(Én a Madrid szurkolóktól sem várok elismerést vagy megértést, álszent képmutatás lenne... de ők se várják el tőlem ugyanezt, ősi riválisok vagyunk és jó érzés legyőzni őket és képletesen szólva beléjük rúgni ahol lehet)
Forca Barca!

Igazából egyetértek az egésszel. Csak annyi a különbség a 2 csapat játékosnevelései között, hogy a Barcelona megadja a lehetőséget a bizonyításra, ha eljön az idő, míg a Realnál egyáltalán nem. Erről a Morata gyerekről már nagyon régen nem hallottam, míg Sarabia is csak akkor tűnt fel, amikor ellenünk játszott. A Realnál ugyanúgy megvannak a tehetségek (Mata, Soldado, Negredo stb.), csak nem kapnak esélyt. Egyébként a jelenlegi Barca B-ben is vannak nagyon nagy zsugások.madridronie írta:Kb. ennyi a történet! Illetve még annyi, hogy valószínűleg az első helyről, összetett kézzel hátradőlve a fotelban most minden szép és jó, meg k...va könnyű,(főleg lenézően beszélni a Real Madridról, meg hencegni a győzelemmel), illetve egyértelmű itt néhány Barca-fannak, de azt azért nem árt elfelejteni, hogy semmi sem tart örökké és egyszer minden álom véget ér, illetve, hogy lesz ez még másként is (lehet nem is olyan soká), főleg annak tudatában, hogy tetszik vagy sem mind3 trófeához egymáson keresztül vezet út és abban biztosak lehetünk, hogy a Real Madrid és José Mourinho soha nem fogja feladni, addig fogja a Barcelonat űzni-hajtani (ha kell euró milliókat felemésztve), amíg el nem éri a célját (és előb-utobb elfogja)! Apropó euró milliók: mert hát ugye ezen a fórumon néhány drukker szerint az is szégyen és szánalom, ha a Real Madrid az igazolásai révén megpróbálja felvenni a versenyt veletek; nos ezen úriemberektől kérdezném, hogy ők fordított helyzetben mit tennének, illetve mit várnának el a klubjuktól??? (Itt páran biztosan azt, hogy neveljenek ki egy új aranygenerációt--> a baj csak az, hogy ez maga Pep Guardiola szerint is lehetetlen, mert ilyen szerencsés körülményekre 50 évben egyszer ha sor kerül.) Szóval mit??? Azt ti se gondolhatjátok komolyan, hogy a klubvezetőink ölbetett kézzel nézik majd végig a jelenlegi helyzetet, eseményeket; vagy esetleg tán még asszisztáljanak is ahhoz, hogy még hosszú évekig ti legyetek a királyok?
1. A madridistáknak is van szemük, és én oda át sem olvastam egyetlen egy hsz.-t sem, amely vitatná a jogos győzelmeteket! Győztetek, mert egész egyszerűen még jobb csapat vagytok, amit burkolt formában maga José is elismert! -->Azt kijelenthető, h José taktikája ismét bejött, mert rá lett fogva az egész a szerencse faktorra, arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca. Madridi részről ők ezt el is hiszik.
Ennél többet nem kell és nem is lehet elvárni tőle, mint ahogy pár nappal (héttel) ezelőtt, amikor a 6 pontos hátrányba kerültetek és megkérdezték Guardiolat a tabellával és Madriddal kapcsolatban, akkor valami hasonlóképp válaszolt ő is:" a számok alapján jobban teljesít a Madrid!" Apropó Pep -->Arra a kérdésre, hogy a Barcelona jobb csapat-e, Mourinhó megjegyezte „a számok segítségével könnyű válaszolni. Aki több mérkőzésen győz, az valószínűleg jobb, mit az ellenfél.
Ebben szerintem minden benne van! Ha a játék kombinatív oldalalát tekintve nem is, minden másban közel vagyunk hozzátok, erre utalt José is a "szerencsés" nyilatkozatában és most erre hívta fel Pep is az emberek figyelmét!Az, hogy győztünk ellenük, nem jelent semmi különöset. Továbbra is azt gondolom, hogy nagyon kicsi a különbség a két gárda között minden tekintetben. Szerencsére le tudtuk győzni őket az elmúlt meccseinken, de nagyon közel vagyunk egymáshoz.
Kb. ennyi a történet! Illetve még annyi, hogy valószínűleg az első helyről, összetett kézzel hátradőlve a fotelban most minden szép és jó, meg k...va könnyű,(főleg lenézően beszélni a Real Madridról, meg hencegni a győzelemmel), illetve egyértelmű itt néhány Barca-fannak, de azt azért nem árt elfelejteni, hogy semmi sem tart örökké és egyszer minden álom véget ér, illetve, hogy lesz ez még másként is (lehet nem is olyan soká), főleg annak tudatában, hogy tetszik vagy sem mind3 trófeához egymáson keresztül vezet út és abban biztosak lehetünk, hogy a Real Madrid és José Mourinho soha nem fogja feladni, addig fogja a Barcelonat űzni-hajtani (ha kell euró milliókat felemésztve), amíg el nem éri a célját (és előb-utobb elfogja)! Apropó euró milliók: mert hát ugye ezen a fórumon néhány drukker szerint az is szégyen és szánalom, ha a Real Madrid az igazolásai révén megpróbálja felvenni a versenyt veletek; nos ezen úriemberektől kérdezném, hogy ők fordított helyzetben mit tennének, illetve mit várnának el a klubjuktól??? (Itt páran biztosan azt, hogy neveljenek ki egy új aranygenerációtEgyszerűen jobb volt a Barca, sima meccs volt. Alakulhatott volna másként is, nem volt dominancia, de sima volt és kétségbevonhatatlan.
Mi nem is vitáztunk semmiről, nem hiszem, h madridi szurkoló nélkül itt bármilyen vitának helye lenne, bár velük se érzem most megalapozottnak akármiről is vitázni, ezek tények.ferninho írta:csak ennyit emelnék ki...arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca. Madridi részről ők ezt el is hiszik.
végre abba lett hagyva ez az idióta vita, erre megint fel kell hoznia valakinek és beszélni róla 1 oldalt....
csak ennyit emelnék ki...arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca. Madridi részről ők ezt el is hiszik.
Azt kijelenthető, h José taktikája ismét bejött, mert rá lett fogva az egész a szerencse faktorra, arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca.MessiFan írta:Számomra is unalmas. Engem alapból nem érdekel egyik szerencsés gól sem. Egyrészt mert ha Valdés nem passzolja oda Di Mariahoz akkor nem szerencsétlenkedünk össze egy gólt másrészt meg én amondó vagyok, hogy ha már 3 napja történt ez a dolog felesleges beszélni a faultokról, szerencsékről.Bányász írta:Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
Mikor lesz a következő clásicó a bajnokságban?
április 22MessiFan írta: Mikor lesz a következő clásicó a bajnokságban?
Számomra is unalmas. Engem alapból nem érdekel egyik szerencsés gól sem. Egyrészt mert ha Valdés nem passzolja oda Di Mariahoz akkor nem szerencsétlenkedünk össze egy gólt másrészt meg én amondó vagyok, hogy ha már 3 napja történt ez a dolog felesleges beszélni a faultokról, szerencsékről.Bányász írta:Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
Részemről téma lezárva, nem igazán érdekel hogy daffy mit gondol. Úgylátom kicsit zabos napja van, egy bocsánatkérést sem tud normálisan elfogadni. Ez pedig már nem az én hibám. Én bocsánatot kértem, innentől kezdve én megtettem amit tudtam.Bányász írta:Mint moderátor kérlek titeket próbáljunk megmaradni a normális hangvételnél és próbáljuk megadni a másiknak a tiszteletet.Mert el fog fajulni a dolog és abból nem jön ki jól senki.
Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
de,ezért is írtam,hogy mire fel vitáznak,csak mihu nem volt képes megérteni és most rágódunk az ügyönBányász írta:Mint moderátor kérlek titeket próbáljunk megmaradni a normális hangvételnél és próbáljuk megadni a másiknak a tiszteletet.Mert el fog fajulni a dolog és abból nem jön ki jól senki.
Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
odaírtam,hogy a megpattanás volt a mázli,nem a valdes balfékeskedése. sikerült megértened? nem. bunkó voltál? az. most is az voltál? most is. miről beszélsz? ez nem szimpátia kérdés,csak simán lehurrogtál azért,mert nem vagy képes szöveget értelmezni és ezért én vagyok a hibás?Mihu írta:Te vagy a szép, az a lényegdaffy írta:ha már ekkora bunkó vagy,legalább olvasni tanulj megDe csak hogy lásd, mennyire bunkó paraszt vagyok, bocsánatot kérek, hogy kihagytam az olvasásból az utolsó (és egyben leglényegesebb) 3 szót...odáig nem jutottam el. Így már helyes a megállapításod, és a hsz-emet tekintsd semmisnek. De legalább most már tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus neked, hogy egy ilyen hsz-re kapásból így reagáltál
Mjuk Ozsi vagy miihii biztos nem állt volna így nekem
![]()
Te vagy a szép, az a lényegdaffy írta:ha már ekkora bunkó vagy,legalább olvasni tanulj meg
ha már ekkora bunkó vagy,legalább olvasni tanulj megMihu írta:Jah mert az nem szerencse, hogy Busquets-ről egyszer a tök üresen álló Özilhez, másodszor meg a tök üresen álló Benzema-hoz pattant a labda, méghozzá úgy, hogy mind a kettő állítgatás nélkül el tudta lőni... Az nem szerencse...értem...jogos végül is....daffy írta:és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez?![]()
egyszerűen hibázott és ha ez szerencse,akkor minden gól a szerencsének köszönhető,hiszen nincs gól az ellenfél hibája nélkül. a megpattanás volt a mázli,nem valdes "lövése"
egyébként komolyan azt várjátok(mindkét fél),hogy a másik oldal azt mondja:
-ja tényleg,a miénk volt a nagyobb szerencse![]()
ha igen,akkor az elég szánalmas.
tiszta meccs volt,ahol a barca is sokkal szharabb volt,mint azt itt sokan állítják. nem volt bírói hiba,nem volt látványos hentelés,egyszerűen a barca volt a jobb és kész. jobb és nem jó. nem hiszem,hogy van vitás kérdés a meccsel kapcsolatban. az utóbbi klasszikusok egyik legegyértelműbb mérkőzése volt,ahol a jobb nyert. ennyi
Jah mert az nem szerencse, hogy Busquets-ről egyszer a tök üresen álló Özilhez, másodszor meg a tök üresen álló Benzema-hoz pattant a labda, méghozzá úgy, hogy mind a kettő állítgatás nélkül el tudta lőni... Az nem szerencse...értem...jogos végül is....daffy írta:és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez?![]()
egyszerűen hibázott és ha ez szerencse,akkor minden gól a szerencsének köszönhető,hiszen nincs gól az ellenfél hibája nélkül. a megpattanás volt a mázli,nem valdes "lövése"
tiszta meccs volt,ahol a barca is sokkal szharabb volt,mint azt itt sokan állítják. nem volt bírói hiba,nem volt látványos hentelés,egyszerűen a barca volt a jobb és kész. jobb és nem jó. nem hiszem,hogy van vitás kérdés a meccsel kapcsolatban. az utóbbi klasszikusok egyik legegyértelműbb mérkőzése volt,ahol a jobb nyert. ennyi
Pont ezt mondtam én is,ezt nem kell megmagyarázni.Barcaforever írta:Gyerekek nyertünk, kész ezen nincs mit magyarázni!Ha Xavi megpattanós góljával nyertünk volna, akkor is 3 pontot kaptunk volna......
Az meg, h Madridban mindenki úgy gondolkodik, h a tavaszi El Classicón biztos kikapnak ismét és a kis csapatok ellen kell több meccset húzniuk, ez sztem abszolut elismerése, ennek a "rossz" több mint egy klub "törpe" játékosainak.
Ehhez sztem többet nem kell hozzátenni, nincs is min vitázni.
Guardiola, pedig végképp megmutatta taktikai erejét és edzői rátermettségét.Mondhatunk rá, meg a cseréire bármit, az eredmények őt igazolják.
Teljesen félreérted. Nem az a gond h egyesek nem ismerik el h jogos győzelem volt. A gond az h egyesek(MOu-val az élen) a szerncsére fogják az egészet.daffy írta:és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez?noname írta:Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.![]()
Így van. Ráadásul az utóbbi évek leggyengébb Klasszikusa volt ez...talán ezért sem korbácsol fel nagy érzelmeket, szokásos Barca-győzelem, de ennyi, egyik csapat sem játszott jól.daffy írta:és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez?noname írta:Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.![]()
és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez?noname írta:Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.