Én szinte ugyanez, nincs kedvenc csapatom, nem is volt, csak több játékos akit kedvelek (az első egyértelműen Iverson), így az aktuális csapatuknak.Game90 írta: Magamat inkább így jellemezném:
Iverson: Game90
![]()
Igazából nincs kimondott kedvenc csapatom az NBA-ben, de akikkel szimpatizálok az tényleg a Heat (Wade & Bron miatt + régebben Mourning), Knicks (Marbury, Crawford-féle csapatot sikerült megkedvelnem valami miatt+ a mostani csapat is szimpatikus Amare-val és Melo-val), Raptors (igazából őket nem tudom megindokolni, csak
) hármas. De én inkább játékos függő vagyok
![]()
USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
- neobarca
- Director del Fútbol
Ez jónak tűnik! Köszi!MessiFan írta:http://basketball.realgm.com/neobarca írta:Akik jobban benne vannak a témában!
Ti hol szoktátok nézni a pletykákat cseréket stb. ?
Én csak ezt ismerem.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
http://basketball.realgm.com/neobarca írta:Akik jobban benne vannak a témában!
Én csak ezt ismerem.
- neobarca
- Director del Fútbol
Akik jobban benne vannak a témában!
Nekem a Heat elég régóta kedvenc, még a nagy Zo idején kedveltem meg a csapatot, aztán meg Wade, és ő abszolút kedvenc azóta is. De szurkolok a Knicksnek is 

-
- aka Game90
Magamat inkább így jellemezném:Bob_Marley írta: szerk: majd egy kis összegzés írhatnánk ki kivel szimpatizál elvileg:
Celtics: Messifan, Kalap, Én
Heast:Tocy, Game90
Lakers:Ozsimiki, kanty, fcbarca0827
Knicks:neobarca
De vannak "újak" akiket nem hallotunk nyilatkozni kiért dobog a szívük
Illetve oké Gamenek a kedvence a Raptors meg szereti a NYK-t is, meg más is szeret más csapatot (pl én Blazers), de kedvence kedvence mindenkinek van, szóval updateljük a listát
Iverson: Game90

Igazából nincs kimondott kedvenc csapatom az NBA-ben, de akikkel szimpatizálok az tényleg a Heat (Wade & Bron miatt + régebben Mourning), Knicks (Marbury, Crawford-féle csapatot sikerült megkedvelnem valami miatt

Csak kezdődjön már!

http://www.youtube.com/watch?v=wSZX8saLt80
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
én egyelőre a thunder és a bulls mellett teszem le a voksom, aztán várom milyen impulzusok érnek még a szezon során. 
egyébként a 25-i este nagyon finom lesz,két élő meccs a tévében,ráadásul milyenek.

egyébként a 25-i este nagyon finom lesz,két élő meccs a tévében,ráadásul milyenek.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Akkor miért Miami,mi alapján választottad a Heatet?messideco írta:Én Miami Heat, de meccseket ritkán nézek

Régebben elég sok meccset megnéztem de nem tudtam elkötelezni magam egy csapat mellett sem igazán.

Aztán következett egy rövidebb szünet NBA nélkül amikor néha néha egy egy meccsre leültem de akkor már csak Wade miatt.

Aztán tavaly eléggé rákaptam újfent a dologra(szemétség lett volna ezek után ha elmarad a szezon

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Én úgy gondolom, hogy a Mavs is komolyan be kíván nevezni a bajnoki címre, ezért igazoltak olyan idősebb játékosokat, akik hajtanak a bajnoki címre még és emiatt alázatosak lesznek ( West, Carter). Odom pedig az a csupaszív ember, akit be lehet majd vetni 3-as poszton is, akár Carter helyén, illetve Nowitzki cseréjének is kiváló, mert valljuk be, az a Cardinal gyerek nem váltja meg a világotcsababarca írta:Boston és a detroit a favoritom már elég rég óta,de tavaly felfigyeltem az oklahomára is,elsődlegesen Harden miatt!![]()
Bostonba várható Brandon Bass után újabb érkező?
Látom a Mavs beerősített,Carter,Odom,West, jó kis hármas,hasznosak tudnak lenni mindhárman. De majd a szezon közben úgyis kiderül.

Én is szeretem a Blazerst. LMA az egyik legjobb a posztján, mellette pedig Matthews és Batum azok akiket sokra tartok. Oden pedig ha nem lenne porcelánból akkor nagggyon aprítana. Őt nagyon szívesen látnám a Celticsben 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Boston és a detroit a favoritom már elég rég óta,de tavaly felfigyeltem az oklahomára is,elsődlegesen Harden miatt!
Látom a Mavs beerősített,Carter,Odom,West, jó kis hármas,hasznosak tudnak lenni mindhárman. De majd a szezon közben úgyis kiderül.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát igen, ezért írtam múltkor, hogy nálunk még az NBA gyerekcipőben jár!Nem véletlenül van az először Amerika legnagyobb rangadója bármilyen sportban a NY-Boston csata!Nem kell mondanom, hogy Yankees-Red Sox Celtics-Knicks, Bruins-Rangers a leginkább várt meccsek a tengerentúlon!
A pompa csillogás hypercity vs dokkmukások, bevándorlók!
Mivel fogja mutatni országos csatorna, ezért lesznek jó streamek
És mint múltkor írtam 30 meccsünket amerkai országos televízió fogja sugározni (a legtöbbet egy csapatra lebontva
), ezért az alapszakasz majdnem felében lesz jó stream!
Doc: "Honestly We're in Terrible Shape"
De mondta, edzenek a srácok, s fizikailag rendbe kell tenni őket, s rend lesz!
Odom hírre reagáltatok már, valahol érthető valahol nem meglátjuk a Lakers úgyis fog valamit "robbantani", de azért Kobe sem örült :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 71Kqyvunuk
Kobe: "I Think We're Terrible"
Delonte elment a Mavshez és JO-t is akarja a bajnok, de ő remélem marad!
LETS GO CELTICS
szerk: majd egy kis összegzés írhatnánk ki kivel szimpatizál elvileg:
Illetve oké Gamenek a kedvence a Raptors meg szereti a NYK-t is, meg más is szeret más csapatot (pl én Blazers), de kedvence kedvence mindenkinek van, szóval updateljük a listát
A pompa csillogás hypercity vs dokkmukások, bevándorlók!
Mivel fogja mutatni országos csatorna, ezért lesznek jó streamek

És mint múltkor írtam 30 meccsünket amerkai országos televízió fogja sugározni (a legtöbbet egy csapatra lebontva

Doc: "Honestly We're in Terrible Shape"
De mondta, edzenek a srácok, s fizikailag rendbe kell tenni őket, s rend lesz!
Odom hírre reagáltatok már, valahol érthető valahol nem meglátjuk a Lakers úgyis fog valamit "robbantani", de azért Kobe sem örült :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 71Kqyvunuk
Kobe: "I Think We're Terrible"
Delonte elment a Mavshez és JO-t is akarja a bajnok, de ő remélem marad!
LETS GO CELTICS
szerk: majd egy kis összegzés írhatnánk ki kivel szimpatizál elvileg:

- neobarca
- Director del Fútbol
Bob!
Elvileg 25.-én magyar idő szerint 18:00 kor játsszák a NYK-BOS meccset! Azt nem is értem miért nem azt közvetíti a Sport de valahol lehet nézni élőben?
Más! Friss hírek: Nené további 5évre aláírt a Denver csapatához...
Elvileg 25.-én magyar idő szerint 18:00 kor játsszák a NYK-BOS meccset! Azt nem is értem miért nem azt közvetíti a Sport de valahol lehet nézni élőben?
Más! Friss hírek: Nené további 5évre aláírt a Denver csapatához...
-
- Director del Fútbol
Én is unom, viszont ez a Bazska cikk.. Bár szeretem őt, de hogy is mondjam,.., egy kicsit szenzációhajhász. Valamit nagyot akart állítani ( a végére gondolok), pedig ez így abszolút nem állja meg a helyét. A világklasszis irányító nem attól világklasszis, hogy a legjobb 5-ben van gólpasszokban... Ugyanis egy bajnok csapatban van még 3-4 játékos mellette, aki meg tudja csinálni maga is a helyzetet. Persze vannak kivételek, akik borzasztó jó csapatban is top 5 gólpasszosok voltak, de ez felfogás, edző és csapat kérdése. Nem azért nem lett Stockton bajnok, mert irányító, hanem azért, mert egy bizonyos Michael Jordan-féle Bullssal állt szemben. Kidd meg azért nem lett a Nets-ben, mert nem volt elég jó a csapat. Még hiányzott 1-2 dolog. Mint ahogy Nash esetében is.. Ugyanis egyedül nem lesz bajnok senki. Szóval erősnek, megalapozatlannak és épp ezért szenzációhajhásznak érzem ezt a megállapítást.kanty írta:http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... tes-ildiko
Van igazság benne.
Amúgy én már nagyon unom ezt a Paul és Howard szappanoperát. Főleg őgy, h egyik se került a Lakershez.
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... tes-ildiko
Van igazság benne.
Amúgy én már nagyon unom ezt a Paul és Howard szappanoperát. Főleg őgy, h egyik se került a Lakershez.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- neobarca
- Director del Fútbol
Igen, ezt én sem értem. És azt sem, hogy minek nekik a fáradt-kopott Vince Carter...kanty írta:neobarca írta: Itt egy meglepő hír! http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... og-2108783
![]()
Odom az egyik kedvenc játékosom, nagyon sajnálom, h elmegy. Mondjuk valamilyen szinten érthető a döntése a Paul ügy után. De miért pont a Dallashoz![]()
- neobarca
- Director del Fútbol
Köszi Scooby!
Hát nagyon kíváncsi leszek a csonka szezonra. Úgy érzem, hogy most tovább vihetjük mint tavaly. DE szerintem jövőre lesz ebből igazán összeszokott nagy csapat.
Na majd meglátjuk. Minden esetre Bob-ékkal kezdünk! Kd. a lehető legnehezebb...
Hát nagyon kíváncsi leszek a csonka szezonra. Úgy érzem, hogy most tovább vihetjük mint tavaly. DE szerintem jövőre lesz ebből igazán összeszokott nagy csapat.
Na majd meglátjuk. Minden esetre Bob-ékkal kezdünk! Kd. a lehető legnehezebb...

- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
http://www.nba.com/news/transactions/2011_12/neobarca írta:Valaki nem tud linkelni oldalt ahol fel vannak sorolva a friss cserék és igazolások?
Az európai csapatok annyira nem örülhetnek, hogy kezdődik az NBA, azért szinte mindegyik játékos jól teljesített ott is, így érzékenyen érintheti őket.
Főleg D-Will, az az 50 pontos meccse egy európai kupasorozatban elég erős, de a többiek is kitettek magukért, azért megnéztem volna pl. James, Kobe esetleg Durant hogy játszik itt.
Ha jól tudom van aki olyan szerződést kötött, hogy vissza se tér idén. A Kínában lévők is mintha ilyenben lennének, tegnap legalább is még játszott Chandler, Kenyon, JR Smith, Aaron Brooks és Patrick Mills. Mondjuk itt legalább szórhatják a 40-50 pontokat. Kb. 1 hete is JR csereként 52 pont 22 lepattanó

"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
neobarca írta: Itt egy meglepő hír! http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... og-2108783

Odom az egyik kedvenc játékosom, nagyon sajnálom, h elmegy. Mondjuk valamilyen szinten érthető a döntése a Paul ügy után. De miért pont a Dallashoz

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Director del Fútbol
Ezek szerint a Lakersnél elkönyvelték, hogy ezzel a kerettel már nem rúgnak labdába, és a jövőt építik, hogy ne kelljen 4-5 rossz évet végigélniük amikor kiöregednek teljesen a mostaniak. Ez részben jogos, de akkor is fura, Kobet pedig megértem, érzi ő is, hogy kevesek lesznek és annyira sok nincs már neki hátra ezen a szinten...neobarca írta:Jajj már nagyon várom, hogy elkezdődjön a Szezon!
Itt egy meglepő hír! http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... og-2108783
Valaki nem tud linkelni oldalt ahol fel vannak sorolva a friss cserék és igazolások?
- neobarca
- Director del Fútbol
Jajj már nagyon várom, hogy elkezdődjön a Szezon!
Valaki nem tud linkelni oldalt ahol fel vannak sorolva a friss cserék és igazolások?
Wade twitteren:
I guess it wasn't just a dream. NBA bball IS back. Excited 4 anotha practice 2day. Wow I cnt believe I said that..#Practice(in my AI voice)
Szakadok
Aki nem értené, annak ez:
http://www.youtube.com/watch?v=eGDBR2L5kzI
I guess it wasn't just a dream. NBA bball IS back. Excited 4 anotha practice 2day. Wow I cnt believe I said that..#Practice(in my AI voice)
Szakadok

Aki nem értené, annak ez:
http://www.youtube.com/watch?v=eGDBR2L5kzI