Csillagászati összegért nem fog érkezni télen senki, legalábbis nagyon remélem!

Vagy a visszatérő Hleb?!

Igaz, hogy mióta nálatok volt eltelt 1-2 év, megkopott régi fénye, de én piszkos mód örülnék neki.ferninho írta:Egy isten...![]()
erre az opcióra tudok ajánlani egy nagyon jó játékostab1daL írta:vagy esetleg megpróbál a vezetőség kölcsönvenni
Emlékeim szerint a Valenciában balszélsőt, aválogatottba 4-4-2-nél szintén, gondolom nálunk is 4-3-3-ba azt játszana...kanty írta:Silva nem szélső.
Amúgy szerintem nem igazolunk senkit, Guardiola megoldja a fiatalokkal, ha szükséges.
Silva nem szélső.csabimo írta:Hűűű azt nagyon adnám én is!!! Végre egy igazi szélső, nem középcsatárok a szélen cimű változat...Nem tudom hogy Overmars óta volt-e egyáltalán igazi szélsőnk? Arra viszont emlékleszek h anno Arshavint nézegettük oda és azóta sem vettünk szélsőt csak középcsatárokatsocio66 írta:az a baj,hogy még ha a szándék meg is lenne a vezetőségben egy új igazolás iránt,télen nem nagyon lehet minőségi játékost találni.
középszerű emberek pedig nem kellenek,mert azt a fiatalok is simán lehozzák,ezt láttuk cuencától is.
én szívem szerint bepróbálkoznék silváért, borzasztóan illene a csapatba minden téren,és szerintem benne is meglenne a hajlandóság hogy otthon játsszon,a világ legjobb csapatában.
csak hát gondolom csillagászati vételára és fizetése lenne.
ŐŐŐŐ igen, a fizetése az biztos h Brutálszerintem télen nem lenne rá esély, h elhozzuk max nyáron, addig meg még sok víz lefolyik a ....
Silva nem lenne rossz de ő talán már sok lenne...elég fabregas is, ő is jól megoldja ott elől...de ha mindenképpen kell egy szélső akkor ott van marko marin is...fiatal,technikás és szélső vagy gareth bale aki piszok gyors és jól lő meg passzolcsabimo írta:Hűűű azt nagyon adnám én is!!! Végre egy igazi szélső, nem középcsatárok a szélen cimű változat...Nem tudom hogy Overmars óta volt-e egyáltalán igazi szélsőnk? Arra viszont emlékleszek h anno Arshavint nézegettük oda és azóta sem vettünk szélsőt csak középcsatárokatsocio66 írta:az a baj,hogy még ha a szándék meg is lenne a vezetőségben egy új igazolás iránt,télen nem nagyon lehet minőségi játékost találni.
középszerű emberek pedig nem kellenek,mert azt a fiatalok is simán lehozzák,ezt láttuk cuencától is.
én szívem szerint bepróbálkoznék silváért, borzasztóan illene a csapatba minden téren,és szerintem benne is meglenne a hajlandóság hogy otthon játsszon,a világ legjobb csapatában.
ŐŐŐŐ igen, a fizetése az biztos h Brutálszerintem télen nem lenne rá esély, h elhozzuk max nyáron, addig meg még sok víz lefolyik a ....
Hűűű azt nagyon adnám én is!!! Végre egy igazi szélső, nem középcsatárok a szélen cimű változat...Nem tudom hogy Overmars óta volt-e egyáltalán igazi szélsőnk? Arra viszont emlékleszek h anno Arshavint nézegettük oda és azóta sem vettünk szélsőt csak középcsatárokatsocio66 írta:az a baj,hogy még ha a szándék meg is lenne a vezetőségben egy új igazolás iránt,télen nem nagyon lehet minőségi játékost találni.
Kevesek vagyunk sztem...jelenleg még talán oké, mert elöl lehet messi-alexis-cesc-iniesta-pedro-cuenca, ez 6. viszont ez nem ilyen egyszerű, könnyedén előfordulhat, hogy a 6ból 5en egyszerre pályán vannak. ez esetben pedig tavasszal nagyon ki fogunk fulladni, ami bizony a címekbe kerülhet...Capon írta:Kérdés vajon mit akar Pep Villaval kezdeni a gyógyulása után.
Meg hogy látja elég lesz-e a Messi, Alexis, Pedro hármas +1-2 fiatal felhozatala az idény hátralevő részében ahol elég sorsdöntő meccsek lesznek mind a bajnokságban mind a BL-ben.
Elég kemény idegenbeli meccseink lesznek a Bajnokságban. A Real és a Valencián kívül minden más erősebb csapatott idegenben kell megverni.
torres többet tenne hozzá a játékhoz a szélen,mint villa? szerencsétlen gyerek a középcsatár poszton sem tud focizni,hát még egy idegen pozícióban. akkor inkább pintocsababarca írta: de én is amellett vagyok,hogy mondjuk Torres kölcsönbe, vagy senki. mert olyat,aki komoly erősítés télen úgy sem lehet szerezni.
hát azért voltak már komolyabb sérülései,nem is egy! 2006-ban pl az egész tavaszt kihagyta,de a következő szezonban is beütött egy hasonló sérülés.ferninho írta:előbb leszek Barca szurkoló,minthogy ő kidőljön hónapokra...csababarca írta:nem beszélve Messiről.![]()
és ez nem poén...
még mindig felrémlik az Újfalusi-eset, amit máig nem értek
előbb leszek Barca szurkoló,minthogy ő kidőljön hónapokra...csababarca írta:nem beszélve Messiről.
mes_que_un_club_ írta: Torres? Az a srác, aki kb 2 éve nem tud maradandót alkotni? Nem hinném, hogy ő lenne a tökéletes megoldás Villa helyettesítésére. Kivéve persze, ha az utóbb időben látható "szenvedő Villa" helyettesét keresnénk, mert akkor a "szenvedő Torres" tényleg tökéletes lenne.