Charlton - Oldham H 1.62
vagy
NEC Nijmegen - Venlo H 1.44

Az első szelvényre még látok esélyt, de a másodikra...Barcaman14 írta:Wigan-Chelsea V 1,40
QPR-MU V 1,50
Marseille-Lorient H 1,58
Herenveen-PSV V 2,10
Anderlecht-Lokeren (0-1) H 1,83
Santos-Barca V 1,35
300ft5.165ft
Catania-Palermo D 3,05
Osasuna-Villarreal V 3,25
'Gladbach-Mainz V 3,90
Ried-Sturm Graz V 3,35
200ft25.900ft
talán a leverkusen,chelsealevproff írta:Valaki mondana a Real, Milan, Panathinaikos 3-mas mellé még egy meccset a holnapiak közül, ami szerinte 99% hogy bejön?
Fontos lenne, mert nagyobb pénzzel szeretném megtenni.
Goldokodtam a Porto-n, Rangers-en, nem tudom..![]()
Amúgy mai:
Bayern (0-1)
Benfica (0-1)
Zwolle
Niort
Düsseldorf
6x
Grat!FtcSikiHun írta:A tegnapi:
(1-0)Shamrock-Tottenham V (0-4)
Hannover-XY H (3-1)
ATMA-Rennes H (3-1)
Austria Wien-Malmö H (2-0)
Bruges-Braga D (1-1)
200-->3.840
+ a Bilbao, sztem xelnek most, nem fognak nyerni, a Zaragoza ilyen minden mindegy felfogásban neki megy majd idegenbe.dak900 írta:Man. City-Arsenált én nem merném hazaira megtenni! Egyébként a két 5-ös szelvényt én hagynám ebben a sorrendben...szóval az első 5 lehetne 1 szeló, és a második 5 is!szszabolcs19 írta:A hétvégére akarok tenni 3 szelvényt 500-500 Ft-al.
Van egy kockázatosabb:
237 V Cesena- inter 1.89
244 H Napoli- Roma 1.90
167 V sevilla- R.Madrid 1.50
166 H Bilbao-ZaragozA 1.45
221 H M.City-Arsenal 1.75
204 V Santos- Barcelona 1.45
Illetve van 10 meccs, amit kettő darab 5-5 ös szelvényen akarok megjátszani, csak még nem tudom, hogy hogyan rakjam össze a két szelvényt.
219 H Tottanham-Sunderland
216 V QpR-M.United
185 H Lyon- dkfjsdbgij
182 H Marseiles- lorent
178 H Grinongen- ultrecht
241 H Juventus - novara
171 H Milan - sienna
138 H Ranger- Innervest
140 H Hearts- dunferml...
206 H A.Madrid-Betis
Vkinek van értelmes tippje, és ehhez tartozó indoklása, hogy melyik 5 mennyen az egyik szelvényre, és melyik 5 a másikra...?
Rem azért tudtam adni pár jó statos tippet a hétvégére nektek:)
Üdv: SzabEz csak az én véleményem, remélem bejönnek!!
Man. City-Arsenált én nem merném hazaira megtenni! Egyébként a két 5-ös szelvényt én hagynám ebben a sorrendben...szóval az első 5 lehetne 1 szeló, és a második 5 is!szszabolcs19 írta:A hétvégére akarok tenni 3 szelvényt 500-500 Ft-al.
Van egy kockázatosabb:
237 V Cesena- inter 1.89
244 H Napoli- Roma 1.90
167 V sevilla- R.Madrid 1.50
166 H Bilbao-ZaragozA 1.45
221 H M.City-Arsenal 1.75
204 V Santos- Barcelona 1.45
Illetve van 10 meccs, amit kettő darab 5-5 ös szelvényen akarok megjátszani, csak még nem tudom, hogy hogyan rakjam össze a két szelvényt.
219 H Tottanham-Sunderland
216 V QpR-M.United
185 H Lyon- dkfjsdbgij
182 H Marseiles- lorent
178 H Grinongen- ultrecht
241 H Juventus - novara
171 H Milan - sienna
138 H Ranger- Innervest
140 H Hearts- dunferml...
206 H A.Madrid-Betis
Vkinek van értelmes tippje, és ehhez tartozó indoklása, hogy melyik 5 mennyen az egyik szelvényre, és melyik 5 a másikra...?
Rem azért tudtam adni pár jó statos tippet a hétvégére nektek:)
Üdv: Szab
Na nem hiszem el, hogy a 93. percben egyenlít az Odense.fcbarca0827 írta: Holnapra teszek egy ilyet:
Kashiwa - Santos V
Angola - Dánia V
Zürich - Vaslui H
Fulham - Odense H
Valladolid - Aragón H
ezzel én sem értek egyet. ha egy csapat semmit nem nyer a hétközi mérkőzéssel,sőt csak "teher",akkor számomra logikus,hogy kevésbé teszi oda magát,esetleg játékosokat is pihentet,ellentétben azzal,akinek a továbbjutása a tét. számomra az általam kritizált zürich meccs bizonyítja,hogy miért a SZERENCSEjáték zrt-nél lehet tippmixelni.Andris írta:daffy, szerény tapasztalatom szerint egyáltalán nem érdemes csoportállásokból kiindulni, ha nemzetközi kupáról beszélünk. teljesen figyelmen kívül kell hagyni, sokkal nagyobb százalékban bejön.
Szerintem nem. Lásd ma: Lazio, lásd ma PSG, csak ezt a kettőt raktam nagyobb pénzzel, jött is. Most persze, hogy nem rakok meg egy századrangú csapatot a Real ellen, ha a Realnak mindegy már (sarkított persze, de érezhető), csak azért mert kell a pont a századrangúnak. Ezt max a spanyol bajnokság utolsó fordulójában lehet ellőni, máskor nemigen érdemes.dak900 írta:Mennyire igaz...Andris írta:daffy, szerény tapasztalatom szerint egyáltalán nem érdemes csoportállásokból kiindulni, ha nemzetközi kupáról beszélünk. teljesen figyelmen kívül kell hagyni, sokkal nagyobb százalékban bejön.Előbb is mondhattad volna...
Amúgy EL, és a BL tippek tényleg kisebb százalékban jönnek be!
Mennyire igaz...Andris írta:daffy, szerény tapasztalatom szerint egyáltalán nem érdemes csoportállásokból kiindulni, ha nemzetközi kupáról beszélünk. teljesen figyelmen kívül kell hagyni, sokkal nagyobb százalékban bejön.
Már 3:3.dak900 írta:Ilyen nincs...2-0-ra ment a Dinamo Kijev, erre 2 kiállítás kicsit megváltoztatta a játék képét...
Már 2-3 a Maccabi Tel Avivnak...
Ebből már nem lesz hazai!!
Nem volt megfontolás. Csak megláttam és rátettem. Megmondom őszintén fogalmam sem volt, hogy áll a csoport.daffy írta: a zürich milyen megfontolásból megy rá? nekik már mindegy,az ellenfélnek pedig élet-halál meccs
a zürich milyen megfontolásból megy rá? nekik már mindegy,az ellenfélnek pedig élet-halál meccsfcbarca0827 írta:Elég messze jártál attól, hogy bármelyik is bejöjjön.Xavi e Messi írta:Bár mindhárom szeló necces, remélem az egyik bejön.![]()
Holnapra teszek egy ilyet:
Kashiwa - Santos V
Angola - Dánia V
Zürich - Vaslui H
Fulham - Odense H
Valladolid - Aragón H
Elég messze jártál attól, hogy bármelyik is bejöjjön.Xavi e Messi írta:Bár mindhárom szeló necces, remélem az egyik bejön.
Barcaman14 írta: Gaz Metan-Ceahlaul H 1,90 (ez már bejött, 3-1)
Chelsea-City H 2,50
Roma-Juve mind2 lő gólt H 1,68
Bursaspor-Fenerbache 2,5 gólnál több V 1,79 (0-2)
300ft4285ft