Heatra. Úgy érzem eljött James ideje, végre bajnok lesz. Bár nem igazán kedvelem.( a kosár Cristiano Ronaldoja nálam) Már túl van az első szezonján, társai is vannak, ha tényleg klasszis( fejben is, nem csak az adottságai miatt) akkor győzelemre kell, h vezesse a Miami-t.
Egyetértés vanKalap1988 írta:Én is csak viccnek szántam, ahogy remélem te isEazzy írta:Az én környezetemben szidni volt divat Iversont, na jó dicsérni is. Hát ez van, amikor én elkezdte neki szurkolni, akkor még kis szaros voltam, szóval nem csodálom, hogy divatból választottam, mivel nem hinném, hogy 10 évesen az ember mondjuk komoly megalapozott indokkal választana. Egyszerűen az ő játéka a legultimate-ebb, és kész
Viszont ha nagyon divatolós lennék, akkor nem maradok a SixersnélMagyarországról azért kevés a divatdrukker, mondjuk mostanság van egy-két Miamis, de ezt se vegye mindenki magára. Illetve a picit idősebbek közt van bár divat Bullsos meg Lakerses, Bostonos szerintem kevésbé. Egy fiatalt nem hiszem, hogy megfogott a 2008-as Boston, nem olyan a játékunk és nincs olyan hype a csapat körül.
Iverson meg a tipikus példája a gyűlölök vagy imádok sportolóknak. Ez kevés kivétellel a zsenik sajátja, hisz ő is az. Én sem szerettem különösebben, de ettől függetlenül óriási kosárlabdázó.
Én is csak viccnek szántam, ahogy remélem te isEazzy írta:Az én környezetemben szidni volt divat Iversont, na jó dicsérni is. Hát ez van, amikor én elkezdte neki szurkolni, akkor még kis szaros voltam, szóval nem csodálom, hogy divatból választottam, mivel nem hinném, hogy 10 évesen az ember mondjuk komoly megalapozott indokkal választana. Egyszerűen az ő játéka a legultimate-ebb, és kész
Viszont ha nagyon divatolós lennék, akkor nem maradok a Sixersnél
Az én környezetemben senki sem szurkol a Bostonnak, úgy hogy elég nagy divatEazzy írta:Én nem kerültem rá a listára?Bár gondolom ez azért volt, mert nem a divat csapatoknak szurkolok
Nálam is, de tény, hogy zseni Paulkanty írta:Billups igaz.Kalap1988 írta:Nem álltak rosszul az tény, sőt, a honlapjukon Billupsot is írják, ez igaz? Ez kiesett. Viszont azért Paullal erősebbek lettek és lehet 2-esben játszatni a többi irányítót, mert Mo vagy Baron, vagy Chauncey is inkább a pontszerzésben jeleskedik, míg Paul a klasszikus osztogató zseni ( a pontjai ellenére). Remélem Blake-el kijönnek majd, mert annak idején is nagyon szerettem a Paul-Chandler alley-oop formációkat, ez most még durvább lenneNem szurkolok nekik, de jó és látványos csapat lehetnek így.
Szerk: Bocsánat, Baron már nincs,de a többiekre igaz ez.
Én elismerem Pault, de valamiért nem szimpatikus a srác, ha irányító, akkor nálam Rondo a nr.1, még úgyis, h Celtics.
Más:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eopZuLtpCg
Billups igaz.Kalap1988 írta:Nem álltak rosszul az tény, sőt, a honlapjukon Billupsot is írják, ez igaz? Ez kiesett. Viszont azért Paullal erősebbek lettek és lehet 2-esben játszatni a többi irányítót, mert Mo vagy Baron, vagy Chauncey is inkább a pontszerzésben jeleskedik, míg Paul a klasszikus osztogató zseni ( a pontjai ellenére). Remélem Blake-el kijönnek majd, mert annak idején is nagyon szerettem a Paul-Chandler alley-oop formációkat, ez most még durvább lenneNem szurkolok nekik, de jó és látványos csapat lehetnek így.
Szerk: Bocsánat, Baron már nincs,de a többiekre igaz ez.
Szerintetek ilyen égető szüksége volt a a Clippersnek Paulra? mert szerintem nem állt rosszul eddig sem a Clippers, ami az irányítókat illeti. Plusz még az is jó kérdés, h Griffin és Paul, h jönnek majd ki.Kalap1988 írta:Azt hiszem ezzel egyik fél sem járt rosszul. Rövidtávon talán a Clippers járt jobban és még egy-két cserével komolyan kell szerintem velük is számolni. Hosszabb távon pedig NO-ban is elkezdődhet egy komoly építkezés, van egy jó alap, amivel akár stabil Po csapat is lehetnek, stabilabb, mint eddig. Clippersnek viszont egyértelmű a célja: Megfricskázni a Lakerst, továbbjutni és akár bajnoki címet is nyerni. Idén erre nem fogadnék, de könnyen meg lehet pár éven belül.Zolee23 írta:CP deal is done.
CP ment a Clippersbe, az E. Gordon, Aminu, Kaman, Wolves lottery pick ment a Hornetshez.
Kaptak egy All-Star SG-t, egy lottery picket, Aminu ha más nem hasznos csere tud lenni, Kaman meg lejáró, ha nagyon használhatatlan lenne nem muszáj vele hosszabbítani.
Azt hiszem ezzel egyik fél sem járt rosszul. Rövidtávon talán a Clippers járt jobban és még egy-két cserével komolyan kell szerintem velük is számolni. Hosszabb távon pedig NO-ban is elkezdődhet egy komoly építkezés, van egy jó alap, amivel akár stabil Po csapat is lehetnek, stabilabb, mint eddig. Clippersnek viszont egyértelmű a célja: Megfricskázni a Lakerst, továbbjutni és akár bajnoki címet is nyerni. Idén erre nem fogadnék, de könnyen meg lehet pár éven belül.Zolee23 írta:CP deal is done.